.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София

Прилошаване от бягане!? о.О

Всъщност не знам,дали по-подходящото място на тази тема е в Спорт и здраве,но реших да я постна тук. ;Д

Таа за това неприятно нещо.... аз обичам да бягам,но не го правя всеки ден,ами няколко пъти в седмицата(сега в студа още по-рядко,само по физическо). Проблемът е,че както си бягам по едно време се изморявам и ме заболява главата отзад. о.О Това необичайно ли е? Случвало ли ви се е? Защото друг път като съм бягала и се изморя - само се задъхвам и най-многото да ме заболят краката.

Миналата година пролетта като тренирах лека атлетика се случи нещо подобно,обаче тогава доста ми прилоша и първо ме заболя главата отзад,после навсякъде... о.О Беше ужасно.

Има ли някаква връзка с нещо това или е нормално при изморяване?

Зимата бих тичала на пътеката на фитнеса и при хубаво време-в парка. Даже си мечтая догодина да учавствам в някой маратон... но как ще стане това... !?

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Естествено, че е нормално. А ако пушиш - съвсем. При тичането си има определен начин, по който трябва да се диша. Иначе много се задъхваш.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Нормално е да прилошее, виждала съм състезатели по маратони,които се състезават от години , да си "връщат бисквитките" след финала...
    За болките в главата не мога да кажа със сигурност,но явно при всеки организъм е различно
    maDamn

Град
    София
    О,не... не пуша,не смятам и да го правя...

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Яла ли си преди тва?
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Проблеми с равновесието имаш ли? Съпъстващи заболявания имаш ли? Някой в семейството да е с такива оплаквания?
    Спазваш ли правилата за дишане при физическо натоварване?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Това е от яденето!Почти 100% съм сигурен.Аз съм "лостаджия" и преди време имаше период от 1-2 месеца,в който постоянно когато се набера на лоста,дори и 1 път ме болеше отзад(пулсираше точно отзад).Иначе преди това никога не ме е боляло.Питах всички,никой не знаеше от какво е.Някой ми каза,че е от яденето.Наядах се,изчаках 30-40мин и отидох да тренирам.Нямаше никакви болки,и от тогава винаги ям нещо преди тренировка.Пробвай 30мин преди да бягаш банан,ябълка,някакъв плод и пиши какво е станало.
    "Death is not the greatest loss in life. The greatest loss is what dies inside while still alive. Never surrender."

— Tupac Shakur

Град
    София
    Нямам проблеми с равновесието.Нямам заболявания,за щастие.. Никой от семейството ми не ходи да бяга,така че не знам.
    Не спазвам определени правила,но гледам да дишам равномерно.
    Последният път не бях яла преди тренировката,защото бързах,но предишни пъти си ядох(винаги ям преди да правя каквото и да било особено сутрин).

Audrey Hepburn

Някой може ли да ми обясни какъв е правилният начин за дишане при физическо натоварване?
    Обичам.. гушната в тебе да заспя

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalSportFreak
    Нямам проблеми с равновесието.Нямам заболявания,за щастие.. Никой от семейството ми не ходи да бяга,така че не знам.
    Да му се не види, четете какво ви питам, хора!
    Не питам дали родителите/бабите и дядовците тичат, а дали имат такива оплаквания!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Не питам дали родителите/бабите и дядовците тичат, а дали имат такива оплаквания!
    Не,извинявай... бях полузаспала,като отговарях.

Audrey Hepburn

Град
    София
    up Няма да откажа и на още някое мнение. ^^ :P

Audrey Hepburn

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    очевидно, Колега така няма да стане!

непривично мека и компромисна -
    очевидно влюбена и щастлива, цялата в розово - ще ти трябват още поне 7 поста за да добиеш изискуемата задължителна базова инфо преди да успееш да зададеш следващ ключов за хипотезата въпрос

я си стани пак "Желязната Лейди" на Форума и ще видиш колко е по-лесно

Град
    в нас
    това го имам няколко дена, в които бях ял по половин филия..вече мога със сигурност да ти кажа че това е заради недояждане

He was a brainwashed, scum fucker,
    Wasted mother fucking piece of shit

Град
    в нас
    Цитирай Първоначално написано от PamelaIvanova
    Някой може ли да ми обясни какъв е правилният начин за дишане при физическо натоварване?
    дишаш

He was a brainwashed, scum fucker,
    Wasted mother fucking piece of shit

От недояждане е разбира се.. пада ти кръвното и започва рязко и силно да те боли главата.

Повече от фен Аватара на xxKiFlAxx
    Град
    гр.Плевен
    мен ми се случва пък друго като се налага да бягам
    R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'

Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD
    -> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от xxKiFlAxx
    мен ми се случва пък друго като се налага да бягам
    Какво,сподели

А иначе само последния път не бях яла,другите съм окей,ама миналата седмица като тичах 300 нямах този проблем.. явно е от преумора.
    А иначе като тичам спринт(тоест гонене на рейса) ме заболява всичко-и главата и лека болка в гърдите.. ама това май е нормално(права съм,нали? ;д),като се наложи внезапно да тичам хипер бързо,за да хвана рейса до даскало..

А това с неяденето няма да се повтаря.. не закуся ли,нямам сили за нищо и изобщо няма смисъл да се захващам,преди да си поема жизненоважната закуска.

Мерси за мненията,хора. :P Ако искате пак пишете мнения..

Audrey Hepburn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си