.
Затворена тема
Страница 136 от 201 ПървиПърви ... 3686126132133134135136137138139140146186 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 376 до 3 400 от общо 5008
    Последно редактирано от HughHefner : 04-27-2012 на 17:40

Мега фен Аватара на Зайче..
    adoreher аз пък повече те харесвам руса. Някак си ми стана любимо русото.. :д

http://prikachi.com/images/719/4697719d.jpg тук сигурно приличам на 2-ри клас. :д И косата ми не е застанала добре.

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    Зайчее мн си сладкаа

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Тва, което каза за евтиния алкохол, е в пъти по-тъпо от критиките по-горе.
    И защо така мислиш??? Поне напиши едно обоснование. Ти като видиш момиче как е целунало някакво шише алкохол или по нашенски СПИРТ кво си мислиш??? Незнам защо да е тъпо, но щом си казал така да бъде! Аз лично най-мразя да видя някое момиче красиво и така нататък да се налива,снима и кво ли не още.. с алкохол!!!Какво говори това да дадената личност??? Може би защото несъм много по алкохола, затова така мисля, но мое си мнение!!!

Мега фен Аватара на trabi_bs
    Цитирай Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx Виж мнението
    Зайчее мн си сладкаа
    само така ванкааааа

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Murzeluvam_i_sportuvam Виж мнението
    И защо така мислиш??? Поне напиши едно обоснование. Ти като видиш момиче как е целунало някакво шише алкохол или по нашенски СПИРТ кво си мислиш??? Незнам защо да е тъпо, но щом си казал така да бъде! Аз лично най-мразя да видя някое момиче красиво и така нататък да се налива,снима и кво ли не още.. с алкохол!!!Какво говори това да дадената личност??? Може би защото несъм много по алкохола, затова така мисля, но мое си мнение!!!
    Ти поне да беше прочел всички мнения на Чачо. Той подкрепя Зайка, просто каза че това, което написа за алкохола беше тъпо.

Цитирай Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx Виж мнението
    Зайчее мн си сладкаа
    благодаря!
    http://prikachi.com/images/761/4650761R.jpg да има.

пс: Голям дипломатически въпрос стана тази водка. Забавно е да гледаш как някой се опитва да ти се прави на голям моралист.
    Последно редактирано от Зайче.. : 04-27-2012 на 18:35

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Айде, Зайка и аз съм на твоя страна, ама едно ще ти кажа - don't push it.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Murzeluvam_i_sportuvam Виж мнението
    Не коментирам алкохола, коментирам това, че каза "евтин". Дали ще е евтин или скъп, все обръщаме нещата към показност, което за мен е глупаво. Ако не си имал предвид това, значи все тая.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Хора, какви страни взимате, все едно на война ще ходим..
    Въпросът мисля, че е крайно време да бъде приключен.

http://i.imgur.com/EpSO7.jpg

DisappointedDreamer мда, права си /ако съм успяла да си го преведа правилно/. Радвам се, че си на моя страна, щото съм ти фенка и на теб. :д

Мисля, че трябва да прекратим спора, защото до никакъв извод няма да стигнем.

http://prikachi.com/images/130/469830Z.jpg това сигурно е единствената пловдивчанка /ляво/, която има снимка във форума и не е фейк! :д /аз съм отдясно/
    Последно редактирано от Зайче.. : 04-27-2012 на 19:18

Мега фен Аватара на Lilanda
    Остави,кой квото иска да си мисли..Те като са толкова примерни за кво са влезнали в тоя раздел..

