.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 105
    Цитирай Първоначално написано от Baby98
    Цитирай Първоначално написано от imamkrasivouho
    Ами до 10 години мисля,че е добре разликата,но повече няма да е добре.Аз с моя приятел имаме разлика 4 години - аз съм на 13 той на 18.
    Май трябва да се замислиш над познанията си по математика, вместо да се друсаш върху к*ра на 18годишен пикльо. Kойто на всичкото отгоре вмомента е подсъдим.
    Сгрешила съм при писането,голям проблем стана!Пък и по-горе се поправих!!
    Няма значение. Той продължава да е подсъдим.
    Нещо май завиждаш,че не си на негово място?!
    БУАХАХАХАХАА!
    Извинявай, че те разочаровам, но нито съм лесбийка, нито си падам по крави

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    БУАХАХАХАХАА!
    В тоя ред на мисли, все се чудя, защо малките комплексирани кифли са с такова надуто самочувствие, и си мислят, че щом някой ги критикува, значи им завижда. Абе нито сте срали в златно гърне, нито сте смукали платинени биберони, нито пък пу*ките ви са диамантени. Преживейте го!

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Цитирай Първоначално написано от Shturrrche88
    БУАХАХАХАХАА!
    В тоя ред на мисли, все се чудя, защо малките комплексирани кифли са с такова надуто самочувствие, и си мислят, че щом някой ги критикува, значи им завижда. Абе нито сте срали в златно гърне, нито сте смукали платинени биберони, нито пък пу*ките ви са диамантени. Преживейте го!
    Олеле не! Сега ще отиде да си пререже вените някъде!

Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    БУАХАХАХАХАА!
    Не го казах на теб....недей приема всичко лично....казах го на девойката, която е набор 98...

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

БУАХАХАХАХАА!
    Не го казах на теб....недей приема всичко лично....казах го на девойката, която е набор 98...
    Знам, то това за нея се отнасяше.

Град
    Ми то и аз летя някъде, и не обърнах внимание на думичката "отиде"....

До преди 2-3 години не съм си и помисляла за по-голям мъж ,харесвах такива на моите години че дори и по-малки ,мислех че не съм достатъчно узряла за сериозна връзка с по-голям. Впоследствие осъзнах че с тези на моите години нямаме кой знае какви общи теми и интереси. И така от 1 година и няколко месеца съм с мъж по-голям от мен с 8 години и мога да кажа че такава връзка и такъв човек досега не бях имала .

Повече от фен Аватара на VikitoRia
    Не си се представям с човек 10 години по-голям от мен... най-голямата разлика която съм имала с момче е била 6 години

My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.

Ако си на 18,той на 28-не е толкова фрапиращо според мен,обаче мисля,че аз не бих го направила с толкова голяма разлика в годините ни.

Град
    Факт е, че много жени, когато минат една възрастова граница (някъде след 22-23тата си година), и 10 години разлика им се струва толкова нищожна.

Не ми се е случвало да имам връзка с човек доста по-възрастен от мен,така че нямам мнение,но съм по-скоро за...

Guest
    Голямо шоу е тук, а как нападате човек за мнение, което е написал в нета и едва ли не сте сигурни, че всичко, което четете/пишете е истина, само истина и нищо друго освен истина.

Когато си на 22-23 от тебе се очаква, че вече си самостоятелен, отговорен за себе си. Тогава всяко решение си го взимаш сам и дори да тръгнеш с 10 години по-възрастен мъж от теб това си е на твой гръб.
    А не да си 12годишно малолетно пишлеме, което все още не е завършило дори 7 клас и мама и тати си го гледат и отговарят за постъпките му. Съмнявам се на онова бебе98 техните да са много горди от нея, че малолетната им дъщеричка си е пръснала сливата още преди дори да навърши 13.

Цитирай Първоначално написано от torVNP
    Голямо шоу е тук, а как нападате човек за мнение, което е написал в нета и едва ли не сте сигурни, че всичко, което четете/пишете е истина, само истина и нищо друго освен истина.
    Сакън,завижадт хората бе .Смешна си миличка!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    БУАХАХАХАХАА!
    Абе хич не е ДЕВОЙКА
    Шофирай разумно - стигни жив!

