- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Самоубийството като изход?
Защото съм 12. клас - не е позволено местенето.Първоначално написано от CoNviCt
12ти клас не може. Аз бях видяла, че е написала 9ти и се заблудих.
Както и да е. Според мен всичко е внушение. Колкото си втълпяваш, че положението ти е много зле, то ще става все повече такова. Колкото си втълпяваш, че напрежението ти в главата ти пречи на всичко, толкова повече то ще го прави. Самовнушение! Играе адски голяма роля в живота на всеки! Защо като не видиш някой слънчев ден, не излезеш и не се разходиш, да поемеш положителна енергия? Мисли в настоящето, майната му на миналото.. Остави хленченето, самосъжалението и драматизирането! Звучи банално, ама помни, че винаги може да е по-зле! Абсолютно винаги! Научи се да гледаш по-положително на нещата в настоящето! Винаги има причина, поради която да се усмихнеш и почувстваш щастлива! Готова ли си да я откриеш?
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Не бях напълно убедена в своето начинание, но УСПЯХ! Купих си приспивателни без рецепта!
Какво?! Нали няма да ги използваш? Кажи, че няма и че само ниплашиш тук, иначе нещо наистина си полудяла! Недей, не си заслужава! Всички ще умрем и без това някой ден, живей си живота докато можеш!!! Не въчши тези глупости, моля те, наистинаПървоначално написано от mince
![]()
И за какво въобще направи темата, ако няма да ни слушаш?????????
Не се безпокой. Още не съм сигурна какво точно количество би довело до смърт, не искам да изпадна в кома.Първоначално написано от IlovEmyPuffYToY
Благодаря ви. Само това ще кажа.Първоначално написано от IlovEmyPuffYToY
офф ....![]()
не знам какво да ти кажа
![]()
![]()
![]()
И да ти кажа да не го правиш, и да не ти кажа
![]()
![]()
Животът си е твой...
Горе ти казах,че има много неща за които да живееш,ама сега ти казвам друго-не си ти човека,който решава да сложи край на живот,било то и твоя.Самоубийството е смятано като по-голямо престъпление от убийството.Ти решаваш.
Джагара-Джугара
Не, в интерес на истината това е вече прекалено - животът си е нейн, тя е пълнолетна и има глава на раменете, така би трябвало вече да мисли адекватно и щом го е решила това, значи има защо...Остави я, тя сама трябва да прецени...Първоначално написано от bobisg