.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 135

Самоубийството като изход?

Здравейте. Дванайсети клас съм, последна година. Не се разбирам с клас си още отначалото. Точно последната година ме докараха до състояние, в което не мога да уча. С постоянно напрежение в главата от стрес, това лято и миналото изживявах мн тежко минали събития, психически травми, но миналата година успях да се справя някакси, а сега невероятното напрежение в главата продължава. Не мога да уча, не мога спокойно да изгледам един филм. Ако продължва така няма да мога да завърша. Със сълзи на очи се оглеждам за достатъчно висок блок от който да се хвърля, защото не искам майка ми да става свидетел на това. Какво да правя? В безисходица съм. Изчезнаха всяка вяра и надежда...

Ако не си страхлив и смяташ, че ще успееш да се хвърлиш от блок давай! Но ако си страхлив ти препоръчвам нещо друго, като бесене, което не изисква толкова много кураж!
    А ти със сигурност нямаш кураж след като цивриш по форумчета, и очакваш от потребителите да тръгнат да те разубеждават.
    1. Жалък си.
    2. Няма да се самоубиеш.
    3. Темата е безсмислена.

Лично бих предпочела огъня , за да се разкарам по бързо от тук . Но не умея да цепя дърва . Бесенето е кофти може да се скъса въжето и да се потрошиш без да се убиеш . Ппък ако се запалиш първо ще се задушиш от въглеродния моноксид ,което е необратими понеже взаимодейства с хемоглобина ,преди да почнеш да се печеш . Освен това надали ще усещаш ннешо като ти изгрят нервните окончания .

Цитирай Първоначално написано от Beer
    Ако не си страхлив и смяташ, че ще успееш да се хвърлиш от блок давай! Но ако си страхлив ти препоръчвам нещо друго, като бесене, което не изисква толкова много кураж!
    А ти със сигурност нямаш кураж след като цивриш по форумчета, и очакваш от потребителите да тръгнат да те разубеждават.
    1. Жалък си.
    2. Няма да се самоубиеш.
    3. Темата е безсмислена.
    Не очаквам от потребителите да тръгнат да ме разубеждават. Интересно ми е какво биха направили те, ако се намираха в моето задънено положение.

Супер фен Аватара на filmimilmi
    ^ Ами, ако темата е истинска? Някакво садистично удоволствие ли си доставяш, когато насърчаваш някого да се самоубие? В случай, че авторът на темата наистина няма с кого да сподели, най-лесно му е да се изповяда пред непознати. Замисляш ли се, че това може и да е последния му зов за помощ?
    По темата: Пубертетът е най-скапаната възраст. 12 клас си, почти си изтърпял препятствията и ти остават не повече от няколко месеца, за да се разделиш завинаги с връстниците, които те тормозят. После най-много да ги виждаш по веднъж на високосна година. След като завършиш, кандидатсвай някъде в друг град, смени обстановката и завържи нови приятелства. Лека по лека лошите ти спомени ще бъдат изместени от съзнанието ти с позитивни емоции и преживявания. Все пак след всяка буря изгрява слънце, а съдбата не изпраща случайни изпитания или такива, с които да не можеш да се справиш. Преминеш ли ги успешно, ставаш по-силна личност. Не се демотивирай, слушай повече музика, която да повдига тонуса ти и гледай само напред. Току виж намериш щастието съвсем скоро и заобикнеш живота си...
    Успех!

Супер фен
    От кой град си, да ти препоръчаме някой висок блок?

Нема правиш такива глупости, нема когато всеки има трудент момент да търси такъв изход... Започни да оправяш проблемите си 1 по 1...

Цитирай Първоначално написано от filmimilmi
    ^ Ами, ако темата е истинска? Някакво садистично удоволствие ли си доставяш, когато насърчаваш някого да се самоубие? В случай, че авторът на темата наистина няма с кого да сподели, най-лесно му е да се изповяда пред непознати. Замисляш ли се, че това може и да е последния му зов за помощ?
    По темата: Пубертетът е най-скапаната възраст. 12 клас си, почти си изтърпял препятствията и ти остават не повече от няколко месеца, за да се разделиш завинаги с връстниците, които те тормозят. После най-много да ги виждаш по веднъж на високосна година. След като завършиш, кандидатсвай някъде в друг град, смени обстановката и завържи нови приятелства. Лека по лека лошите ти спомени ще бъдат изместени от съзнанието ти с позитивни емоции и преживявания. Все пак след всяка буря изгрява слънце, а съдбата не изпраща случайни изпитания или такива, с които да не можеш да се справиш. Преминеш ли ги успешно, ставаш по-силна личност. Не се демотивирай, слушай повече музика, която да повдига тонуса ти и гледай само напред. Току виж намериш щастието съвсем скоро и заобикнеш живота си...
    Успех!
    Много благодаря за прекрасния отговор. Много ти благодаря.

