.
Затворена тема
Страница 157 от 201 ПървиПърви ... 57107147153154155156157158159160161167 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 901 до 3 925 от общо 5008
    Мега фен Аватара на CupcakeKitty
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Имам комплекс за малоценност.

"Дайте другари да дадем!" Да има критика, за да има критика, не е особено основателна причина. Та за да си продължим дискусийката за комплексите, ще се разровиш ли надълбоко, за да намериш какво те провокира, да си подхвърляш коментарчетата към Cupcake?
    Ех де аз не се трогвам много.. а и коментарчетата са весели
    например "отслабни 5-6 кила за да можеш да станеш фотомодел''

iwwo_ не съм от бургас

оооооооооопаааа ;д
    http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...54717382_n.jpg

Голям фен Аватара на sapphirr
    granger това ли те притеснява..да не затворят сакралната тема,в която всеки пост завършва със снимка.

ако погледне човек колко са коментирали/поствали в тази тема ,ще му стане ясно, че 90% от потребителите в този раздел,са в него за да постват снимчици в тема "Снимки на потребителите от раздел СЕКС [2]"...при това VOLUME 2.

истината е ,че просто ревете за внимание

Ам че аз още в началото си казах че не влизам в този раздел но пък ще си поствам снимки
    карай
    на кой му пречи толкова?

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от sapphirr Виж мнението
    granger това ли те притеснява..да не затворят сакралната тема,в която всеки пост завършва със снимка.

ако погледне човек колко са коментирали/поствали в тази тема ,ще му стане ясно, че 90% от потребителите в този раздел,са в него за да постват снимчици в тема "Снимки на потребителите от раздел СЕКС [2]"...при това VOLUME 2.

истината е ,че просто ревете за внимание
    Ще те оставя с един цитат на Wilde:

“Those who find ugly meanings in beautiful things are corrupt without being charming. This is a fault. Those who find beautiful meanings in beautiful things are the cultivated. For these there is hope. They are the elect to whom beautiful things mean only Beauty."

Няма да го превеждам, за да не пикая на лексикалната стойност на цитата.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Всеки човек реве за внимание, a аз го и получавам, не ме страх да "ми" затворят темичката,ама ми е писнало от шутове,които ми се обясняват аз каква съм. Такива,които безпочвено нападат хората, дразнещи са. Освен това е грозно.
    https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net..._2037988_n.jpg
    maDamn

Голям фен Аватара на stambelan
    http://dariknews.bg/uploads/photos_m...path_39934.jpg По повод днешния "празник" на всички идиоти!
    Последно редактирано от stambelan : 05-09-2012 на 15:48
    C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!

не позна човека ,на който да се правиш на интересен с copy-paste-ве от googlе, пред CupcakeKitty може да върви ,ама пред мене -не!

много ти станаха цитатите,изчерпа ли се ...
    p.s ако държиш да знаеш с кой дискутираш,веднага ти пускам снимчица. не членувам в клуб "Keyboard ninjas"
    Последно редактирано от sapphirr : 05-09-2012 на 15:55

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Имам комплекс за малоценност.

"Дайте другари да дадем!" Да има критика, за да има критика, не е особено основателна причина. Та за да си продължим дискусийката за комплексите, ще се разровиш ли надълбоко, за да намериш какво те провокира, да си подхвърляш коментарчетата към Cupcake?
    sapphirr си го каза. И за какво са постват тези снимки? За да се получат положителните коментари. Е аз като съм наопаки трябва ли да крия своите виждания... Не може само хвалби да получава човек. Да не навлизам в друга тема, но това да получава само одобрителни коментари трябва да притеснява човека, към когото са насочени. Сами може да се сетите защо...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Всеки човек реве за внимание, a аз го и получавам, не ме страх да "ми" затворят темичката,ама ми е писнало от шутове,които ми се обясняват аз каква съм. Такива,които безпочвено нападат хората, дразнещи са. Освен това е грозно.
    https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net..._2037988_n.jpg
    и кой по-точно нападнах в частност?

Град
    Beyond reality
    Никой не е казал ,че трябва да се получават само одобрително коментари. Идеята беше ,че започвате безпочвен спор и тръгвате да фулите ,някого защото е пуснал снимки. Вие да не би да не ревете за внимание в момента?!
    Пределно ясно ми е,че не мога да се харесам на всички, нито пък го искам, нито пък някой друг може да се хареса на всички. Всичко тръгва оттам,че Кити не беше казала нищо, с което да тръгнете да я нападнете и повярвайте ми мога да ви говоря много за дечицата от Африка, много неща знам по въпроса,не съм нито тъпа, нито неграмотна, но не е тук мястото.
    Sapphirr ,не ставаше въпрос за теб, а как malkata_lady тръгна да храни Къпкейк.
    Последно редактирано от granger : 05-09-2012 на 15:57
    maDamn

Голям фен Аватара на stambelan
    C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    то густо, то пусто

Май не схващате за кво ви говоря. Набързо за Уайлд, кво значение има откъде е цитата? Книжката е до мен, ако държиш да не е от нета. Пуснах ти го заради смисъла, не за да ти цитирам, човекът достатъчно багрено го е предал.

На никой не му пречи да критикувате. Критиката е ценна. Но вашето не е критика, вашето е също форма на показност. Живеете в свят, в които криете себе си и държите на всяка цена да не се показвате за оценка ли? Красивото е красиво и заслужава комплимент, заслужава да бъде оценено. Алтернативата е да се фокусирате на мрачното. Или още по-зле, да не се фокусирате върху нищо, тоест да преминете през живота със затворена уста.

