- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Само за момичета!
Какво правите като ви дойде цикъла в училище а не сте подготвени![]()
![]()
![]()
?
Благодаря предварително за отговорите!
Извинявам се ако темата се повтаря!
не ми се е случвало слава Богу и дано не се случи
И на мен не ми се е случвало но съм любопитна какво трябва да се направи в такава ситуация!Първоначално написано от Rikity
![]()
![]()
егати въпроса..ми щом си момиче винаги трябва да си носиш превръзка или горе-долу като ще тртябва да ти дойде си взимаш![]()
![]()
Е трябва ама понякога забравямПървоначално написано от blackstreet
![]()
![]()
![]()
Еми записвай си!Първоначално написано от siss98
![]()
Пък и в моето училище в книжарницата се продават!
I'm beautiful in my way....
Първоначално написано от daq96
![]()
В моето училище няма книжарница!
Да ;д Аз винаги си нося,за щастие на мене не ми се е случвало да ми идва в училище, но пък на поне 3-4 различни момичета съм давала ;о Идва им в училище и кво да правят питат съученичките си,дори и да не са приятелки все пак всички момичета като става дума за това нещо не може да не си ослужим ;Д Няма нищо срамно да попиташ някоя съученичка :]Първоначално написано от blackstreet
Ами , процедурата е да обиколиш всички момичета в училище, при мен го правят, няма срамно , това си е нещо нормално , на всеки се случва да забрави .
А и аз знам кога ми идва , в сми , знам точно кога тръгва да тече и т.н. , в зависимост какво и къде боли, за това не ми се случват гафове.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Еми благодаряя! Ще ги обикалям! Искам да попитам ако някои ви каже че имате петно отзад какво ще направите?Първоначално написано от NomNomNom
Винаги си нося превръзка в чантата.Искали са ми съученички и аз съм искала,ако по някаква случайност съм забравила-според мен няма нищо срамно.Всяко момиче изпада в такива ситуации понякога.
Почти винаги си нося превръзка или тампон в чантата си ,но като по-малка ми се е случвало да нямам и съм искала от някоя приятелка.
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
На една съученичка това й се случи поне 5 пъти през миналата учебна година. Така и не се научи да си носи превръзки в чантата това момиче.Първоначално написано от siss98
Какво се прави в такъв момент? Ходом марш към вкъщи.
И спря да се върти за миг земята..
Слагаш подходяща дреха на кръста, и/или се прибираш вкъщи, ако вашите питат- обясняваш на майка ти .Първоначално написано от siss98
Но е хубаво, ако не си сигурна, да питаш приятелки , или даже случайни момичета дали имаш нещо нацапано периодично. Никой няма да ти откаже/да ти се смее.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Абсолютно ВИНАГИ си нося една превръзка в чантата, но не ми се е случвало да ми идва в даскало. Ако забравиш, все ще се намери някоя фуста с твоя проблем, която да ти услужи. При голямо бедствие, бягаш до сестрата, а при по-голямо - до най-близката аптека.
не ми се е случвало и се надявам да не ми се
иначе знам горе-долу кога ще ми идва и съм подготвена![]()
МОМИЧЕ!
+Първоначално написано от Rikity
Иначе винаги си нося една превръзка в чантата.
Но ако не носих щях да питам някоя приятелка или бегом до аптеката![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
-нося си превръзка
-питам някоя съученичка, ако нямам![]()
Can I steal your mind for a while?
Can I stop your heart for a while?
Can I freeze your soul and your time?
http://www.youtube.com/watch?v=C_4kx8JvpqI
Веднъж ми си случи това голяма бедствие в даскалото слава богу беше през голямото междучасие. Бях с една съученичка/приятелка и по едно време само се облягам на стената в коридора вадя си парите, подавам й и викам "Бягай бързо до магазина да ми вземеш.........бързооо,бързоо.. .". Голямо шоу беше. Накрая се оказа, че няма преръзки и аз пак я пратих, но този път за 2 пакета сухи кърпи.Нямаше друг начин просто..
![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Ами ако нямам аз превръзка вземам от някой.![]()
Логичноооооооооо
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Един път ми дойде на даскало (не се бях оцапала слава бого). И от тогава винаги в чантата си имам превръзка и тампон!!
За това няма да е лошо и ти да си носиш винаги в чантата по 1-2 превръзки(тампон,ако използваш) независимо дали трябва да ти дойде или не.Така ще се чувстваш по спокойна![]()
![]()
Първоначално написано от alzheimer
Една моя бивша съученичка отнесе много люти гаври по този повод, аз не се включих в гаврите, но поне погледах сеир.![]()
Два пъти ми дойде в училище, и двата пъти не си бях нацапала панталона, но имах превръзка. Какво правиш ли?
- носиш си анцуг и горно за ФВС и ако се изцапаш слагаш анцуга
- носиш си връхна дреха ( все пак септември - май не е добре да излизаш без връхна ) и ако си изцапана, я слагаш на кръста
- и все пак, горното на екипа също можеш да го вържеш
- носиш си винаги превръзка, коства само 10 секунди да я сложиш в някой джоб на чантата..![]()
Love is everything!
На мен все ми идва в училище...гледам да съм потготвена винаги но ако като не си потготвена обикаляш всички момичетата подред ;p /да не те е срам това си е съвсем нормално/
Сълзи не ми отиват, ще се усмихна пак.. Така съм го решила!