- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- голяма разлика в годините
БУАХАХАХАХАА!Първоначално написано от Baby98
Извинявай, че те разочаровам, но нито съм лесбийка, нито си падам по крави![]()
В тоя ред на мисли, все се чудя, защо малките комплексирани кифли са с такова надуто самочувствие, и си мислят, че щом някой ги критикува, значи им завижда. Абе нито сте срали в златно гърне, нито сте смукали платинени биберони, нито пък пу*ките ви са диамантени. Преживейте го!Първоначално написано от imamkrasivouho
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Олеле не! Сега ще отиде да си пререже вените някъде!Първоначално написано от Shturrrche88
Не го казах на теб....недей приема всичко лично....казах го на девойката, която е набор 98...Първоначално написано от imamkrasivouho
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Знам, то това за нея се отнасяше.Първоначално написано от Shturrrche88
![]()
Ми то и аз летя някъде, и не обърнах внимание на думичката "отиде"....![]()
До преди 2-3 години не съм си и помисляла за по-голям мъж ,харесвах такива на моите години че дори и по-малки ,мислех че не съм достатъчно узряла за сериозна връзка с по-голям. Впоследствие осъзнах че с тези на моите години нямаме кой знае какви общи теми и интереси. И така от 1 година и няколко месеца съм с мъж по-голям от мен с 8 години и мога да кажа че такава връзка и такъв човек досега не бях имала .![]()
My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.
Ако си на 18,той на 28-не е толкова фрапиращо според мен,обаче мисля,че аз не бих го направила с толкова голяма разлика в годините ни.
Факт е, че много жени, когато минат една възрастова граница (някъде след 22-23тата си година), и 10 години разлика им се струва толкова нищожна.
Не ми се е случвало да имам връзка с човек доста по-възрастен от мен,така че нямам мнение,но съм по-скоро за...
Голямо шоу е тук, а как нападате човек за мнение, което е написал в нета и едва ли не сте сигурни, че всичко, което четете/пишете е истина, само истина и нищо друго освен истина.
Когато си на 22-23 от тебе се очаква, че вече си самостоятелен, отговорен за себе си. Тогава всяко решение си го взимаш сам и дори да тръгнеш с 10 години по-възрастен мъж от теб това си е на твой гръб.
А не да си 12годишно малолетно пишлеме, което все още не е завършило дори 7 клас и мама и тати си го гледат и отговарят за постъпките му. Съмнявам се на онова бебе98 техните да са много горди от нея, че малолетната им дъщеричка си е пръснала сливата още преди дори да навърши 13.
Сакън,завижадт хората беПървоначално написано от torVNP
![]()
![]()
.Смешна си миличка!
Абе хич не е ДЕВОЙКАПървоначално написано от Shturrrche88
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
аз съм на 19 мн бих искал да го направя с някоя 35 - 40 годишна запазена расбирасе жена или с комшииката ми страшна ееееееееее
Сигурно не са, но точно на нея едва ли някой мъж би й отказал да й пръсне саксията и да изоре задния двор, без значение на колко години еПървоначално написано от imamkrasivouho
![]()
Защо? Нито блика от интелигентност, нито на външен вид е нещо особено.Първоначално написано от badsector
Точно.
А познавам мъже, които биха отказали секс точно защото мацката или е прекалено малка, или е глупава, или друга причина![]()
Ако не е под 12, не прилича на мечка и може сама да си връзва обуквите не бих и отказал.Първоначално написано от PinkPan7her
Интелигентността няма какво да се намесва в еднократното чукане. Колкото и да е зле, все ще се изтърпи. Е, разбира се, има някои наистина фрапантни случаи, където и железни нерви да има човекм пак не може да се въздържиПървоначално написано от imamkrasivouho
Иначе на външен вид е доволно перверзна. Отдалече й личи, че обича да го поема по много и навсякъде, което е достатъчно, за да се съгласиш да й го набуташ.
Щом вече се пердаши здраво, значи не е малка. Глупостта писах вече, че не играе чак толкова важна роля при еднократния секс.Първоначално написано от PinkPan7her
Еми , така става...малките к***и като има кой да ги чука,ще се множат![]()
Много е жалко да видиш ,малко момиче, да се плющи като за световно.Лично мое мнение.![]()
maDamn
Ти нямаш класа.Първоначално написано от badsector
Би пуснал на това биче? То и на 7 годишно да му пльокнеш 2 тона пудра и да го изрисуваш с молив за очи, кажеш му малко да се поразкрачи и то ще изглежда перверзно. И не е в това въпроса. Ясно е, че повечето мъже бихте изчукали всичко, което ходи и има дупка, ама това си е чиста педофилия и ако техните разберат "доволно ще те бутнат зад решетките".
Причините за такива разлики в годните, реалните причина, не са много.
1вата причина е, че момчетата на 14-16-18 години са все още деца и мислят детски, държат се по детски, а и в секса куцат.
2рата причина е, че малките момичета лесно се лъжат! Впечатляват се лесно и се подлъгват лесно. Жалко е, но е факт! Пък и всеки вече застаряващ батко или чичко, търси нещо младо, в което да топне чушката!
![]()
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus