- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Къде избягаха мотивацията и желанието
Ако сам не си помогнеш, никой няма да ти помогне.Всеки има такива периоди. Не се притеснявай! Важното е да не се оставиш.
Във всяка една минута съм правила не по едно неща, а по 3. Всичко ми е било интересно. Исках да знам всичко, да мога всичко.
Представи си едно дете на 10, което не се отлепя от индийския епос. Това нормално ли е? Не, не е. Така мислят много мой познати. Познават ме като човек, който все нещо прави, във всяка една свободна минута. Кипя от ентусиазъм. Имам силна памет. Развила съм доста способности благодарение на учителите си и музиката.Можех да запаметявам по няколко страници информация като по-малка, сега-не.
Имам затруднения с по-прости неща като писане на "о" и "у" и такива. Но всичко останало е много лесно. Често не си разбран, но какво пък. На хората им трябва време.![]()
Мислила съм винаги какво иска мама. Винаги съм мислила само за другите. Виждах се през техните очи като кариера. Случиха се дота неща и останах сама. Едва не полудях, но се застъпиха за мен. после и родителите ми пораснаха, че не те са правите и абсолютно нищо не разбират.
2 години се лутах: С какво точно от всичките неща искам да се занимавам? Коя съм аз? Какво искам?
Бях изпаднала в дупка. В същото време мои близки приятели, с цели в живота, вече учащи, с добри оценки ей така си тръгнаха от този свят.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Никой не ги попита какво решават! Дано не са разбрали и не са изпитали болка!![]()
![]()
![]()
![]()
А аз останах тук. Тази без ориентир. Въпреки, че за първи път ми се случи така.
Замислих се какво биха направили те, ако все още са тук. Те следват мечтите си. Тогава аз направих същото.
Нека съм луда за някои, но последвах сърцето си. Не съжалявам и съм много щастлива. Въпреки трудностите, това са просто уроци и малки препъни камъчета за преодоляване. те са в моя полза. За да се докажа или мотивирам повече.
Граби от живота с пълни шепи, но не по криво разбрания начин. Не се дрогирай, не кради и т.н.
Намери себе си. Това става с търсене. Самото ти бездействие, също е вид действие. Търси. Настоящата ти дейност може да е стъпка към намирането на това, което искаш. Не е напразна стъпка. Най-трудната винаги е първата крачка.
Ако желаеш ми пиши и ще ти правя предсмъртното писмо на Маркес. Може много да ти хареса, ако не го намериш в нета. Но ти го препоръчвам.
Не изневерявай на себе си!![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