- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тази диета при мен действа
Здравейте ! Направих си диета от 2 дена и махнах 2 кг от себе си !не че ми трябва да махам де ... ;d нали знаете на 14 съм ... какво ли не ми хрумва .. Така де диетата беше такава:
Ден 1 :
сутрин ябълка
обяд 2 ябълки
вечеря краставица или домат
Ден 2 :
като ден 1....
Казах я диетата на една приятелка направи и отслабна, НО само си махна корема ! (:
и да знам няма нужда да ми казвате : ооооо боже знаеш ли какво си направила със здравето си ..... или .. нали знаеш че такова рязко отслабване бла бла (: не ви харесва ОКЕЙ !![]()
Woah, I almost gave a fuck. Try again!
Върна ли си кг като почна да ядеш отново както преди![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
ами не защото аз си ям нормално не се тъпчаПървоначално написано от FreshJuice
... Направих я преди 3 дена и не съм качила
![]()
Продължавай си с здравословното хранене и спорт и няма и да си ги върнеш![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
Не няма защото не виждам полза да ви лъжа ...просто исках да помогна ако някой има нуждаПървоначално написано от Co0kieGirl
![]()
Колко са глупави днешните младежи ...
Вие,деца,биология не учите ли?!
Ама нека!Пази си диетата и след време като почнеш да имаш проблеми със стомаха ще има да плачеш ... Така,от неядене,се образуват гастрита и язвата,както и куп други проблеми със стомаха,червата и т.н. ...
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
за 2 дена , 2 килограма? То нямаше да има дебели хора.Знаеш ли колко бягане на пътеката във фитнеса е да свалиш 2 килограма?И запомнете с глад не се отслабва , най-много да си докарате проблеми.
Отслабва се с тренировки и правилно хранене , може и само правилно хранене , без мазнини и т.н.
![]()
След ден 2-ри има многоточие,което (поне за мен) означава,че менюто се повтаря и за следващите дни,до получаване на желания резултат ...Първоначално написано от Rebirthing
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Евала! Много яка диета , само така трябва да ядем всички !!
![]()
![]()
Правите си безсмислени игри със здравето.Някак си,неуместно е да се хвалиш,че си си прееб*ла здравето или имунната система.Не се отслабва така,ако имаш воля,можеш да си свалиш тези два килограма и по нормален начин.Нормално е да се отслабва с 3-4 кг макс на месец.Една приятелка се размина на крачка с анорексията от подобни глупости,да не говорим,че остана без гъз и цици,влезе в болница,спря и цикъла и не е идвал от 4 месеца и на всичкото отгоре,за да не заприлича на слон,продължава да яде салати и плодове и казва,че ще го кара така,едва ли не до живот,защото в момента в който започне да се храни нормално ще върне двойно.Ако ще отслабваш ходи на фитнес или тичай,прави упражнения, яж ДОСТА плодове,но не САМО това![]()
+Първоначално написано от Rebirthing
Ама...ходи обяснявай, че нямаш сестра...
И аз като се знам каква бях загубена на тези години.. и сега колко съжалявам...
няма да коментирам "диетата" .. само ще се![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ще я пробвам!![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
.... +1 ..xixi .. em .. znam .. prava si ... sry za latinicata ,kirilicata se precaka ;XПървоначално написано от Mi6inka
Ужас,то само като идеш до тоалетната 2 пъти и ето ти -2 кг.![]()
Само да те светна, че приятелката ти не си е "махнала" корема, той просто е хлътнал навътре, понеже няма храна.Първоначално написано от SisiJ
Майка нямаш ли си...
Спазвах такава диета (ако мога да я нарека така ;D ) преди години и за месец свалих 4-5килограма.Запазих си килограмите,но според мен яж от всичко по-малко и тренирай отколкото след това да съжаляваш за детският си акъл.
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Това не е диета, а 2 дни, в които се самонаказваш.![]()
Привърженик съм на диетичното хранене и одобрявам менюта, в които основно присъстват пресни плодове и зеленчуци .. обаче съншнайн .. трябва да приемаш и мнооого други вещества в организма си, които плодовете и зеленчуците не ти осигуряват в пълен вариант.
Не препоръчвай "диетата" си на никой. Ясно е,че нямаш нужния "потенциал" за диетолог.