- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Снимки на потребителите от раздел СЕКС [2]
ман'кенкееееееееееееееее
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...71722378_n.jpg
то густо, то пусто
Малка Лейди, разбирам те, че си силно комплексирана заради интелекта си.
Престани да правиш грозни и безсмислени коментари.
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...26441394_n.jpg
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Красивото е 'красиво' за теб и 'грозно' за друг. (И не, не визирам червенокосата мацка). Нормално е, когато не споделяш мнението на даден човек, едно негово изказване, което е в пълен разрез с твоите разбирания и виждания, да те озадачи и от твоята гледна точка да го смяташ за абсолютно мрачно и неадекватно. Гарантирам ти, че ако Къпкейк не ти беше симпатична или дори ти беше антипатична, нямаше да възприемеш другото мнение точно по този начин. Просто човек е обременен от собственото си виждане и е адски трудно да погледнеш през призмата на другия, дори за такива елементарни неща. В случая, както виждам , си обременен и с негативно мнение относно самата потребителка, подхвърлила лека ирония.
П.П. Темата не е за децата в Африка, това е ясно, но начинът, по който Китито 'предложи' да си говорим за това, ми "прозвуча" пренебрежително, което е грозно.
Последно редактирано от MaLkaTa_LaDy : 05-09-2012 на 16:48
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Това, че не си мислите всеки ден за децата във Африка, а те всеки ден измират, не ви прави по-яки от китито и по-малко пренебрежителни.
Всеки ден, когато не помагате на децата там, вие сте пренебрежителни егоисти.
Не хранете китито, не сме по-различни от нея.
Иначе, и да го споменава, и да не го споменава, не разбирам каква е разликата.
Мога да ви говоря за бременни майки, които раждат бебета и след това ги изяждат, не виждам какъв е проблема, нито убивам, нито съм виновна затова.
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...62447863_n.jpg
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
A ти какво смислено казваш, сладурке. Китито поне си мълчи, а ти с всеки пост показваш задълбочената си простота.
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._8029285_n.jpg
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Радвам се, че обяснихте поведението ми с влечението ми към мацка в нета. Все пак имам по-високо мнение за себе си и смятам, че мога да съм обективен въпреки външния вид. МалкатаЛейди дори ми се струва по-симпатична от Къпкейк, ако трябва да съм честен.
Всъщност си нямам идея Къпкейк дали е умна или не, което ми е било интересно да разбера. Затова ми е странно, че другите я коментират на база на мненията в темата. Не става на въпрос за красиво и грозно, ставаше на въпрос, че се прекалява. Това, за което ме критикувате мен, че съм пристрастен и коментирам извън трезвата ми преценка, е критиката, която аз бях отправил. Още не мога да разбера причината за саркастичния тон, вие ако можете, подчертайте я.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Няма как да знаеш това за всеки конкретен човек от форума, за да правиш такива конкретни изводи, пък и с епитети, така че недей. Не се смятам за егоист, отнасящ се с пренебрежение и бездушие към тези групи от хора, но пък нямам намерение точно тук да обяснявам поради какви причини и постъпки.
"Хайде да поплачем" е много по- горчива ирония отколкото "Манекенките по цял ден говорят за световния мир"
П.П. Казах, че на мен така ми се е сторило, но пък не съм лепнала етикет, както ти на мен oh wait... на всички хора от форума
нещо смислено да ти напиша.. ти ако не ме харесваш каквото и да ти напиша ще ти се струвам тъпа
е аз пък не се смятам за някакво малоумно същество и не мисля че точно тук трябва "да се доказвам"
затова и не съм тръгнала да ти пиша 2 километра коментар с обяснения
имам си познати с които общувам всеки ден и могат по- добре да преценят колко ми е акъла.. от тяхното мнение бих се интересувала а не от твоето
точка
;*
http://i.imgur.com/lIudJ.jpg
Коментарът на Китито очевидно не беше пренебрежителен. Децата в Африка е сериозна тема и затова се получи иронията, че не й е мястото тук. Ако не я смяташе за такава, нямаше да осмее критиката.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Объркала си човека със задълбочената тъпота. Безпочвени и необосновани нападки всеки може да прави.
Къпкейк много навътре го прие. Дори да изпитвам антипатия към теб, умствения потенциал, ако го има не мога да го оспоря.
Последно редактирано от MaLkaTa_LaDy : 05-09-2012 на 17:13
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Доказваш го.
Тук да не би със CV и резюме да пускаме снимка, за да докажем едва ли не колко сме умни?!Щото от коментарите Ви, така излиза.
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net..._4222873_n.jpg
maDamn
то густо, то пусто
В това число и ти, нали? Само дето ние ти го казваме директно. Нали искаш хората да се защитават. Намери си произволен интелектуален критерии, в 9 от 10 случая номномном ще те превъзхожда.
NomNomNom кога каза, че ти е полета за африка?
"Всеки ден, когато не помагате на децата там, вие сте пренебрежителни егоисти.",май причисляваш всички към тая групичка освен себе си?
това
+оня, който не е ''keyboard ninja'' е ясно, че такива мацки не са му на нивото, а като гроздето е високо , казваш че е кисело, нали?
определено
и айде спрете с тия ти си грозен, ти си тъп, щото е хипер безсмислено, всички сте перфектните на снимки чрез PS и зад екрана е лесно да скачате , ама на живо си мълчите като мишки, нали!?
и темата е за СНИМКИ, не за спорове, дразги и т.н.
айде по същество вече
смешничкУ ми е, нда
Факт е, че повечето хора само говорят и се правят на морални, а нищо не правят на дела. Напълно съм съгласна, но пък обозначаването на непознати хора като еди-какви си не е особено релевантна оценка.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Аз пак питам: Къде нападнах къпекейк? Като се съгласих, че пуска постоянно снимки, за да получава внимание? И това, не е вярно ли? Това за тъпата манекенка беше в отговор на нейните сериозни теми за Африканските деца.
Исках да спреш да защитаваш къпкейк, все едно си и адвокат. Може и номномонм да ме превъзхожда, не ме е срам да го призная. И какво?
коя беше ти извинявай ,за да изказваш мнение на чие ниво съм
granger супер си готина човек
пък спора отново сцепва от безсмисленост ...![]()
аз съм си аз
а сега забелязах, че си момиче
това, че женската злоба е голяма наистина е факт, въпреки че и аз съм женско
и все пак не отива на млади момичета да злобеят по тоя начин, доста е грозничко отстрани
нали ми я хареса милУто, пак ще си я пусна![]()
Нали ти цитирах къде я нападна, намекна че е тъпа манекенка. Най-откровено казано, за мен нямаш капка интелект, за сметка на голямо количество злоба. Още от миналият път имам проблем с теб, че критикуваш хора безпочвено. Това ми е адски противно. Затова ти пиша на въпреки и не възнамерявам да спирам скоро. Дали ще е Къпкейк, дали ще е Пантерката, дали ще е Сиси, ти имаш нещо за което да ги захапеш, ама в крайна сметка излиза, че ти се губи основанието и си е било от емоционални подбуди. Няма да спирам да ти повтарям колко ограничено ти е мисленето, как категоризираш хората, как въпреки всичко си мислиш, че ние сме категоризиращите, неморалните, заядливите и т.н., докато не ме чуеш и не ти се набие в главата. Ако ще и адвокат, и съдя ще съм й, случаят е просто трибуна за да си доразвия позицията, тъй като не мога да стоя безучастен. Това си е моето решение. Още веднъж заявявам обаче, че не й адвокатствам, а проблемът ми е най-вече лично с теб.