Цитирай Първоначално написано от kadishona
Не си купувай Beats by Dre, освен ако ваще нямат доста пари .

Изчел съм бая ревюта по въпроса и съм си слагал на главата веднъж два пъти от по-евтините модели и мисля, че мога да ти кажа защо.

Плюсове:
-Изглеждат фантастично
-Няма модел на Beats By Dre, които да вадят лош звук.

Минуси:

-Слушалките са скъпи! Не са лоши, не са некачествени - чисто и просто СКЪПИ за това, което предлагат. Чисто и просто за по-малки пари можеш да си намериш същото качество на друга марка
-Някой модели не са направени много качествено - рамката , болтовете и удължителите се разглабват

При пазаруване от Интернет и най-вече в eBay си спестяваш от 60-30% от цената! Разбира се, за да пазаруваш трябва да прочетеш доста неща.
1) Трябва да отидеш до банка да си направиш сметка (препоръчително е да си отвориш И виртуална - те ще ти обяснят точно за какво става въпрос) и да ти дадат карта.
2) Да си направиш регистрация в PayPal
3) Да си направиш регистрация в eBay
4) Да си вържеш картата и регистрацията в eBay към PayPal акаунта.
5) Да прочетеш стабилно количество информация за да не се налага да пиеш чаша студена вода.

За стъпка 1) се чака около 10 дни, а за 5) 3-4 дни.
Да кажем, че ще трябва да четеш около 2 часа.

В крайна сметка струва ли си? ДА, определено. Научаваш нови неща за Интернет пазаруването и банкирането, които ще са ти полезни за цял живот - да не говорим, че спестяваш доста пари
Щом ще си ги взимам очевидно е нашите да имат пари,но това си е моя работа. Благодаря, за полезния пост :]