.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Фен
    Град
    Костинброд
    Като я видя ще си поговорим..
    BREAK DANCE (H) BEATBOX (H) GRAFFITI (H)

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    И аз съм такава... много ревнива, но не го показвам, за да не стават спорове....

А на тая каква и е работата с рибките на човека Става прекалено вече ... Ти му имаш доверие, ясно... но на нея май не трябва да имаш ... Скоро може да го викне у тях той да и види котето.. ще стоиш без да се обаждаш ли ... Поговори с нея ...

Фен
    Град
    Костинброд
    Ще пробвам отначало на бъзик в зависимост от това как реагира ще си променя тона говорене...

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    другия път ще иска да му види питона майна

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Имаш основания да се съмняваш, тоя си позволява прекалено много, как така ще ходи у тях под всякакви нелепи оправдания, разбери какво става.
    Най-пухкавия
    LOVE Най-Пухкавата (H)

Кучето, пък пибките накрая и да брукне в аквариума може да поиска, на мен лично ми звучи съмнително, хубаво е че е отпратил.

Супер фен Аватара на gabsit000
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Иска да му види рибите.

да и мене това ме уби

по темата:Мацка пази си гаджето,щото с тия посещения,накрая ще каже,че е искала само да види материята на чаршафите му и после ще се чудиш от къде ти е дошло...поговори с него за какво става на въпрос,не оставяй нещата така..

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Пфф, и такива мърши имало.Абе ,ти момиче ,какво още правиш,а не и покажеш "кон боб ,яде ли?".Майко,ако тази ми беше близка на мен ,щях да я питам дали иска да ми види юмрука >.<".Бахти ,мършите.Не стига ,че си и позната (приятелка),ами иска да се натиска и на приятелят ти.Вземай се в ръце ,за да не останеш и без него.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Фен
    Град
    Костинброд
    Даам ясно явно не са ми били просто съмнения заради ревност ами наистина нещо не е както трябва... Аз за него не се притеснявам знам, че няма да ме зареже заради не, но тя като ми се прави на приятелка къде си вре носа... Не знам не знам не искам да мисля, че е толкова лицемерна защото не я познавам като такава, но с тия постъпки зад гърба ми почва да ми пада в очите...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си