.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Нямам приятели ;(

Здравейте аз съм момче на 15 години и нямам много приятели, а много искам да си намеря. Някой може ли да ми помогне със съвет или каквото и да е???
    Моля ви много!

Фен
    Град
    sofia
    приятели.com

и аз имах същия проблем... след това почнах да гледам кеча и да ходя на зала - след това намерих следната сентенция - “The iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The iron will always kick you the real deal. The iron is the great reference point, the all-knowing perspective giver. Always there like a beacon in the pitch black. I have found the iron to be my greatest friend. It never freaks out on me, never runs. Friends may come and go. But, two hundred pounds is always two hundred pounds.” – Henry Rollins
    имам много малко истински приятели, за останалите не ми пука

Е това не ми помогна много

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Започни да ходиш на спорт,нещо.... Ако ти не си помогнеш, то кой друг ?!
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

хей, не е важно да имаш МНОГО приятели, важното е да са истински ;д

и винаги можеш да разчиташ на нас за съвет или подкрепа :}
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Най-близките са семейството. Имаш ли близки братовчеди или семейни приятели, с които се виждаш често? Ако имаш им се обади и ги покани на кино или ей, така да се видите. После се запиши на спорт или търси хора с твоите интереси.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Повече от фен Аватара на xxKiFlAxx
    Град
    гр.Плевен
    ако не беше момче щях да помогна с приятелство..или поне чат. колкото да съм странна мога да съм приятелка все пак следя ще темата
    R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'

Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD
    -> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    Цитирай Първоначално написано от xxKiFlAxx
    ако не беше момче щях да помогна с приятелство..или поне чат. колкото да съм странна мога да съм приятелка все пак следя ще темата

Ф.Е.М.И.Н.И.С.Т.К.А.!!!

Forever alone

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Oпазил Бог ти да си приятел с някого..

Цитирай Първоначално написано от bloodymirror
    +1
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    I remember every word you said
    We were never gotta say goodbye
    Sing La-la-ta-ta <3

От къде си, пич Ако си от Плодив ще се радвам да стонем приятели :P Аз не съм кат тая кифла и харесам и двата пола като приятели (и само мъжкия като гаджета)
    Иначе преди имах едни, за коиито определението приятели беше доооооста силно ...Затова тях не ги броя (използваха ме и постоянно се карахме), затова според мен няма значение от приятели, ако не са истински.Сега откакто съм в музикалното такъв проблем нямам...
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    Sing La-la-ta-ta <3

Цитирай Първоначално написано от ZeroPoint
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    Започни да ходиш на спорт,нещо.... Ако ти не си помогнеш, то кой друг ?!
    Как бе, ние сме длъжни да му търсим френдчета...

Ми, мен, излез и си потърси. В даскало отиди в съседните класове и се запознавай. Ако си седиш в мишата дупка, Вселената никога няма да ти помогне. А иначе ако си некъф зубрач, търси сред себеподобните... и не се излагай пред готините като нас.
    ГотЕните и скромните най-вече уе, как иначе
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    Sing La-la-ta-ta <3

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от InsertDumbNickHere
    приятели.com
    hus7l3r dota ?!

Трябва да спре да ти пука за общественото мнение и да се отпускаш в компания.
    Животът е като карането на колело: трябва да се движим напред, за да не загубим равновесие...!

Благодаря за съветите, вие сте истински приятели, ще започна да излизам повече и да се запознавам с нови хора

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Gecata-foreveralone.jpg
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Бъди себе си !! : ]] Ще ти помогне!

Някои хора яко се забавляват, ама не е никак смешно да се чувстваш самотен. И да имаш приятели, никога няма да са истински.
    Намери човек с който можеш да си контактуваш на общи теми, започни да излизаш, да се запозваваш с нови хора и така.

Повече от фен Аватара на xxKiFlAxx
    Град
    гр.Плевен
    Цитирай Първоначално написано от IlovEmyPuffYToY
    +1
    Много сте зле . ако мислите че съм таква като в форума на вън сте зле. Никой не ме познава . Тоя тъп форум е да се подигравам- да дразня и да си пиша квото си искам като се ядосвам щото сте нищо за мен.. и може да нямам приятели но знам че някога ще имам.. и тогава и форума ще спра да посещавам (.айде
    R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'

Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD
    -> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)

+1
    Много сте зле . ако мислите че съм таква като в форума на вън сте зле. Никой не ме познава . Тоя тъп форум е да се подигравам- да дразня и да си пиша квото си искам като се ядосвам щото сте нищо за мен.. и може да нямам приятели но знам че някога ще имам.. и тогава и форума ще спра да посещавам (.айде
    Кифло, на никого от нас не му пука какво си мислиш, че си мислим. Тоя "тъп" форум не е за да се подиграваш или дразниш. Нормално е да сме нищо за теб, точно както е нормално и ти да си нищо за всички останали на тоя свят. Това, че нямаш приятели е добре, но не бъди сигурна, че някога ще имаш. А ако единствената причина да посещаваш този форум е защото нямаш приятели, толкова по-лошо за теб. Жал ми е за теб, Кифло. Дори арогантността ти е фалшива.

По темата: Авторе просто следвай интересите си и няма начин се да не попаднеш на човек, с когото имате общи интереси. А това е и човекът, когото след това ще започнеш да наричаш "приятел".

+1
    Kроасан, не се коси Просто тва "Oпазил Бог ти да си приятел с някого.." кърти А твоя комент цепи мрака

Супер фен Аватара на HolyShit
    Всички тук сме виртуални приятели

Виж само колко десетки хиляди потребителя има само в този сайт.Само скивни колко много приятели имаш :P

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    По-добре малко,но истински приятели,отколкото много-фалшиви и лицемерни .Като искаш повече приятели-запознай се с повече хора.
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    здрасти аз съм ти приятел..... проблемът ти е разрешенн
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed