- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ревност или основателна причина
Така как да започна.. Имам приятел от почти 10 месеца и все пак ми трябват различни гледни точки на ситуацията за да разбера дали аз съм права или просто защото съм влюбена си мисля така...
Така.. Има едно момиче, което уж ми е приятелка сравнително скоро се запознахме лично, но се знаеме от много години.. и под сравнително скоро имам предвид може би малко по-малко от година... Разбрах, че си пишат с приятеля ми и хубаво няма лошо.. След това малко изревнувах като бях излезнала с нея и тя ми каза как са си пишели и тя казала, че става, а той и казал да стой там да си пишат... леко изревнувах, но не направих никакъв проблем, защото знам, че няма смисъл.. След това разбрах, че искала да види кучето на приятеля ми - хубаво нека го види щом иска няма проблем / наистина няма проблем /.. Видяла го и така след време / наскоро вече / пак искала да се видят за да види кучето. Видяли се един приятел на моя приятел се избъзикал с нещо от сорта какво си търси оправдание с кучето, че да го види него и тя се съгласила, дали на бъзик дали не обаче не знам... Същия ден когато за 2-ри път се видели за да '' види кучето '' поискала да му види рибите... Смисъл някак глупаво се чувствам, че уж ми е приятелка, а иска да отиде на гости на приятеля ми само двамата за да '' види рибите''.. Параноя ли е това от ревност или наистина има вероятност да се опитва да се добере, така да кажем, до приятеля ми?
Извинявам се, ако има нещо.Просто имам нужда от други гледни точки по ситуацията...
Да подчертая, че попринцип съм ревнив човек, но не го показвам за да не става проблем, защото знам, че няма смисъл..
BREAK DANCE (H) BEATBOX (H) GRAFFITI (H)