.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Само за момичета!

Какво правите като ви дойде цикъла в училище а не сте подготвени ?

Благодаря предварително за отговорите!

Извинявам се ако темата се повтаря!

не ми се е случвало слава Богу и дано не се случи

Цитирай Първоначално написано от Rikity
    И на мен не ми се е случвало но съм любопитна какво трябва да се направи в такава ситуация!

егати въпроса..ми щом си момиче винаги трябва да си носиш превръзка или горе-долу като ще тртябва да ти дойде си взимаш

Цитирай Първоначално написано от blackstreet
    егати въпроса..ми щом си момиче винаги трябва да си носиш превръзка или горе-долу като ще тртябва да ти дойде си взимаш
    Е трябва ама понякога забравям

Супер фен Аватара на daq96
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от siss98
    Еми записвай си!
    Пък и в моето училище в книжарницата се продават!
    I'm beautiful in my way....

Цитирай Първоначално написано от daq96
    Еми записвай си!
    Пък и в моето училище в книжарницата се продават!
    В моето училище няма книжарница!

Да ;д Аз винаги си нося,за щастие на мене не ми се е случвало да ми идва в училище, но пък на поне 3-4 различни момичета съм давала ;о Идва им в училище и кво да правят питат съученичките си,дори и да не са приятелки все пак всички момичета като става дума за това нещо не може да не си ослужим ;Д Няма нищо срамно да попиташ някоя съученичка :]

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Ами , процедурата е да обиколиш всички момичета в училище, при мен го правят, няма срамно , това си е нещо нормално , на всеки се случва да забрави .
    А и аз знам кога ми идва , в сми , знам точно кога тръгва да тече и т.н. , в зависимост какво и къде боли, за това не ми се случват гафове.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
    Ами , процедурата е да обиколиш всички момичета в училище, при мен го правят, няма срамно , това си е нещо нормално , на всеки се случва да забрави .
    А и аз знам кога ми идва , в сми , знам точно кога тръгва да тече и т.н. , в зависимост какво и къде боли, за това не ми се случват гафове.
    Еми благодаряя! Ще ги обикалям! Искам да попитам ако някои ви каже че имате петно отзад какво ще направите?

Мега фен Аватара на Colouring
    Винаги си нося превръзка в чантата.Искали са ми съученички и аз съм искала,ако по някаква случайност съм забравила-според мен няма нищо срамно.Всяко момиче изпада в такива ситуации понякога.

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    Почти винаги си нося превръзка или тампон в чантата си ,но като по-малка ми се е случвало да нямам и съм искала от някоя приятелка.
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Мега фен Аватара на xoxi
    Искам да попитам ако някои ви каже че имате петно отзад какво ще направите?
    На една съученичка това й се случи поне 5 пъти през миналата учебна година. Така и не се научи да си носи превръзки в чантата това момиче.
    Какво се прави в такъв момент? Ходом марш към вкъщи.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
    Еми благодаряя! Ще ги обикалям! Искам да попитам ако някои ви каже че имате петно отзад какво ще направите?
    Слагаш подходяща дреха на кръста, и/или се прибираш вкъщи, ако вашите питат- обясняваш на майка ти .
    Но е хубаво, ако не си сигурна, да питаш приятелки , или даже случайни момичета дали имаш нещо нацапано периодично. Никой няма да ти откаже/да ти се смее.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Фен Аватара на alzheimer
    Град
    In the middle of nowhere a.k.a Бургас
    Абсолютно ВИНАГИ си нося една превръзка в чантата, но не ми се е случвало да ми идва в даскало. Ако забравиш, все ще се намери някоя фуста с твоя проблем, която да ти услужи. При голямо бедствие, бягаш до сестрата, а при по-голямо - до най-близката аптека.

Супер фен Аватара на cookie_master
    не ми се е случвало и се надявам да не ми се
    иначе знам горе-долу кога ще ми идва и съм подготвена
    МОМИЧЕ!

Град
    ~В сТрАнАтА нА чУдЕсАтА <3
    Цитирай Първоначално написано от Rikity
    +
    Иначе винаги си нося една превръзка в чантата.
    Но ако не носих щях да питам някоя приятелка или бегом до аптеката
    Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?
    Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    Beyond the Sea
    -нося си превръзка
    -питам някоя съученичка, ако нямам
    Can I steal your mind for a while?
    Can I stop your heart for a while?
    Can I freeze your soul and your time?
    http://www.youtube.com/watch?v=C_4kx8JvpqI

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    Веднъж ми си случи това голяма бедствие в даскалото слава богу беше през голямото междучасие. Бях с една съученичка/приятелка и по едно време само се облягам на стената в коридора вадя си парите, подавам й и викам "Бягай бързо до магазина да ми вземеш.........бързооо,бързоо.. .". Голямо шоу беше. Накрая се оказа, че няма преръзки и аз пак я пратих, но този път за 2 пакета сухи кърпи. Нямаше друг начин просто..
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Ами ако нямам аз превръзка вземам от някой.
    Логичноооооооооо
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Един път ми дойде на даскало (не се бях оцапала слава бого). И от тогава винаги в чантата си имам превръзка и тампон!!
    За това няма да е лошо и ти да си носиш винаги в чантата по 1-2 превръзки(тампон,ако използваш) независимо дали трябва да ти дойде или не.Така ще се чувстваш по спокойна

JustaLittleKid
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от alzheimer
    Абсолютно ВИНАГИ си нося една превръзка в чантата, но не ми се е случвало да ми идва в даскало. Ако забравиш, все ще се намери някоя фуста с твоя проблем, която да ти услужи. При голямо бедствие, бягаш до сестрата, а при по-голямо - до най-близката аптека.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Една моя бивша съученичка отнесе много люти гаври по този повод, аз не се включих в гаврите, но поне погледах сеир.

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Два пъти ми дойде в училище, и двата пъти не си бях нацапала панталона, но имах превръзка. Какво правиш ли?

- носиш си анцуг и горно за ФВС и ако се изцапаш слагаш анцуга
    - носиш си връхна дреха ( все пак септември - май не е добре да излизаш без връхна ) и ако си изцапана, я слагаш на кръста
    - и все пак, горното на екипа също можеш да го вържеш
    - носиш си винаги превръзка, коства само 10 секунди да я сложиш в някой джоб на чантата..
    Love is everything!

Град
    Your Dreams ~
    На мен все ми идва в училище ...гледам да съм потготвена винаги но ако като не си потготвена обикаляш всички момичетата подред ;p /да не те е срам това си е съвсем нормално/
    Сълзи не ми отиват, ще се усмихна пак.. Така съм го решила!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си