- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Как да си направя филм за телефона?
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Значи като кача филма и отделно субовете,филма тръгва,ама субовете не! Има ли някакъв начин да ги вградя и после да го конвертирам да става за моя телефон? Телефона е Nokia N86 8MP
яко shit
Потърси в гуугъл "Как се вграждат субтитри във филм" или нещо подобно, след това теглиш някакъв "Video converter" зареждаш филма, оразмеряваш го на 320x240 запазваш като *.avi, чакаш малко и си готов.
Значи:
Теглиш програмата Format factory от офицялния сайт от там е на български и ще ти е лесно с нея става шросто не помня как точно беше обаче е елементарно
имам я,мога да конвертна филма,ама как да ги вкарам?Първоначално написано от Loken
яко shit
С каква ми програма не пробвах,ама нещо не става!! Аз ли нещо не правя кат хората....май май препоръчайте ми програма,ако може + линк
яко shit

VirtualDub?
за там не ми ли трябва допълнителна прорама за субовете?Първоначално написано от Wax
яко shit
Не можеш с програма с бг интерфейс да работиш, а си тръгнал да искаш и друга.Точно с ФФ е елементарно слагането на суб, но за телефона да можеш да ги четеш беше голяма играчкаПървоначално написано от badboy28
е добре! Би ли ми обяснил как става с фф?Първоначално написано от torVNP
яко shit
Програмата Format Factory:
http://picbg.net/img.php?file=7835fa847672ff08.JPG
http://picbg.net/img.php?file=4e4305e7288537e2.JPG
http://picbg.net/img.php?file=cc068ac745a41d5c.JPG
И дано съм помогнал
да аз мога да конвертирам,ама не мога да слагам субове с тая програма (то засега с никоя не модаПървоначално написано от stefan7202
) ,сега ще можеш ли да покажеш как се слагат субове с ФФ?
яко shit
Еми кво е ФФ и не разбирам как не знаеш да слагаш субтитри то се пише на български език или имаш проблем в четенето
ФФ е съкращение на format factory.И къде го пише,че аз нещо не го намирам???Първоначално написано от stefan7202
яко shit
на 2 картина най-отдолу пише инструкция 3.Щракни тук и избери субтитри
на дадения филм.Но ако не го откриеш има заглавие СУБТИТРИ и в лявата страна има плюс минус (+/-) и ще ти се отвори още опции
Ох боже какви простотии изчетох тук, лошо ми стана....
Сваляй MediAvatar Converter и готово...
Да намерих го,сега ще проверя дали ще стане.Мерси много!!!Първоначално написано от stefan7202

яко shit
И понеже ние сме писали глупости ти си решил да не ги четеш, а иначе щеше да видиш, че на него и с бг интерфейс на програма му е трудно, а MediAvatar Converter как ли ще я разбере, след това и крак/сериал ще и търси, а накрая и да я ползва.Първоначално написано от InnoraX
....Ако имаш още въпроси пиши

засeга няма!!Първоначално написано от stefan7202
само че филмите стават доста големи пък не ми се конвертират пак (за да не падне качеството)
яко shit

/fail
Ти след като се изкъпеш ли започваш да се събличаш, а с ФФ мисля, че при слагането на суба конвертираш и от теб си зависи големината на изходящият файл.Първоначално написано от badboy28