.
Затворена тема
Страница 165 от 201 ПървиПърви ... 65115155161162163164165166167168169175 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 101 до 4 125 от общо 5008
    Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Това не е тема с оценяване.
    Защо не ни накарате женските да пускаме снимки само на гърдите и телата си?

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Ти да не се засегна ? ;д

Голям фен Аватара на alchy
    Никой никого не може да накара, но ако се замислиш, ти се впускаш в това че "не и се виждало лицето бла бла" , това че момчето и направи комплимент, не значи че трябва да се впускаш в подробности

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies Виж мнението
    Ти да не се засегна ? ;д
    Надали.

Цитирай Първоначално написано от alchy Виж мнението
    Никой никого не може да накара, но ако се замислиш, ти се впускаш в това че "не и се виждало лицето бла бла" , това че момчето и направи комплимент, не значи че трябва да се впускаш в подробности
    Сладур, прочети си отново поста и ми кажи if it makes sense.

Но както и да ееее.

Няма значение муци , все ми е тая

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._8055218_n.jpg лято 2011

Фен
    Град
    Sliven
    мацко, момичето и видях две снимки на втората се вижда цялата - и лицето и устните и очите и косата....незнам кво се газираш...момичето има кво да покаже - показва, изглежда добре , правят й комплименти...ти да не се засегна нещо....просто не ми допадат момичета с расти, още повече айи носят скейтърски кецове и да ритат в някой парк оня чорап пълен с ориз....хаха извинявай отплеснах се
    razlikata mejdu ku4kata i kurvata e 4e kurvata puska na si4ki a ku4kata na si4ki bez tebe

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от mitkosoft Виж мнението
    мацко, момичето и видях две снимки на втората се вижда цялата - и лицето и устните и очите и косата....незнам кво се газираш...момичето има кво да покаже - показва, изглежда добре , правят й комплименти...ти да не се засегна нещо....просто не ми допадат момичета с расти, още повече айи носят скейтърски кецове и да ритат в някой парк оня чорап пълен с ориз....хаха извинявай отплеснах се
    Ъъъъъ, ти и каза че е красива много преди да си покаже личицето.
    Не съм се засегнала въобще. И на мен ми правят комплименти, момчета които харесват расти.
    И не нося скейтърски кецове с които ритам чорапи с ориз. А ти сигурно си от типа момченца които блъскат във фитнеса с надеждата момичетата да им видят хилавите мускулчетата, и да не забележат липсата им на сиво вещество между ушите.

Мега фен Аватара на CupcakeKitty
    чу ли бе, МУЦИ? D
    ще ти пратя аз снимка на гъза си и ще вземеш да ми кажеш че съм красива..
    как ви звучи?

Фен
    Град
    Sliven
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Не съм се засегнала въобще. И на мен ми правят комплименти, момчета които харесват расти.
    И не нося скейтърски кецове с които ритам чорапи с ориз. А ти сигурно си от типа момченца които блъскат във фитнеса с надеждата момичетата да им видят хилавите мускулчетата, и да не забележат липсата им на сиво вещество между ушите.
    не ходя на фитнес и не блъскам нищо...имам си доста сиво вещество уча си за висше и се саморазвивам отделно в моята си област и не кисна по дискотеките като олигофрен ами си чета моите си работи...тъй, че успех с разсъжденията за хора които не познаваш а за кецовете и чорапа с ориз се избъзиках просто извинявай ако съм те просълзил
    razlikata mejdu ku4kata i kurvata e 4e kurvata puska na si4ki a ku4kata na si4ki bez tebe

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    пробвай пък
    то густо, то пусто

Град
    София, България
    Оооо душко и аз се бъзиках, извинявай ако засегнах егото ти

Фен
    Град
    Sliven
    не споко не се засягам от непознати може да ме обиждаш колкото си искаш не ми дреме

Град
    София, България
    Не съм те обидила сега играта Indiffirence ли ще играем?

Много спамите .. не ви е срам ..
    Поне със снимка да бяха придружени коментарите ви..

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...3_743341_n.jpg

Град
    София, България

Някой освен хората в този форум видял ли ги е тези "расти", та да ти прави комплименти ? Претендирайки колко сме умни, независими и какво ли не и обиждайки някого за когото не знаем нищо не ни прави по-умни. Do you understand that, kid ?
    NOT LIKE THE REST

Aбе не знам дали има такова психическо заболяване-смисъл наименование, ама вие повечето от тука сте болни точно от т'ва- само търсите повод за нов скандал, ново сдърпване и тн Имам чувството , че чак оргазми получавате душевни такива ддз. Баси- оня го кефи мацката , ми хубаво-за него красиво може да не са очи нос коса уши, дробове и тн-а гъз и цици-което се виждаше. За всеки красивото се разбира по негов СОБСТВЕН начин. Беше доста безсмислен спор once again /

Фен
    Град
    Sliven
    Не съм те обидила сега играта Indiffirence ли ще играем?
    незнам каква е тая игра аз съм от старото поколение аз играя игри за напреднали

Малко е лошо качеството, че са ми от телефона, но пък пясъка и вълните си ги бива.
    http://alfa.kachi-snimka.info/images/viu1336758224r.jpg
    http://alfa.kachi-snimka.info/images/bfi1336758247a.jpg

Фен
    Град
    Sliven
    Цитирай Първоначално написано от BarcaGirl17 Виж мнението
    Малко е лошо качеството, че са ми от телефона, но пък пясъка и вълните си ги бива.
    http://alfa.kachi-snimka.info/images/viu1336758224r.jpg
    http://alfa.kachi-snimka.info/images/bfi1336758247a.jpg
    и "това" върху пясъка си го бива :P

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от gruhhhh Виж мнението
    Някой освен хората в този форум видял ли ги е тези "расти", та да ти прави комплименти ? Претендирайки колко сме умни, независими и какво ли не и обиждайки някого за когото не знаем нищо не ни прави по-умни. Do you understand that, kid ?
    цЕл свЕт ги е видЕл споко.
    и мен ме обидиха
    and no, I think I might be too young to grasp what you're trying to say :/

Фен
    Град
    Sliven
    цЕл свЕт ги е видЕл споко.
    и мен ме обидиха
    and no, I think I might be too young to grasp what you're trying to say :/
    Дриймърче недей така, симпатяга си...просто като чуя расти се сещам за нещата поради които те обидих

Мега фен
    Град
    <3
    оф... отегчавате ме

4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Цитирай Първоначално написано от ALetterFromTheSky Виж мнението
    Aбе не знам дали има такова психическо заболяване-смисъл наименование, ама вие повечето от тука сте болни точно от т'ва- само търсите повод за нов скандал, ново сдърпване и тн Имам чувството , че чак оргазми получавате душевни такива ддз. Баси- оня го кефи мацката , ми хубаво-за него красиво може да не са очи нос коса уши, дробове и тн-а гъз и цици-което се виждаше. За всеки красивото се разбира по негов СОБСТВЕН начин. Беше доста безсмислен спор once again /
    Много съгласен. Аз въобще не разбрах дриймърката за к'во почна да мяука още от самото начало. За това даже я попитах да не се засегна, щото аз друга явна причина освен тази (че на мацката й казаха, че е красива само заради тялото, пък на нея не), не виждам каква може да има. Че и скача като ужилена оО. Ама така де, странни птици сме това хората xD
    Аман от много морални, много знаещи, много можещи и т.н. , и т.н. .

едит - забравих си снимката
    :3

Мега фен Аватара на machoka
    щруделчо, я пусни една снимка по гъз да ти се порадваме малко и на теб

айдеееееееееееееееее

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си