- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Трият ли се потребителите
Все още виждам действия от тяхна страна, от които съм недоволен, но няма какво да се направи, защото всичко идва от мачока и лейди ди. А за да се сменят те ще трябва да се занимавам с администраторите на форума, като дори да им покажа добри доказателства за лошо свършена работа (лесно могат да се намерят, а и много хора биха ме подкрепили), освен че надали ще направят нещо срещу тях (дори да ги предупредят, проблема не е до такава степен от нежеланието им да са коректни, колкото от липсата им на критическо мислене, така че и да искат не могат да станат толкова перфектни, колкото искам да са), дори и да ги сменят с други - шанса да стане това е почти никакъв - трудно ще намерят други, защото все пак доколкото знам не им плащат нищо, а повечето хора са по-некадърни от мачока и лейдито - шанса да попаднат на такива, които на мен ми харесват, е доста нисък.
Няма смисъл да полагам много усилия за силно нереалистични цели, които и без това не ми носят големи ползи, затова просто съм се примирил с фактите. А сигурно ще мога да намеря и по-активен форум, който има субфорум, който привлича хора над средния интелект.
Пък и в крайна сметка, рядко виждам прояви на лоша модераторска/администраторска работа, които да ме засегнат забележимо - напълно поносимо е, просто се дразня 10 пъти повече от нормалните хора когато нещо не е справедливо по моите стандарти, иначе ако си овладея емоциите ще мога да си живея почти без проблем.
И да, лягам си, че вече почвам да халюционирам.
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga