- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Тема за machoka вол. 385234507245
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Невероятната трапчинка, слънчогледовото букетче, харизматичното ми магично момченцеее, по което всички изплезвате езици, защото си има защо,
Слънчицетоооооо {}
Тази тема е 'тема усмивка вол. 11', защото батко ни Васко, милото и невероятно същество е една голяма усмивка и никой не му е правил мили теми (ако е имало са мазни), а само му пишете за рангове, банове и какички.
Ако видя лош коментар, ще ви се разсърдя ного, колкото и да ви гушкам. <3

4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Повдигам въпроса - Тои ли е най-коментирания евър
мен не ме гушкаш, значи мога да направя един сипангелес?
то густо, то пусто
'Заспааал Мачока зииимен сън..'

Реално погледнато това си е подмазване за задържане на ранг/привилегии.

Ще си позволя да съм реално погледната.
Реално погледнато това е начин да си изсипя това, което ми е в душичката. ^_^
Реално погледнато вие не може да погледнете реално зад machoka, защото са ви пълни с теменужки главичките. И искам да има тема тоочно от мен пък, защото знам и вярвам, че е слънчице невероятно.
^_
4XCOKИ
Не харесвам теменужки, сорЕ.
Всъщност едно време май харесвах теменужки и по-специално Теменужка. Ех, какво младо и красиво момиче беше. Много арна мома, много!
Ама не ни било писано да сме заедно, макар и да се обичахме. Влезнах в казармата и тя всяка седмица на посещение и ми носи баница, суджук малко. И цяла седмица трамбовам плаца в Плевен с топли мисли за Теменужка, баницата и как след клетвата ще ме изпратят в поделението в Долна Диканя и ще съм близко до моята Теменужка. Но...
не ме изпратиха в Долна Диканя, а в Ресилово. Теменужка беше далеч и не можеше да идва всяка седмица, започна веднъж на две седмици, после веднъж в месеца, а после свако ми писа, че се омъжила за на бай Генади малкия син, че нещо била станала белята и трябвало да бързат.
Та, така се случи, че аз след Ресилово пък дойдох у Софята, забравих за Теменужка, ама като се разхождат по пазара и някоя баба като каже "Сине, вземи си теменужки за 2 лева", аз им викам "Съжалявам, бабе, ама теменужките не ме искат"...

Първоначално написано от Oldschool

4XCOKИ
Чакай, чакай, бил си в казарма, което значи, че си поне на 24-25, а заплашваше с баща си, бивш генерал от ДС, заради обиди на ЛС?!Първоначално написано от Oldschool

Ох, тези спомени толкова ме нараниха.
ЗАЩО? Защо трябваше да казваш теменужки?
АХАХАХАХАХАХ
яПървоначално написано от pe6oskeiborda
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN