- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Проблем със звука.
Здравейте! Имам някакъв проблем със звука на компютъра,няма значение дали ще е клип или звук от игра и каквото и да е,нямам абсолютно никакъв звук.Проблема се появи вчера,когато го почиствах,отворих захранването да го почистя,разглобих и процесора и от тогава нямам никакъв звук,нищо друго не съм пипал освен процесора и захранването.Не е като изобщо да не разбирам от компютри,иначе нямаше да го отварям да го чистя.Та,ако някой знае какво съм барнал/повредил да сподели! Почти 100% съм сигурен че е от звуковата карта,но не знам как да я оправя ако е от нея...благодаря за всички отговори.
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Да си вадил джъмпери от дъното или звуковата карта?
Да,не съм сигурен какво точно е джъмпер,но това са едни кабели,който са свързани със захранването.нали? Вадих такива кабели (един дълъг от дъното и два къси от не знам си къде) но нищо странно не стана,нито съм ги счупил нито нищо..поне до колкото видях.Първоначално написано от Cybershot
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
И за какво аджаба си ги вадил ?
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Какви по-точно кабели си вадил?Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Ето това е джъмпер -->
Дребни малки пластмасови, вътре с метална пластинка. Много са дребни.
Да,нещо такова,не без синьото,от там ли е проблема?Първоначално написано от Cybershot
-Albert Einstein
Защото трябваше да извадя цялото захранване,да го разглобя и да го почистя.Първоначално написано от MaGuSs
-Albert Einstein
Има ги във всякакви цветове. Ако помниш кое си пипал, ги върни както са били преди...
Върнал съм ги точно по местата им.Страх ме е да не съм наранил някоя платка или нещо такова.. утре предполагам ще го занеса на ремонт да ми кажат какво му има.Първоначално написано от Cybershot
-Albert Einstein
Пробвай вградената на дъното саундкарта...