- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Колко % харесвате сериала?
Не съм го гледала.
Лас Вегас?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
55 %
Под прикритие? (сори ама друг не се сещам ;дд )
90%
One tree hill?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
1000000000000000000000000000000000000% за Dexter
Awake(нов,едва ли някой го е гледал :д)
Fate has a way of putting in front of us that which we most try to leave behind. "Mozzie"
Не съм го гледала.
Skins?
70%
Свръхестествено?
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
30% едно време го харесвах повече ми се струва. D:
Spartacus?
Fate has a way of putting in front of us that which we most try to leave behind. "Mozzie"
60%
Домашен арест?
100%Жалко,че няма да има нови сезони..
Awake(за 2ри път)
90%
Трима братя, три сестри? - оле преди колко години съм го гледала този... беше направо хит![]()