.

Виж резултатите на анкетата: Висок или нисък?

Гласували
85. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Нисък

18 21,18%
  • Висок

67 78,82%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50

Hybrid View

Висока съм !! и ми се подиграват пстоянно

Аз съм на 12 и съм около1.70висока. Не съм грозна но постоянно ми се подиграват и то момчетата. Има момчетата които ме харесват но вече се по често ми се подиграват.Когато съм с моите приятелки не чуствам неодобство но момчетата се шегуват с мен и ми викат МАРКУЧ. Аз се смущавам и незнам какво да кажа и мълча.Не мога и да отговоя и на въпросите им нпр.Колко си висока?Какво ядеш че си толкова висока?и тн.
    Както и е малко странно ако приятелят ти е по нисак от теб..
    Случва се често и вместо да ме извикат по име да ми викат Еии високата..

КАКВО ДА КАЖА КОКАТО МИ КАЖАТ МНОГО СИ ВИСОКА/ЗАЩО СИ ТОЛКОВА ВИСОКА !!?

И КАКВО ТРЯБВА ДА НАПРАВЯ ЗА ДА СПРЪТ ДА МИ ВИКАТ ТАКА!!?

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    Няма лошо. След години мъжете ще ти идват със столче под ръка.
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Това са пълни глупости !!! Не им обръщай внимание и това изобщо не е повод да ти се подиграват Една моя много близка приятелка е на 13 и е метър седемдесет и нещо... Слаба е и е много харесвано момиче . Мои приятели (момчета) са ми казвали , че предпочитат високите ... а и все пак няма да растеш непрекъснато . Не се притеснявай , нека си говорят като си нямат друга работа

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Оффф... като почнат така много ме дразнят. Какво да ти кажа съучениците ти са пълни малумници, знаеш ли, че след години ще ти завиждат? Не знам и аз какво да те посъветвам те са още много недорасли.... Със сигурност си имат и те някакви недостатъци, например имаше един тъпанар в моя клас, който много ме дразнеше и винаги като ми кажеше нещо, бъзикайки се уж, му казвах айде като спреш да заекваш пак ще си поговорим или нещо от сорта, след 3-4 пъти и изобщо спря да ме поглежда Само не си стой и не си мълчи, щото това означава да се примириш с подигравките, като ти се подиграват отговаряй им със същото

Toва с подигравките е от възрастта.Ако си слабичка ще видиш как след време ще те гледат с отворена уста.Момиче до 1,80см е нормално,тъй че не се комплексирай.Ти няма постоянно да растеш и те след време ще те надрастат и тогава ти ще им викаш ,,маркуч'' Не се комплексирай,перфектна си !
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    ^^да ...
    Повечето хора са много глупави..и вечно ще останат недоволни..
    ако си висока-ууууу много си висока,маркуч
    ако си ниска-аууу много си ниска,джудже
    ако си слаба-ее много си кльощава
    ако си малко по-дебела- оооо много си дебелаа,свиня
    ако си нормална-много си тъпа/грозна си/курва си..все ще измислят нещо за да се дразнят,дори и с идеалните.

а пък може и да искат просто да захванат някаква тема на разговор с теб,но нищо друго да не им идва на акъла освен да се дразнят.Хубаво е да си висок,а и 170 не е много.
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Супер фен Аватара на fuckme
    ако си поддържаш фигурата, след време ще видиш как всички ще започнат да ти се възхищават на дългите крака. сега са още малки и не разбират.
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

По-добре висок вместо нисък ако си ниска пък щи викат дребната След време момчетата ще порастнат и тогава няма да си ''маркуч'' И аз бях така само,че 1,60 а сега момчетата за 13 годишни стигат 1,75-1,80 преди аз бях маркуч сега съм една от най-ниските и сред момичетата и сред момчетата,а това,че си висока трябва само да се гордееш с това

След време ще ти завиждат, а и 1 и 70 не е много. Не ти трябва да се влияеш от мнението на комплексирани и недорасли момченца. Оценявай това, коети ти е дадено, но ако ти е чааак такъв проблем, има дрехи, които оптически те правят да изглеждаш по-ниска например, поинтересувай се.
    Тя: Защо сe нeрвиш, aз сaмo гo прeгърнaх ..
    Тoй: Защотo зa мoмeнт тoй държeшe цeлия ми свят в ръцeтe си. ♥

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Все още си на 12, момчетата са олигофрени по това време ... Просто гледай да не им обръщаш внимание... Пък като пораснеш малко ще се обърнат нещата и постоянно ще започнат да ти правят комплименти за дългите крака... ся още нищо не разбират ;д

Повече от фен Аватара на xxKiFlAxx
    Град
    гр.Плевен
    Относно момчетата въобще не им обръщай мнимание- на всичко се подиграват.
    Иначе си малко висока.аз съм на 15 и съм 167
    R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'

Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD
    -> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)

Повече от фен Аватара на xxKiFlAxx
    Град
    гр.Плевен
    Цитирай Първоначално написано от dream1707
    Все още си на 12, момчетата са олигофрени по това време ...
    по -точно по всяко време
    R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'

Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD
    -> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от xxKiFlAxx
    Цитирай Първоначално написано от dream1707
    Все още си на 12, момчетата са олигофрени по това време ...
    по -точно по всяко време
    По това са особено големи :Д

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    Аз съм на 16 и момчетата от класа (много се обичаме и го казват на ебавка) постоянно повтарят щъркел или маркуч... често им се смея и знаеш ли какво им отговарям... Някой ден ще искате гадже с дълги крака ) Така че изобщо не ги отразявай...а и си малка.. от възрастта само гледат как да се заядат пък и момчетата сега са по-ниски от теб предполагам.. и те ще пораснат някой ден - кажи им го
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Супер си си... не им обръщай внимание...

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Tiin
    Супер си си... не им обръщай внимание...
    +1 ..те все намират нещо да се подиграват..сякаш са перфектни!!

Ей мацка а не се ядосвай .. Теб те питат защо си толкова висока а мен защо съм толкова ниска .. 10 клас съм и не искам да казвам колко съм висока шот ме срам ;д гаджето ми е 1.90 а аз съм доста по-ниска от него ;д на мен ми викат фъстък .. дребен . малчо .. и мн по oбидни от тия дет казах.. така че просто или не им отговаряй все някога ще спрат ако ли не просто им кажи 'някой ден ше си мечтаеш да си с момиче като мен' : ) !

Много е хубаво,че си висока.Не обръщай внимание на идиотите,които ти се подиграват.
    Which of us is happy in this world?Which of us has his desire?or,having it, is satisfied?

Аз пък ти завиждам.
    .. sometimes we need a little magic!

Супер фен Аватара на sunshine955
    В днешно време повечето деца са много подигравателни, така си избиват компексите, като натякват на другите нещо. Да си висока е предимство, не можеш да промениш ръста си, но можеш да им се "отвориш малко" и да спрат да ти викат така. Знам че е гадно и се подтискаш от подигравките им, но просто не трябва да ти пука. Имаш си самочуствие, запомни, че никой не може да те унижава без твое позволение ! Когато другия път някой те нарече нещо подобно, просто му отвърни : мълчи ве дребен или нещо подобно, просто им покажии че имаш самочуствие и че дори се имап за почете от тях. Когато ходара видят че си слаб започат да те мачкат. Не го позволявай, защитавай достойството си. ИСкрено ти пожелавам успех и дано всичко се оправи :]
    smile-it's the second best thing you do with your lips

Супер фен Аватара на HolyShit
    Кажи им да се нагъзят да им го турнеш анално и..Да прочетат някоя книга по биология,може да разберат,дали растеш на височина от яденето(ако са прости може и да ги разберат )

Омг и аз съм така , ама вече съм свикнала .. Да не ти дреме.
    I'm a shark , im a shark , suck my dick im a shaaaaaark .

Голям фен Аватара на Ankh
    Не разбирам, защо се комплексираш от мнението на някакви ограничени олигофренчета? Ако си ниска-ти се подиграват, ако си висока пак същото... няма угодия.
    Повечето мъже, харесват мацки с дълги крака, така че няма от какво да се притесняваш.
    Следващия път им тегли един бой и си готова.....

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Първо, те ти се подиграват, защото виждат, че си несигурна по отношение на височината си. Виждат, че лесно се сдухваш заради това. Затова някой като ти каже, че си маркуч му отговори: "Е да, ама такива МАРКУЧИ виждаш по телевизията във вид на манекенки." И не трябва да ти пука!!!! Това е много важно!!! Когато станеш сигурна в себе си и не се комлексираш ще видиш как МНООООГО малко хора ще ти кажат нещо лошо за това. Да, хората ще то казват, че си висока, но се научи да го приемаш като комплимент. 6 клас и аз бях 1.70, сега като съм 8 много да ми пука какво ще кажат 'батковците', а и повечето хаесват това, че съм висока, защото имам дълги крака Затова не се комплексирай и бъди сигурна в себе си!!!!!
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

вместо да се комплексираш, вирвай главата и хич да не ти пука.. иска ми се аз да бях толкова висока!
    There is a reason I said I'd be happy alone. It wasnt because I thought I would be happy alone. It was because I thought if I loved someone and then it fell apart, I might not make it. It's easier to be alone. Because what if you learn that you need love? And then you don't have it. What if you like it? And lean on it? What if you shape your life around it? And then it falls apart? Can you even survive that kind of pain? Losing love is like organ damage. It's like dying. The only difference is, death ends. This? It could go on forever . . .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си