.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Повече от фен

...Обикновени лесни прически ... начини на носене на коса ..

Има хиляди теми за прически .. но аз търся нещо което може да си го направя и в домашни условия ... не ми трябват някакви емо снимки с нашарени цигански коси ... гледала съм сякакви прически ... ама нещо не ми пасва нито една на формата на лицето .. просто е малко по особена ... което е кофти ... сега вие няма как да знаете кво ми е лицето точно ... пък не ми се слага снимка .. ше земе някои да ма познай .. пък кфи неща съм писала просто ако може да пуснете снимки с ежедневни някакви прически .. по простички .. че съм схваната в ръцете ...може даже снимките да са ваши и да обесните ква е философията ..

Ами, разбирам те и мен не ме бива много в правенето на прически Аз лично не знам какво да те посъветвам, аз повечето време си хвашам бритона с фибичка нагоре, или настрани с 2 фибички, с една шнола се хващам назад и за да не ми пада бритона в очите пак си слагам фибичка отстрани. Това са най-най-обикновени прически за всеки ден.
    "It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"

ставам рано сутрин отивам надаскало приятелите ми викат " ехе прическа много е яка е " и аз ги гледам заспалo и учудено о.? като се прибрах гледам верно се едно прическа имам и си казах, че възглавницата прави най-хубавите прически
    Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.

аз понякога си оплитам косата ма само половината отгоре и долната 4аст на косата я изправям с преса
    така се получава обем отгоре и надолу се рибира

( )
    / \ < ---- нещо такова е
    http://www.jivotno.com/wild-angel

http://vbox7.com/play:f4222b08 <-- какво ще кажете?!?!?! :P

hva6ta6 si kosata s vsi4ki fibi i lasti4ki koito ima6 pk se ne6to interesno 6te stane .. az tui praq kato burzam osobeno za u4ili6te

Супер фен Аватара на gabi_94
    аз обикновено си вдигам бретона назад и хващам страничните кичури назад с една или две фибички и ми стои добре. Понякога само отмятам косата си настрани, това е само когато съ се изправяла с нещо - поне с кръгла четка, щото косата ми е къдрава и не стоят добре къдриците.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Град
    В сърцето му!
    Като не харсвам как ми е застанала косата и искам да я вържа правя следното:
    Бритона го вдигам нагоре с ефекта 'пуф', и тъй като косата ми е на степени хващам най-горните степени и ги издърпвам назад(оформям ги, права ги с обем, и закачам с някоя красива и бляскава шнолка,фибичка)
    Долната коса просто я връзвам на висока опашка.(точно под фибичката)
    Обясняването беше дълго, но иначе много бързо и лесно се прави.

Супер фен Аватара на galu6a
    просто топиравам става мн лесно за около 5-10 мин
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Град
    Навъртам се наоколо ;d
    еми аз като нямам много време просто нали изкъпала съм си косата и слагам пяна докато е още мокра,взимам си сешоара слагам дифузера,и започвам да я масажирам (мачкам) става доста добре и стои естествено красиво. И е доста бързо за около 10-15 мин зависи колко ти е дълга косата .
    Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
    но с букви от онези дни,
    на нов фон, изтрива всички стари белези,
    замества ги с чисти подредени в стремежа ни.

DNB

Град
    Горна Оряховица
    Аз моята като я измия, я сплитам на 10-14 плитки, спя така и сутринта ги разплитам, напръсквам с лак и 3-4 дни си стои на вълнички, не я реша, само я подреждам малко сутрин като стана.

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от Sladyranna
    Бритона го вдигам нагоре с ефекта 'пуф', и тъй като косата ми е на степени хващам най-горните степени и ги издърпвам назад(оформям ги, права ги с обем, и закачам с някоя красива и бляскава шнолка,фибичка)

какъв е този ефект 'пуф'?

Аз по същия начин или я топирвам и я пускам.

Вижте, Моля!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от tOniTyy
    Аз по същия начин или я топирвам и я пускам.
    незнам но аз неможах да схвана ... какъв е ефекта "пуф" сори .. просто не можах да си представя как точно ще стане ... ако може някой и да сложи снимки няма да е лошо

"пуф" - мисля, че е ефекта като си топираш бритона и го захванеш назад с фибичка(застава като възглавничка назад мн сладко)
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Да..
    това 'пуф' е многоо..сладко

..

az puk po princip si q izpravqm ii si pravq obemchii s presata :P
    :P

Ами изправи си я с преса или се топирай леко.

хеееее .. и аз всеки ден се чудя с каква прическа да изляза от вкъщии .. и всеки ден отговорът ми е един и същщ .. Пр0сто си тоопирам бретона назад за да има обема ПУФФФФ .. ! ии след ства останалата коса я изправям с преса или слагам пянаа ,за да има леко начупен вид : )

Град
    Шумен
    Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    Да..
    това 'пуф' е многоо..сладко
    даа
    Пуфф .. като че имате цопнато лай*о на главата
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

Аз нали съм с бретон и не ми подхожда да съм с този ефект "пуф", ако ще и да е "паф" пак няма да стане.. ) Или си я правя на рибена кост, ама по-често си мия косата вечер, заспивам на плитки и после си я топирам .. става доста яко Па и понякога си правя кок .. Намерих тези два клипа случайно в света на интернета
    http://vbox7.com/play:m8fb5c3d
    http://vbox7.com/play:ebc6d1c9&al=2&vid=9699222
    Доста са лесни и стават супер бързо, а стоят доста ... добре.. Надявам се да съм помогнала поне маалко ..

Цитирай Първоначално написано от Sissy90
    Аз моята като я измия, я сплитам на 10-14 плитки, спя така и сутринта ги разплитам, напръсквам с лак и 3-4 дни си стои на вълнички, не я реша, само я подреждам малко сутрин като стана.

Аз също

Повече от фен Аватара на summerxtime
    Град
    Пловдив,България
    Кок високо на горе.Ако е малко по-разпуснат стой небрежно и е страхотно за разходка/фитнес/училище
    Женско съм ;]

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Има толкова много клипове в yotube.

anonymous708973
    Guest
    тУпирам бе, тУУУУУпирам.
    не "топирвам"

Пусната, диадема или лента, цвете, кок (с, без фуркети/цвете), плитки... За кадърни хора - варианти бол. За сакати като мен...

И аз съм супер саката,особено когато стане дума за правене на прически :х
    Големи да пораснат съученичките ми,че ми оправят косата преди първия час

http://www.youtube.com/user/bebexo
    http://www.youtube.com/results?searc...&oq=easy+hair+

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си