- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ревност или основателна причина
Като я видя ще си поговорим..
BREAK DANCE (H) BEATBOX (H) GRAFFITI (H)
И аз съм такава... много ревнива, но не го показвам, за да не стават спорове....
А на тая каква и е работата с рибките на човекаСтава прекалено вече ... Ти му имаш доверие, ясно... но на нея май не трябва да имаш ... Скоро може да го викне у тях той да и види котето.. ще стоиш без да се обаждаш ли ... Поговори с нея ...
Ще пробвам отначало на бъзик в зависимост от това как реагира ще си променя тона говорене...
Първоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Имаш основания да се съмняваш, тоя си позволява прекалено много, как така ще ходи у тях под всякакви нелепи оправдания, разбери какво става.
Най-пухкавия
LOVE Най-Пухкавата (H)
Кучето, пък пибките накрая и да брукне в аквариума може да поиска, на мен лично ми звучи съмнително, хубаво е че е отпратил.
Първоначално написано от SisiStrange
![]()
![]()
да и мене това ме уби
![]()
![]()
по темата:Мацка пази си гаджето,щото с тия посещения,накрая ще каже,че е искала само да види материята на чаршафите му и после ще се чудиш от къде ти е дошло...поговори с него за какво става на въпрос,не оставяй нещата така..
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Пфф, и такива мърши имало.Абе ,ти момиче ,какво още правиш,а не и покажеш "кон боб ,яде ли?".Майко,ако тази ми беше близка на мен ,щях да я питам дали иска да ми види юмрука >.<".Бахти ,мършите.Не стига ,че си и позната (приятелка),ами иска да се натиска и на приятелят ти.Вземай се в ръце ,за да не останеш и без него.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Даам ясно явно не са ми били просто съмнения заради ревност ами наистина нещо не е както трябва... Аз за него не се притеснявам знам, че няма да ме зареже заради не, но тя като ми се прави на приятелка къде си вре носа... Не знам не знам не искам да мисля, че е толкова лицемерна защото не я познавам като такава, но с тия постъпки зад гърба ми почва да ми пада в очите...