аз съм на 19 мн бих искал да го направя с някоя 35 - 40 годишна запазена расбирасе жена или с комшииката ми страшна ееееееееее

Супер фен Аватара на badsector
    ...Съмнявам се на онова бебе98 техните да са много горди от нея, че малолетната им дъщеричка си е пръснала сливата още преди дори да навърши 13.
    Сигурно не са, но точно на нея едва ли някой мъж би й отказал да й пръсне саксията и да изоре задния двор, без значение на колко години е

Цитирай Първоначално написано от badsector
    ...Съмнявам се на онова бебе98 техните да са много горди от нея, че малолетната им дъщеричка си е пръснала сливата още преди дори да навърши 13.
    Сигурно не са, но точно на нея едва ли някой мъж би й отказал да й пръсне саксията и да изоре задния двор, без значение на колко години е
    Защо? Нито блика от интелигентност, нито на външен вид е нещо особено.

anonymous708973
    Guest
    Точно.
    А познавам мъже, които биха отказали секс точно защото мацката или е прекалено малка, или е глупава, или друга причина

Guest
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Точно.
    А познавам мъже, които биха отказали секс точно защото мацката или е прекалено малка, или е глупава, или друга причина :)
    Ако не е под 12, не прилича на мечка и може сама да си връзва обуквите не бих и отказал.

Супер фен Аватара на badsector
    Интелигентността няма какво да се намесва в еднократното чукане. Колкото и да е зле, все ще се изтърпи. Е, разбира се, има някои наистина фрапантни случаи, където и железни нерви да има човекм пак не може да се въздържи Иначе на външен вид е доволно перверзна. Отдалече й личи, че обича да го поема по много и навсякъде, което е достатъчно, за да се съгласиш да й го набуташ.
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Точно.
    А познавам мъже, които биха отказали секс точно защото мацката или е прекалено малка, или е глупава, или друга причина
    Щом вече се пердаши здраво, значи не е малка. Глупостта писах вече, че не играе чак толкова важна роля при еднократния секс.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Еми , така става...малките к***и като има кой да ги чука,ще се множат
    Много е жалко да видиш ,малко момиче, да се плющи като за световно.Лично мое мнение.
    maDamn

Re: голяма разлика в годините

Цитирай Първоначално написано от xrisiinka
    незнам дали има и друга такава тема или подобна, но ми е интересно какво мислите за секса с доста по-възрастен от вас.лично на мен първият ми мъж беше с 10 години по-голям.. като се замисля това е донякаде ужасяващо, но при положение, че съм го преживяла не ме стряска толкова тази мисъл. чакам мнения :P
    а аз мислех че сам много по малак от гаджето ми тя е с 2 години по голяма от мене

Цитирай Първоначално написано от badsector
    Интелигентността няма какво да се намесва в еднократното чукане. Колкото и да е зле, все ще се изтърпи. Е, разбира се, има някои наистина фрапантни случаи, където и железни нерви да има човекм пак не може да се въздържи Иначе на външен вид е доволно перверзна. Отдалече й личи, че обича да го поема по много и навсякъде, което е достатъчно, за да се съгласиш да й го набуташ.
    Ти нямаш класа.
    Би пуснал на това биче? То и на 7 годишно да му пльокнеш 2 тона пудра и да го изрисуваш с молив за очи, кажеш му малко да се поразкрачи и то ще изглежда перверзно. И не е в това въпроса. Ясно е, че повечето мъже бихте изчукали всичко, което ходи и има дупка, ама това си е чиста педофилия и ако техните разберат "доволно ще те бутнат зад решетките".

Град
    Софийските потайности
    Причините за такива разлики в годните, реалните причина, не са много.
    1вата причина е, че момчетата на 14-16-18 години са все още деца и мислят детски, държат се по детски, а и в секса куцат.
    2рата причина е, че малките момичета лесно се лъжат! Впечатляват се лесно и се подлъгват лесно. Жалко е, но е факт! Пък и всеки вече застаряващ батко или чичко, търси нещо младо, в което да топне чушката!
    !!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
    Like Jesus

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си