.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 135 от общо 135
    Цитирай Първоначално написано от CoNviCt
    Наистина,защо не се преместиш в друго училище?
    Защото съм 12. клас - не е позволено местенето.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    12ти клас не може. Аз бях видяла, че е написала 9ти и се заблудих.

Както и да е. Според мен всичко е внушение. Колкото си втълпяваш, че положението ти е много зле, то ще става все повече такова. Колкото си втълпяваш, че напрежението ти в главата ти пречи на всичко, толкова повече то ще го прави. Самовнушение! Играе адски голяма роля в живота на всеки! Защо като не видиш някой слънчев ден, не излезеш и не се разходиш, да поемеш положителна енергия? Мисли в настоящето, майната му на миналото.. Остави хленченето, самосъжалението и драматизирането! Звучи банално, ама помни, че винаги може да е по-зле! Абсолютно винаги! Научи се да гледаш по-положително на нещата в настоящето! Винаги има причина, поради която да се усмихнеш и почувстваш щастлива! Готова ли си да я откриеш?
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Не бях напълно убедена в своето начинание, но УСПЯХ! Купих си приспивателни без рецепта!

Цитирай Първоначално написано от mince
    Не бях напълно убедена в своето начинание, но УСПЯХ! Купих си приспивателни без рецепта!
    Какво?! Нали няма да ги използваш? Кажи, че няма и че само ниплашиш тук, иначе нещо наистина си полудяла! Недей, не си заслужава! Всички ще умрем и без това някой ден, живей си живота докато можеш!!! Не въчши тези глупости, моля те, наистина

И за какво въобще направи темата, ако няма да ни слушаш?????????

Цитирай Първоначално написано от IlovEmyPuffYToY
    Цитирай Първоначално написано от mince
    Какво?! Нали няма да ги използваш? Кажи, че няма и че само ниплашиш тук, иначе нещо наистина си полудяла! Недей, не си заслужава! Всички ще умрем и без това някой ден, живей си живота докато можеш!!! Не въчши тези глупости, моля те, наистина
    Не се безпокой. Още не съм сигурна какво точно количество би довело до смърт, не искам да изпадна в кома.

Цитирай Първоначално написано от IlovEmyPuffYToY
    И за какво въобще направи темата, ако няма да ни слушаш?????????
    Благодаря ви. Само това ще кажа.

офф .... не знам какво да ти кажа И да ти кажа да не го правиш, и да не ти кажа Животът си е твой...

Град
    София
    Горе ти казах,че има много неща за които да живееш,ама сега ти казвам друго-не си ти човека,който решава да сложи край на живот,било то и твоя .Самоубийството е смятано като по-голямо престъпление от убийството.Ти решаваш.
    Джагара-Джугара

Цитирай Първоначално написано от bobisg
    Горе ти казах,че има много неща за които да живееш,ама сега ти казвам друго-не си ти човека,който решава да сложи край на живот,било то и твоя .Самоубийството е смятано като по-голямо престъпление от убийството.Ти решаваш.
    Не, в интерес на истината това е вече прекалено - животът си е нейн, тя е пълнолетна и има глава на раменете, така би трябвало вече да мисли адекватно и щом го е решила това, значи има защо...Остави я, тя сама трябва да прецени...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си