- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Наистина много мощен удар.Малко опътване за тренировки?!
 Отговор в тема
 Отговор в тема

ари ве какви са тея снимки уе
И кво да кажа освен , ем докато правя силови може да съм без фланелка
Има и по-брутални от тази
sapphire5
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Jeezus
Ще ми се да му се разтрепери ръката
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
xaaaaaaaaaaaaxxxxПървоначално написано от TheManTheLegend
лъвчо ей така трябва да ги взимаш трима
http://www.youtube.com/watch?v=VZAGl...eature=related
sapphire5
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
глей кво стаа път тука, БМХ батъл
http://www.youtube.com/watch?v=ZxDod...eature=related
sapphire5
Тренирам ММА от 3 месеца.Значи силата на удара въобще не идва само от силата на ръката.Демек дори да имаш 40 см ръка може да удряш по-слабо от 12 годишен каратист.Просто трябва да се тренира да се извърташ като удряш с десен прав,да пристъпваш като удряш с ляв прав.Силата трябва да идва от таза и от бедрото.
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Силата идва от завъртането, ускорението...или физично казано му - F(силата) = m(масата).а(ускорението) !
Im back...

абе не ги обяснявайте така физически щото и аз знам че силата е равна на масата по скороста ама 2 месеца и половина учих ляв прав апък имам 5 по физикасилата на удара идва от краката независимо дали удряш с крак,ръка или глава иначе казано боксьорите удрят с крака спринтьорите тичат с ръце всичко е въпрос на техника и много практика с много повторения . Брус Лий е казал че не се страхува от човек който упражнява 10000 удара а от човек който упражнява 10000 пъти един удар защото е почти сигурно че го е овладял до съвършенство
^Аз също тренирам бокс...и знам че удара идва от кръста! Краката играят спомагаща роля, а ръцете са просто средството с което удряш...не играят роля в силата!
Im back...

кръста завърта удара т.е. от краката го пренася в ръцете абе и аз немога да го изкажа така както искам щото май ми е рано още да ставам треньорама може и да клякаш с 200 и пак да нямаш силен удар и както може и някой селянин от балкана 2 метра да те убие с 1 удар

http://www.youtube.com/watch?v=hq0tGu27SmE
гльодайте кракаса ...
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
упътване*
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar

Всичко е от значение
Дори и ръцете...
Не може да сте с много слаби ръце и да удряте като бизон
Ми да ти кажа треньорът ми в залата по бокс ръката му сигурно е 30 см ама може да те нокаутира с един десенПървоначално написано от loveca777

I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Малка ръка не значи слаба ръка.
И силата на удара идва от много неща, не само от кръста или само от краката.
kinetic linking ... е думата дето търсишПървоначално написано от ZipFail

8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
ми кат за начало няколко месеца самбо и 2 години кик бокс после може да се запишеш на ММА и си готов ( примерно)
колкото до мощен удар с тренировките ,техниката се изчиства и силата идва
на мен рекорда ми на улицата е 1vs3( ма бях с/у 3ма мишкари)
;д
Дойде време за действие.
Ще се записвам на бокс.
Да видим кво ще излезне.
Дано да те бият малко, гадно че предаде културизма
sapphire5
Тва е грях да се записваш на друг спорт, как ще кажеш на чичо Арнолд в очите "Аз се записах на бокс" как ще му го кажеш, човека толкова ще се разтрои
sapphire5
Като се разтрои ще му дам бърз мощен удар в зурлата
Или просто ще си покажа бицепса да се уплаши
А той ще ти покаже, неговия бицепс, и кво прайм
sapphire5
Моя бицепс 10 метраНеговия макс е бил 56 санта..
Смятай