- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Обща снимка на потребителите от раздел Спорт и здраве
 Отговор в тема
 Отговор в тема

bathory ми става идол !!!
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991

в състезателен период трябва да е отпреди 15 години ..така че отпада
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..

Нямало е цифрови фотоапарати и компютри тогаваПървоначално написано от HolyShit

може и на 50 да е ..Първоначално написано от HolyShit
Ама човека яко цъка кик-бокс, като федор емилиенко еПървоначално написано от HolyShit

sapphire5
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

почти ,лъвче..на 37 съм ...плюс това нали не си останал с илюзията че съм бил културист някога??? състезател да ,но по съвсем различни неща ..други въпроси относно моята личност да имаш ..?Първоначално написано от HolyShit
а за загубите -всеки има загуби,важното е да има и победи..всъщност и това не е важно,важното е да си се качвал на ринга,да си губил и пак да си се връщал,въпреки това....
победата вътре в себе си,победата над страха е най важна-тя ви дава увереност ..иначе ако някой се е затръшкал за мои снимки-във фейсбук има повече от достатъчно,и от състезания ,и от к'во ли не
Че от къде да ти знам фейсбук
И тогава в състезания по силов трибой участвал ли си
А мен питаш ли ме колко трудно му го намерих, а накрая даже има претенции за снимката
sapphire5
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

участвал съмв неща, в каквито ти никога няма да участваш -това достатъчно ли еай сега е време да спрем да се правим на интересни,който се интересува от фейсбука ми -има си начини,както виждаш аверв ми го е намерил ,въобще не е трудно ...
Не,не е достатъчно.
И кво като си вземал участия в неща дето аз никога няма..бла-бла .
Кое му е леснотоПиша navar ей ся във фейса и ако не излезне нищо , яко задмониторно шибане !!!!!!!!!!!!!
Трудно е да му намериш фейса, трябва да си малко хакер, като мен
sapphire5
Къв хакер си ти еПървоначално написано от awerw
xaaxxaxa
като му намериш фб тогава ще говорим
sapphire5

не ,лъвче..пишеш навар в гугъл ..по лесно е

браво ,ти си моят идол в компютърния бизнес ...по добре остави компютрите на аверв,а ти си гледай тренировките
така е, който разбира си разбира
sapphire5

ама мен и колкото да ме търсиш нещо не ме намирашПървоначално написано от awerw

ее, аз при навар започнах от някъде, питах едно момче от неговата зала "Абе имаш ли фейса на чичо навар?" бзк бзк

започнах при него от някъде, ама при теб няма как да започна

sapphire5