- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Според вас момчетата..
ХАХАХАХАХАААА![]()
Видя ли още един такъв коментар от подобно естество, ще си понесеш последствията.
ShtrudeL
Предлагам да залагаме за това дали троли.
Коефицента за трол:сериозен е 1:2,5
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Ако си мислиш, че си интересен, не си. И се научи да ползваш Български термини, ако си българин.Първоначално написано от StringTheoryPracticist
Добре бе, само аз ли си мисля, че големите задници са харесвани?
Турчин съм и не можеш да ми казваш какви термини да използвам, освен ако и ти не си турчин.Първоначално написано от AloneAgainstTheWorld
...да?Първоначално написано от WaterLilly
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Темата е за пениси![]()
Иначе, вярвай ми.. големите задници са харесвани.
Не от всички, естествено че всеки си има вкус.
НО![]()
Аз имам голям задник и с всеки ден расте все повече![]()
колкото и грозна да е една жена винаги може да се наебеПървоначално написано от D3NG3rZ0N3
[b]
Лол, разбира се, че е от значение колко ти е дълъг.
Например тоя с 19 см ще задоволи една жена много по-добре отколкото тоя с 14 см. Говорим разбира се ако и двамата знаят как да задоволят една жена.
Има пози, в които проникването едвам ще се усети, ако не си достатъчно надарен, можеш да правиш по-дълбоко проникване и така жената да се кефи повече и т.н. Абе размера определено има значениеЖените, които твърдят противното, просто нямат достатъчно опит с подобни, а мъжете са комплексирани. Твай.
Също така, обратно на вярванията, дължината и дебелината на пениса може да се увеличат с определени упражнения... :Д
На мен ми е 13 см и е дебел 9 см , това нормално ли е?![]()
АВЕ ЕЙ!Първоначално написано от StringTheoryPracticist
![]()
Вие сте няк'ви слабоумни. Момчето ви задава конкретен въпрос, вие обсъждате дебелите задници...
Ти па к'во се кискаш ма, махай тоя банер на HammerFall, щото само ги излагаш brokenheartПървоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
лололПървоначално написано от AloneAgainstTheWorld
*Душко, предупреждавам те последно за начина ти на изказване. х)
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Па де да знам дали е момче или момиче беПървоначално написано от ShtrudeL
![]()
Ти не ми се прави на интересна, защото сама каза, че малките пишки си остават за цял животПървоначално написано от ShtrudeL
![]()
нямам проблем с пениса , нито ме интересува кой има малка пишка. За това ще коментирам задници.Първоначално написано от AloneAgainstTheWorld
![]()
не ми викай "ма". Аз съм пичПървоначално написано от AloneAgainstTheWorld
![]()
+ тоя на Аскинг Александрия, плс.Първоначално написано от AloneAgainstTheWorld