Видно е, че се вживявате в ролята на балансираща тежест, водени от нуждата да противопоставите критиката на възхвалата. Проблемът е, че това е единственото, което ви задвижва. Не ми пука, дали ще коментирате, че тук се търси внимание, очевидно е така. Аз също съм го правил. Но го правите без основание, когато е ни в клин, ни в ръкав, по достатъчно грозен начин. И скочих на МалкатаЛейди, щото нейната "критика" се разпростря дотам, че да коментира какви теми биха подхождали на мацката с намек, че ще стане ограничена манекенка, която със зор ще говори за мир, любов, третия свят и подобни, защото толкова и подхожда. Всички хванахме нотката. Ако искате да ви се оценява критиката, подкрепете я с подходяща причина и коментирайте това, което е показано. Не ви харесва нос, не ви харесва буза; а не да ни пробутвате цъфналата ви злоба.

Моята критика към вас е съвсем добронамерена. По-трудно е да намериш нещо красиво, от нещо грозно. Не оставяйте второто да ви е двигателна сила.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

granger ти май нещо не схващаш,въпроса е че вместо тема ,в която да се постват снимки на потребителите,който постват всекидневно "съветват" и "комуникират ",с цел да знае що за човек седи от другата страна на клавиатурата,вие го обръщате на sladur.com и flirt4e.bg/
    написва коментар оп снимка,написва още един коментар оп айде пак снимка...за кво понеже досега може някой да е прoпуснал да те види?

и като искаш да участваш в нечий спор,до-добре се информирай предварително,за това кой-кого. Защото въпросната CupcakeKitty ,без някой да я е нападал в частност ,изкочи с лафа "искаш ли да си говорим за децата в Африка"...а и не се сещам да съм обидила или "фулила" някой конкретно до момента.

вече веднъж ти казах да ме цитираш,ако смяташ че нападам някой,не го направи,да позная ли защо?

Последно редактирано от sapphirr : 05-09-2012 на 16:10

На теб специално ти говоря за основната идея, а не конкретна нападка, защото и ти за идеята говориш. Проблемът ти е, че хората се коментират. Обясних ти защо. Явно за теб това е нещо крайно лошо. Какво като се коментират, какво като го обръщат на флиртче? Обясних ти, когато виждам смисъл, ще направя комплимент. Колкото е важно за мен да отбележа нещо лошо, толкова е важно да отбележа и нещо добро. Ти имаш нужда за първото, защото явно беше провокирана да пропишеш в тая тема, нали?

Колкото до нападката към Къпкейк, тя беше от МалкатаЛейди.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    написва коментар оп снимка,написва още един коментар оп айде пак снимка...за кво понеже досега може някой да е прoпуснал да те види?
    Тук се водят и дискусии. И когато не пуснеш снимка, а коментираш по тема, която е коренна различна от тази по която в десйтвително трябва да говориш, автоматично спамиш. Това правиш и ти в момента. Спамиш.

Къде съм "нахранила" някого?
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен
    Град
    <3
    Човече1: Ти просиш внимание!
    Човече2: Не, не прося внимание!

Питам Човече1: И какво ако проси внимание? Теб това какво те топли? Т.е. как ти се отразява на живота?
    Питам Човече2: Щом не търсиш внимание, защо се обиждаш от Човече1 така, сякаш го търсиш?

Ебати... понякога не разбирам собствения си пол.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...90306380_n.jpg

по-спокойна ли си вече

Защото въпросната CupcakeKitty ,без някой да я е нападал в частност ,изкочи с лафа "искаш ли да си говорим за децата в Африка"

Ама пич.. ти дойде и ни се скара (почти) че постваме снимки в темата за снимки
    какви сериозни разговори търсиш тук.. точно в тази тема
    момичето с невероятно интересен и не-кифленски ник "мАлкАтЪЪъ-л3iдiиИи" пък колко манекенки/модели познава че да се опитва да пробутва оня вече толкова скучен лаф свързан с интелектуалното ниво на манекенките

в крайна сметка изчетох 54564654 коментара претрупани с излишни думи

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy Виж мнението
    Къде съм "нахранила" някого?
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    И скочих на МалкатаЛейди, щото нейната "критика" се разпростря дотам, че да коментира какви теми биха подхождали на мацката с намек, че ще стане ограничена манекенка, която със зор ще говори за мир, любов, третия свят и подобни, защото толкова и подхожда. Всички хванахме нотката. Ако искате да ви се оценява критиката, подкрепете я с подходяща причина и коментирайте това, което е показано. Не ви харесва нос, не ви харесва буза; а не да ни пробутвате цъфналата ви злоба.
    http://prikachi.com/images/232/4630232F.jpg

И се махам от спора. Действайте си според убежденията. До нови срещи!

Град
    Beyond reality
    Аз не разбирам на вас какво ви бърка в джигера, че тук някой коментира чужди снимки, вижда нещо хубаво и го изкоментира?! Има и мазници , да ...много си хубава,ама не ти си по-хубава. Еми окей , преживява се. Чудо голямо е станало!
    Тъй като не желая повече да "дискутирам" тази тема,дъвкана 1000 пъти , ви казвам приятна вечер.
    maDamn

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...90306380_n.jpg

по-спокойна ли си вече
    Давайте смело, млади чикиджии , налазете симпатичната кака
    Btw, спрете да се дърлите за глупости - полза никому, най-много някой да изде банана накрая.

Момичето си каза преди, че искала да става манекенка, а ироничната нотка в коментара ми, отговаря на тази в нейния. Чачо, стига защитава къпкейк. Тя сама не може ли? Та да ни докаже, че няма да става тъпа манекенка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си