- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ПРОБЛЕЕЕМ
..
Оле боже, аз нищо не разбрах от въпроса ти
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Оле боже, аз нищо не разбрах от въпроса ти
Най вероято си бил прекалено възбуден.
...
Еми всъщност има много добро рение на проблема ти. И аз съм имал подобни случай и цаката е преди самият акт... да удариш една злобарка и гледай как няма да бързашПървоначално написано от cherniqck
То не ти е толкова кеф бих казал, защото точно преди 5 мин. си свършил, но ако искаш да доставиш удоволствие на половинката си ще го направиш
![]()
Глупости. Нормално е щом ти е за първи път. С практиката ще свикнеш и ще се получават нещата. Не се стресирай.
+1Първоначално написано от badsector
...
АМи и това се случва, някои заради притеснение не могат да го вдигнат...други стелят преждевременно.СЛучва се , другия път няма да е така!
maDamn
ако от скоро сте заедно е съвсем нормално, защото е по-различна от старата ти приятелка и предполагам повече те възбужда, след 1 седмица с нея няма да е така ;д
Здравейте, значи проблема ,е че се случи нещо което се случва за 2ри път , предния не беше много скоро .Значи работата е там , че всичко стана много бързо.Смоята приятелка бяхме в нас и всичко вървеше идеално докато не дойде време за същинската работа когато аз просто го вкарах и всичко свърши . Бях ужасно възбуден и незнам сигурно в това е проблема . Моля дайтеми съвет , греша ли като си мисля че е от възбудата или е от нещо друго Smile))![]()
![]()
Keep on trollin'
аз просто го вкарах и всичко свърши
голям проблем..мда.
Hostis Honori Invidia