- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Съгласни ли сте с мен?
В днешно време, приятели и пратньори няма. Всеки човек гледа само и единствено своите интереси. Вече няма хора ( Приятели ) с които човек да споделя едни и същи цели и с който да си помага. Ти им правиш услуга, те ти забиват нож в гърба...
Too much ами не to be true
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Не, с приятелите ми винаги си изкарваме страхотно, и досега никой не е забил нож на другия![]()
Нямам в предвит това, кой как си изкарва. Става въпрос, че когато им подадеш ръка, те след това ти забиват нож в гърба.Първоначално написано от EinGutesKind
емо банализми?nope its just chuck testa!
ми не зависи какъв човек си и кой смяташ за приятел
i just wanna make you sweat :P :P :P
Не, винаги сме си помагали кой с каквото може, може би защото не сме типичните идиоти дето си търсят само с кой да се напиятПървоначално написано от InnoraX
![]()
Прав си. Има ги.
Но другите са много повече.Ще се намерите.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Засега никой от приятелите ми не ми е забивал нож в гърба, дори да не са ми толкова близки. Имало е издънки и от моя, и от тяхна страна, но не могат се нарекат предателства /или "забиване на нож в гърба"/, а по-скоро гафове, защото такава е човешката природа... хората са егоисти... Но затова се наричат ПРИЯТЕЛИ, за да сведат егоизма до минимум /не може да не съществува/ и за да си прощават.
Не забравяй, че ако не допускаш хората прекалено близко до себе си и запазиш личното си пространство и ако се доверяваш след като си абсолютно убеден в честността на другия, тогава няма как да те прецакат.
Всеки е бил нараняван, използван и т.н., ама нали се сещаш, че понякога хората го правят без да искат...
Тъй че не, не съм съгласна с теб.
TheShoah
Само казвам ,че очаквам от всеки - всичко , било то лошо или добро. Но не разчитам на никой , винаги ще гледам сам да се справя.
Те както искат да ме приемат.
Не се страхувай от врага, който те напада, а от фалшивия приятел, който те прегръща..!
Напълно вярно..поне в моя случай де. Имам само 2-ма близки човека до себе си. Всички други се възползваха от това, че съм добра и гледаха каквото могат да вземат от мен. Не че ся ми пука де![]()
Ако съдя по себе си,не е вярно.Винаги слагам хората които обичам пред себе си,гледам на тях да им е добре.Мен кучета да ме ядът все тая.
Затова те обичамПървоначално написано от macromicro
![]()
![]()
Първоначално написано от EinGutesKind
![]()
Ейй, тва като го кажете... И какво толкова могат да ти вземат? Откраднали са ти гаджето? Или са ти взели вилата на Карибите?Първоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
![]()
TheShoah
Един вид са я използвали , върши услуги , пък като иска някога нещо , те се правят на ударени.Първоначално написано от TheShoah
Не бе зели са й ножовете и ножиците и сега няма с кво да се нареже..
Мерси, че поясни, Зигмунд.Първоначално написано от NightGuardian
Проблемът е там, че знам за какво говори и точно затова споменах вилата на Карибите...
Ако вършиш услуга не трябва да очакваш, че ще ти я върнат. Трябва да я вършиш безкористно. Иначе не си никакъв приятел и нямаш право да съдиш другите, че не са приятели.
В този случай колкото те са предатели, толкова е и тя.
Имам предвид, че не можеш винаги да се оплакваш защо другите не ти помагат. човек трябва да се оправя сам в живота, а не да мрънка, че "всичко са му взели".
TheShoah
Никой не иска само да дава.Било то духовно , било то материално.
Точно.. Па и с колко пари съм им услугвалаПървоначално написано от NightGuardian
абре се тая. Боли ме фара
![]()
Стига спамихте бе божееИдеята ми е, че вече не мисля че има хора, на които да мога да се доверя. Писна ми от боклуци.
Ми излез от кофатаПървоначално написано от InnoraX