.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Мега фен
    Град
    <3

Тема за machoka вол. 385234507245

Невероятната трапчинка, слънчогледовото букетче, харизматичното ми магично момченцеее, по което всички изплезвате езици, защото си има защо,
    Слънчицетоооооо {}

Тази тема е 'тема усмивка вол. 11', защото батко ни Васко, милото и невероятно същество е една голяма усмивка и никой не му е правил мили теми (ако е имало са мазни), а само му пишете за рангове, банове и какички.

Ако видя лош коментар, ще ви се разсърдя ного, колкото и да ви гушкам. <3

4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Повдигам въпроса - Тои ли е най-коментирания евър

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    мен не ме гушкаш, значи мога да направя един сипангелес?
    то густо, то пусто

Голям фен Аватара на D3NG3rZ0N3
    'Заспааал Мачока зииимен сън..'

Супер фен Аватара на Oldschool
    Реално погледнато това си е подмазване за задържане на ранг/привилегии.

Мега фен
    Град
    <3
    Ще си позволя да съм реално погледната.
    Реално погледнато това е начин да си изсипя това, което ми е в душичката. ^_^

Реално погледнато вие не може да погледнете реално зад machoka, защото са ви пълни с теменужки главичките. И искам да има тема тоочно от мен пък, защото знам и вярвам, че е слънчице невероятно.

^_
    4XCOKИ

Не харесвам теменужки, сорЕ.

Всъщност едно време май харесвах теменужки и по-специално Теменужка. Ех, какво младо и красиво момиче беше. Много арна мома, много!
    Ама не ни било писано да сме заедно, макар и да се обичахме. Влезнах в казармата и тя всяка седмица на посещение и ми носи баница, суджук малко. И цяла седмица трамбовам плаца в Плевен с топли мисли за Теменужка, баницата и как след клетвата ще ме изпратят в поделението в Долна Диканя и ще съм близко до моята Теменужка. Но...

не ме изпратиха в Долна Диканя, а в Ресилово. Теменужка беше далеч и не можеше да идва всяка седмица, започна веднъж на две седмици, после веднъж в месеца, а после свако ми писа, че се омъжила за на бай Генади малкия син, че нещо била станала белята и трябвало да бързат.
    Та, така се случи, че аз след Ресилово пък дойдох у Софята, забравих за Теменужка, ама като се разхождат по пазара и някоя баба като каже "Сине, вземи си теменужки за 2 лева", аз им викам "Съжалявам, бабе, ама теменужките не ме искат"...

Мега фен Аватара на pe6oskeiborda
    лмао лмаоо
    ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Oldschool
    Та, така се случи, че аз след Ресилово пък дойдох у Софята, забравих за Теменужка, ама като се разхождат по пазара и някоя баба като каже "Сине, вземи си теменужки за 2 лева", аз им викам "Съжалявам, бабе, ама теменужките не ме искат"...

4XCOKИ

Цитирай Първоначално написано от Oldschool
    Не харесвам теменужки, сорЕ.

Всъщност едно време май харесвах теменужки и по-специално Теменужка. Ех, какво младо и красиво момиче беше. Много арна мома, много!
    Ама не ни било писано да сме заедно, макар и да се обичахме. Влезнах в казармата и тя всяка седмица на посещение и ми носи баница, суджук малко. И цяла седмица трамбовам плаца в Плевен с топли мисли за Теменужка, баницата и как след клетвата ще ме изпратят в поделението в Долна Диканя и ще съм близко до моята Теменужка. Но...

не ме изпратиха в Долна Диканя, а в Ресилово. Теменужка беше далеч и не можеше да идва всяка седмица, започна веднъж на две седмици, после веднъж в месеца, а после свако ми писа, че се омъжила за на бай Генади малкия син, че нещо била станала белята и трябвало да бързат.

Чакай, чакай, бил си в казарма, което значи, че си поне на 24-25, а заплашваше с баща си, бивш генерал от ДС, заради обиди на ЛС?!

Internet - it's serious business, okay?

Ох, тези спомени толкова ме нараниха.
    ЗАЩО? Защо трябваше да казваш теменужки?

АХАХАХАХАХАХ

Дали е схванал?

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от pe6oskeiborda
    лмао лмаоо
    я
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Правила за публикуване