.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Голям фен Аватара на Dollystar

Струва ли си да пазаруваш от Илиянци?

Здравейте мили дами, от много време не съм влизала тук, но сега имам въпрос и мисля че ще получа отговора си тук
    С приятелки спорим дали наистина в илиянци можеш да си купиш много хубави неща за малко пари и магазините по центъра са заредени пак със стока от там.
    Кажете купували ли сте си? Какво? Цена? И тн... Мерси предварително !
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Голям фен
    Град
    София
    Сигурно.
    Queen of the Damned

Приятелят ми си купи от там костюм за бала на добра цена и в същото време хубав.

Повече от фен Аватара на sugargirl94
    Почти всичко ми е от там И ДА струва си !

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Ходих до Илианци за едни фън шуй джунджурии, един път пролетта тази година, един път миналата година есента.
    По отношение на дрехите...има хубави неща, има и боклуци. Цените на обувките не ми се сториха много по-различни от цените на нормалните магазините в центъра. Имаше евтини колани и така...
    Имам една рокля от там, обувки на платформа и дънки. На роклята имам снимки на компа, така, че мога да пусна малко по-късно.

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    То дали пазаруваш от Пиротска или Илиянци...няма голяма разлика.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Град
    Пловдив
    За 20лв си взех супер яките дънки и не са мръднали.

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Взех си оттам раницата за училище за 26 лв.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Не знам кой - откъде купува и препродава, но е факт, че кавото го има на центъра - същото, че и повече го има на Илиенци. Рядко ходя до там, не обичам, защото ми е далече, а и ме дразни навалицата от хора, но пък защо да не си струва.. ? Както казах - едни и същи неща с тези от центъра. Хубавото е, че всичко е на едно място. Купувам си неща от там ако ходя и ако си харесам (винаги си харесвам), защо не...

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Всички зареждат от там. Това го видях с очите си.

Съдържателите на магазините по центъра си купуват стоката от там с много чували.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny
    То дали пазаруваш от Пиротска или Илиянци...няма голяма разлика.
    Само в цената.

Иначе как си намирате неща от там .. Аз само 1 съм била .. за дънки и имаше неща сигурно от 15 век и с цени около 30-40 лв.. Което на мен ми се струва скъпо за китайска (в повечето случаи) стока. В крайна сметка аз от Теранова или Калиопе ще си купя за същите пари . Е, те не са кой- знае колко различни, но все пак е по - добре .
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Супер фен Аватара на badsector
    Има неща, които си заслужават. Но не съм ходил от години, че е далече и има огромна навалица. Плюс това за същите пари могат да се вземат маркови дрехи от sportsdirect и от около година пазарувам само от там.

Супер фен Аватара на Exothermic
    До преди няколко години може и да е било по-изгодно да се пазарува от Илиянци, но сега по-скоро не е. Стоките са еднакви, а цените вече не се различават особено от тези в останалите магазини или молове.
    Последните два пъти, в които ходих там, не си харесах абсолютно нищо. Имаше точно 2 модела дънки навсякъде, единствено в цените се различаваха (от 20-45 и то за един и същи модел).
    Лично на мен ми е най-удобно да отида в мол Сердика и да си намеря каквото ми трябва в рамките на една сграда и няколо етажа. Цените не са по-различни, но пък разнообразието е далеч по-голямо.
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Абе не знам (не съм от София се пак),ама аз във вторите употреби във Варна винаги намирам много интересни неща.Миналата година си купих блуза от втора употреба,чисто нова,в този момент същата се продаваше в New Yorker за 39 лв мисля че,а аз си я взех за 7 Днес си купих тениска на найк с дълъг ръкав(на някакъв 9то девизионен английски отбор) за 8,95.Такива тениски на найк дълък ръкав под 60 лева няма как да намериш,а тази си е направо нова,погледнах им сайта на отбора и това са им новите екипи,как е стигнала до втора употреба в България не зная...Като ходя в Казанлък,там има 2 магазина Английска стока,страхотни цени,купих си 3 оригинални тениски найк за 30 лева май...еми то у мола всяка една от тях за под 50 нямаше да я намеря.Абе човек като обикаля по такива магазини винаги намира нещо много хубаво и евтино.
    >>DjBelev<<

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Струва си,да,защото повечето магазини зареждат от там и слагат егати надценките после

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    За някой неща си струва, за други не. Например чорапки можеш да си вземеш от там супер изгодно (4-5лв за 5 чифта, а не по 2,50 за един). За другите неща не знам как стоят нещата, защото от там почти само чорапки си купувам Но е истина, че магазините в центъра зареждат от Илиенци.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си