- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Висока съм !! и ми се подиграват пстоянно
по-добре да си висока, отколкото ниска като тапа![]()
I don't care if you're black, white, straight, bisexual, gay, lesbian, short, tall, fat, skinny, rich or poor. If you're nice to me, I'll be nice to you. Simple as that."
— Eminem
Ниското е сладкоПървоначално написано от CupcakeAndCoffee
, момчетата обичат да се грижат за нещо ..
мъничко.
Добре, според мен проблемът не е в ръста , а в главата ти. Съзнателно или не, ти се обсебваш от тази идея, другите около теб го забелязват и виждат че е слабото ти място - бъди уверена. И да си нормален, и да си по-нисичък, и да си висок има предимства и минуси. А това за краката - дълги, дълги, ама на някоя 1.70 , 80 кила с тези "дълги , дълги" крака знаете ли как й се "кефят"? Затова е по-добре просто стегнато, нормално и здравословно тяло![]()
Love is everything!
е ти си добреаз съм на 15 и съм 1,62
амм не ми е правило проблем досега
а ти след години ще си адски вървежна, бтв
(казано с добри намерения) .....
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
На твоите години и аз бях толкова висока и аз съм чувала абсолютно същите неща и само ще ти кажа, че никога не ми се е налагало да обувам високи обувки, за да създавам оптичната илюзия, че имам дълги крака, просто защото не ми се е налагало. А когато ме питат колко съм висока си казвам, по дяволите изискванията за модели са да са високи! Иначе с усмивка казвах, че съм яла Нескуик и така. Като видят, че не се връзваш и им става безинтересно.
Първоначално написано от SladkaZagadka
![]()
![]()
true
![]()
Бъди спокойна,спортувай,поддърж ай фигура пък ще видиш след 1-2 години същите тея дали няма да ходят като гладни кученца след тебТова може да ти е като стимул да поддържаш фигура,ние момчетата каквото и да говорим като видим дълги крака и губим връзка с главния мозък
![]()
>>DjBelev<<
Аз харесвам и високи и ниски, не ми е претенция, но има разлика между висока и слаба и висока и широка .. (огромна) на тия им викам ТИР-ове и МЪЖЕ !
Много истина има в предишните мнения. И аз бях по- висока от останалите когато бях на 12, но повярвай ми, като пораснете ще видиш, че си има плюсове да си висока![]()
На твоята възраст е нормално да се държат така, но не трябва да позволяваш това да те засегне. Демонстрирай самочувствие! Кой може да се похвали с такива мерки на твоите години,а? Ставаш за модел!Те могат само да завиждат! Заяждай се, покажи и казвай колко си горда от това, че няма да си като тях дребна, а че още от сега си висока и с дълги крака.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Аз също съм висока (170 см), но никога не са ми се подигравали, може би защото повечето от класа ми, а и на моите години хора са високи.
Не се комплексирай, както казаха преди мен след време ще ти завиждат.
Humans need fantasy to be human.
Само така! \Първоначално написано от ADMIRALKA14
/ =D>
Не тъпа си 4е им обръ6та6 внимание.... и пи6е6 такива теми
Я да си гледат работата.Това че си висока не е никакъв проблем.Като те питат защо си толкова висока им отговори "Защо съм по-развита от вас! :P "Според мен това ще си свърши работата.![]()
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Ооо я има тегли по една.. :Д кво им се връзваш..аз също съм висока и на мен ми се подигаваха като бях на 12, ама са като съм на 17 леко е коренно различно отношението и то точно на момчетатаЗаеби ги са са още пиклъовци дето не знаят кво са дълги крака...
![]()
![]()
А ако ти кажа, че и при мен беше абсолютно същото като бях на твоята възраст?
Сега съм 1,77, а такива неща няма.
Всичко е до време, няма как да промениш отношението им, ще трябва да ги изчакаш да пораснат.
Оф мноооого добре те разбирам. Вашите високи ли са? Защото ако не са, може просто изведнъж да си израснала и да спреш мноого по рано от другите.
Пък ако не - да не ти пука! След някоя друга година ще те задминат момчетата. Въпреки че те колкото и да растат на ръст, акъла им остава долу-горе същияТи не трябва да оставаш и да мълчиш, не това е решението. Просто трябва да им откриеш слабото място и да им кажеш нещо гадно, така че наистина да ги заболи. Не се осатвяй, защото това ще ти повлияе и на самочувствието като пораснеш.
Пък като пораснеш, когато имаш повече самочувствие, няма вече да казват "високата" а "дългокраката", не се притеснявай![]()
Винаги на някой няма да му харесва това,че си например: висока,слаба,дебела или дори ниска... Така че ще ти кажа едно.Никой не решава какъв да бъде.Не се влияй от мнението на другите,защото няма идеални хора.Върви с високо вдигната глава и да не ти пука кой какво казва зад гърба ти.![]()
![]()
![]()
В живота трябва да се научиш, да не обръщаш много внимание на такива дребни неща...колкото и да се чувстваш тъпо ;]
awerw♥
Въобще не им обръщай внимание!![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
И аз съм много висока. Преди години когато и аз бях на 11-12 години ми викаха МАРКУЧ НАД ГРАДИНСКА ЛИВАДА и какво ли още не.. като ми кажеха това си викам " Да вие сте ниската окосена ливада .. " Моята тактика е пълен игнор . Смееш се на глупостите им и така те виждат, че ти не обръщаш внимание виждат че не са ти интересни вече. Сега съм на 16 и съм висока 180.. на това му се вика висока. Но никой не ми вика мъж и тир защото имам хубаво и поддържано тяло. Харесват ме много момчета, също така имам много приятелки които ми стигат до рамото и много ме харесват. Понякога и на мен ми се ще да съм 165см, но знам че Бог ми е дал тази височина, защото след време кой знае може да ми послужи. А и да не пропусна честно ме гонят по хипермаркетите да ме викат за модел, маникенка, или волейболистка .. минаха години и сега хората ме обичат и уважават такава каквато съм !!Бъди уверена и горе главата. Всичко е до гени. Виж майка ти и баща ти колко са високи. 100 про ще си 2-3 см по-висока от майка ти .. така че ако тя е 1.75 ти може би ще бъдеш 178
Колкото и да си все ще си красива. А и важното е не каква е опаковката, а съдържанието
Смело напред :*
Когато си мил с хората те ти се качват на главата !!!!
И аз съм висока - 1,72-3, но съм нямала проблеми с подигравки, изобщо не ме интересува и на токчета ходя..
Може и да не пораснеш повече, така че им кажи, че те пък са ниски. о.о
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Да ти кажа 1.70 вече хич не ми се струва високо, а напротив-нормално. И аз бях в началото най-високата и се чувствах като кобила, но сега всичко е доста различно. Някъде 1.75 съм и се харесвам. В класа ми няма по-ниско момче от мен, с времето ще те изпреварят, просто момичетата по-бързо растат и затова се е случило така. Има си предимства и на високото, и на ниското. Намери твоите и ги използвай))
Заобиколена си от идиоти , мислещи се , че са велики и света се върти около тях. Не им обръщай внимание. Не си длъжна да им даваш обяснения , за каквото и да е , камо ли пък нещо , което просто ти е вродено (ако мога така да се изразя). Ама няма да е лошо да учиш повечко , че .... меко казано ужас.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