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    То правенето на секс е неморално , изказа се!Както и да е, мисля че вече приключихме темата , so хубава вечер
    maDamn

Град
    Beyond reality
    maDamn

Голям фен Аватара на stambelan
    C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от don't say anything. Виж мнението
    Хора, какви страни взимате, все едно на война ще ходим..
    Въпросът мисля, че е крайно време да бъде приключен.
    именно

Цитирай Първоначално написано от MiroAndonow94 Виж мнението
    Зайче..,уникална сладурана си.Не им обръщай внимание на форумните сектантки дето живея тук като dream1707,bloodyf и още няколко образа,защото според тях ако не си на минимум 100км от Пловдив си фейк и ток виж се появила тема "До всички дето спорят сdream1707 и bloodyf".А иначе яко ти завиждат,че си класа над тях и тия злобни приказки са поради тази причина.Не стига,че не влизат вече хора тук заради тях ами се правят и пак на отварачки!
    форумни сектантки ли/
    пхахаххахахах; ти си грешка на природата, dude;
    първо, за зайката никой не е казал, че е фейк, казахме че пиейки евтина водка и снимайки се с нея, не я прави по-готина
    второ, 'класа' над тях-нито тя е от аристократите, нито аз, за да бъде класа над мен или аз над нея
    трето, тука хора като гледам си влизат все още-140 страници не сме ги изписали аз и дрийм1707
    четвърто, отварачките служат за отваряне на бира, буркани и пр. Следващият път си избери друга дума.
    И нещо ми се струваш много афектиран и наранен, отиди си поиграй с дясната ръка и се върни пак, чувала съм че успокоява ;*

*спам*
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Eee, аре стига вече, бахти кокошките се извъдихте.. То не беше спам, то не беше глупости..
    Кой каквото иска, това ще си прави, негов си е живота!
    Щяло да има кофти последствия.. еми к'во от т'ва, той/тя ще си ги търпи, не вие!
    Аре по-кротко.

.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Повече от фен Аватара на thefolenangel
    Искам да похваля granger, като най-естествено красивото момиче.
    Никога не съм виждал снимка на която да е прекалила с грима или да си показва циците!

ПОХВАЛНО! (Въпреки, че не трябва да е така, защото 14-15 годишни да си показват циците... :razz)

И въпреки, че никой не ти повтаря "Мн. си сладка///колко си красива//невероятни цици" си знай, че си е така.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    http://prikachi.com/images/130/469830Z.jpg това сигурно е единствената пловдивчанка /ляво/, която има снимка във форума и не е фейк! :д /аз съм отдясно/
    Разбира се
    Ти нямаше 14, нали? Ако ти бях майка и ми пускаш снимки с водки по форуми, голям бой щеше да ядеш. Налягай си парцалките и знай кога да си отваряш устата пред по-големите.

Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от thefolenangel Виж мнението
    Искам да похваля granger, като най-естествено красивото момиче.
    Никога не съм виждал снимка на която да е прекалила с грима или да си показва циците!

ПОХВАЛНО! (Въпреки, че не трябва да е така, защото 14-15 годишни да си показват циците... :razz)

И въпреки, че никой не ти повтаря "Мн. си сладка///колко си красива//невероятни цици" си знай, че си е така.
    Леле,много благодаря
    Малко неудобно ми стана чак...мерси.
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Разбира се
    Ти нямаше 14, нали? Ако ти бях майка и ми пускаш снимки с водки по форуми, голям бой щеше да ядеш. Налягай си парцалките и знай кога да си отваряш устата пред по-големите.
    тц, и ти беше от Пловдив нали? Нямах предвид, че си фейк.
    Е, ако беше моя майка, обаче НЕ си, така че не ми казвай какво да правя.
    Лек ден ви пожелавам.

http://prikachi.com/images/314/4699314S.jpg

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    Е, ако беше моя майка, обаче НЕ си, така че не ми казвай какво да правя.
    Лек ден ви пожелавам.
    по-добре я слушай, явно майка ти е заета да се занимава с теб и хората по форумите трябва да ти наливат акъл в хубавата главица.

old one
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Ще те разочаровам, но майка ми си има достатъчно време за мен. На вас точно не ви е работа какво ми позволява и какво не, ок?

http://prikachi.com/images/945/4625945E.jpg

Мега фен Аватара на Chacho
    Оставете я да си пие, голяма работа. Нищо й няма и докато сама не си направи изводите, нема къв акъл да й се дава. Много я нападнахте за тая водка, къде-къде по-тежко можеше да е положението.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си