- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бременност ..?
Здравейте, преди известно време ми казаха, че ако момчето свърши в момичето и веднага след това момичето отиде да се изпишка, спермата изтича. Имате ли представа дали е вярно ..
През вагината си ли пикаеш?!
Не е вярно, известно количество изтича винаги,но нали се сещаш,че винаги остава доволно количество,което може да оплоди яйцеклетката.
maDamn
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Аз не мога да проумея следното: очевидно има достатъчно глупави хора да правят секс без презерватив и/или други контрацептиви, но защо за Бога и ще се свършва в момичето...е това си е простотия!
Не не вярно не вярвай на такива лъжи то ако помислиш мако и сама ще стигнеш до отговора
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
То ако беше така, според теб щеше ли някой да използва презервативи?
Разбира се, че не е вярно.
Стига с тия глупости, образовайте се малко.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Аман от тъпотии. Естествено, че не е вярно. Елементарна култура нямате ...
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Германски форум- задаваш въпрос-отговарят ти; Руски форум - задаваш въпрос, и на теб ти задават; Български форум - задаваш въпрос-всички ти обясняват колко си тъп;
Половината от тук си нямат и на идея какво е секс , но се изживяват задклавиатурни нимфомани и образовани хора !
Последно редактирано от cartoonnetwork : 06-09-2012 на 19:01
Доста яко , но само ако е планирано . Ако ли не ... тогава имаш големи проблеми
Малко смях по темата Цък