Цитирай Първоначално написано от Cybershot

Нема правиш такива глупости, нема когато всеки има трудент момент да търси такъв изход... Започни да оправяш проблемите си 1 по 1...
    Ок. Хубаво. Ти как би се оправил, ако беше на моя място?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от mince
    Цитирай Първоначално написано от Cybershot

Ок. Хубаво. Ти как би се оправил, ако беше на моя място?
    За начало спри да мислиш за всичките проблеми. Мислиш ли за тях --> положението няма да се подобри. Аз като имам на другия ден контролно/изпит и ако седна да се тревожа, че не съм учил ще изпадна в нервна криза. Не че трябва да пренебрегваш проблемите, просто не трябва постоянно това да е в главата ти. За начало вземи и релаксирай малко, поуспокой се, отпусни се(отиди някъде далеч за 3-4-5 дена, далеч от града, където няма хора, на спокойствие). Почти всеки проблем има решение(както е във физиката, всяко действие има противодействие, но не винаги се уравновесяват ). Споменал си 1 конкретен проблем - с ученето. За да седнеш да учиш, трябва да не мислиш за проблемите си. Нещата са свързани. Мислиш за проблемите --> притесняваш се --> няма научаване. 12 клас е важно много, има матури, изпити и прочие. Важно е да се представиш добре, което е свързано с ученето, представиш ли се добре, ще влезеш в хубав ВУЗ, ще смениш обстановката, нови приятели и т.н. и това определено ще ти помогне. Както по-точно те притеснява, освен ученето?

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    И кое ти е задъненото положение? Че не се разбираш с класа си ли? Че им отдаваш чак такова значение ли? И то на някакви малоумници! Я се стегни малко, стига хленчи! Самоубийството не е изход! Изходът е да се преместиш в друго училище.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    И кое ти е задъненото положение? Че не се разбираш с класа си ли? Че им отдаваш чак такова значение ли? И то на някакви малоумници! Я се стегни малко, стига хленчи! Самоубийството не е изход! Изходът е да се преместиш в друго училище.
    Дванайсети клас не е разрешено местенето, освен това моето даскало е ''елитно''.

Почни да спортуваш, това ще ти помогне да се вземеш в ръце. Ходи по планините, ако имаш възможност. Изключително много разтоварва, личен опит. Освен това ако се запознаеш с някакви планинари и да ходите заедно по баирите, ще излезеш от дупката, ама от раз. Има и друг момент, 12ти клас си, на финалната права дет се вика, не се отказвай точно сега. Повтаряй си, че ти остава по малко от година, преди да започнеш на чисто, с нови хора, на ново място. Знам че си мислиш, че животът ти ще си остане дупка. Това изобщо не е вярно. От дъното единственият път е нагоре, запомни го. Млад си, здрав си, никой не може да те спре. Айде сега, отивай в парка да направиш едно яко тичане 2-3 километра, ако можеш и повече, да видим дали ще имаш после сили да мислиш за самоубийство.

Супер фен Аватара на HolyShit
    Яж 4-5 кила овес на ден и ще се оправиш !!!!!

Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    Задъненото положение е напрежението в главата, от което не мога да се отърва и ми се отразява съсипващо на способността за съсредоточаване.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Аз пък не съм дочела явно.. Не разбрах, че си 12ти клас. Извинявам се. Значи преместването отпада.

То даже така ти е още по-лесно. Съвсем малко остана. 12ти клас минава най-бързо, повярвай ми. Седни и учи заради себе си, за да успееш, за да те приемат в добър университет. Там ще се запознаеш с много нови хора. Просто търпение и непукизъм към останалите и това е. Напрежението в главата сам/а си го създаваш! Докато се вглъбяваш в него и проблемите си, то ще бъде на лице. Малко оптимизъм ти трябва.
    Защо не започнеш да ходиш на танци, аеробика, тае бо? Там ще се запознаеш с нови хора, ще изразходваш отрицателната енергия и ще се отрази добре на фигурата ти.

Самоубийството не е изход още един път го казвам. Помисли за майка си, която те е родила и отгледала какво би й причинила?
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Била съм в много по-лошо положение и какво от това, че всичко върви наобратно ? Ти за себе си ли живееш или за другите ?!

Ебати хората. Стягай се.

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Била съм в много по-лошо положение и какво от това, че всичко върви наобратно ? Ти за себе си ли живееш или за другите ?!

Ебати хората. Стягай се.
    И кое е твоето по-лошо положение. Изпадала ли си в такова емоционално състояние, че да не си в състояние от четири месеца подред да прочетеш една страница от книга? Знаеш ли какво е да ти се пръска главата от напрежение и да не си намираш място?

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Изчакай да мине тази година и след това имаш шанс за ново начало.
    Като завършиш се опитай да не мислиш за миналото.
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Цитирай Първоначално написано от cigarettekisses
    Няма да успея да не мисля за миналото, защото бъдещето ми ще е белязоно от него завинаги. Невъзможността ми да се съсредоточа и да уча тази година...провалът.

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Цитирай Първоначално написано от mince
    Цитирай Първоначално написано от cigarettekisses
    Няма да успея да не мисля за миналото, защото бъдещето ми ще е белязоно от него завинаги. Невъзможността ми да се съсредоточа и да уча тази година...провалът.
    Дори нещата да не потръгнат,животът продължава и трябва да приемеш провала си,след като нищо не можеш да промениш.Най-важното е да си щастлив все пак,а като живееш с мисълта за миналото няма как да си.
    Въпреки че пак може да си намериш прилична работа и още имаш шанс да си оправиш оценките и т.н.
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Самоубии се възможно най-скоро
    Пиках на химна!!!

Цитирай Първоначално написано от MuRocLaW
    Самоубии се възможно най-скоро
    мерси за съвета, безмозъчен плазмодий

Не мога да разбера кво чакаш ходи се самоубивай
    Пиках на химна!!!

Цитирай Първоначално написано от MuRocLaW
    Не мога да разбера кво чакаш ходи се самоубивай
    ей, дечко, лесно ти е на тебе, пожелавам ти никога да не попадаш в моето положение. много ти здраве.

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Блока не е решение,аз викам да си прережеш вените или да се нагълташ с хапове. ; )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си