- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Нямам приятели ;(
Здравейте аз съм момче на 15 години и нямам много приятели, а много искам да си намеря. Някой може ли да ми помогне със съвет или каквото и да е???
Моля ви много!
и аз имах същия проблем... след това почнах да гледам кеча и да ходя на зала - след това намерих следната сентенция - “The iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The iron will always kick you the real deal. The iron is the great reference point, the all-knowing perspective giver. Always there like a beacon in the pitch black. I have found the iron to be my greatest friend. It never freaks out on me, never runs. Friends may come and go. But, two hundred pounds is always two hundred pounds.” – Henry Rollins
имам много малко истински приятели, за останалите не ми пука![]()
Е това не ми помогна много
Започни да ходиш на спорт,нещо.... Ако ти не си помогнеш, то кой друг ?!
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
хей, не е важно да имаш МНОГО приятели, важното е да са истински ;д
и винаги можеш да разчиташ на нас за съвет или подкрепа :}
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Най-близките са семейството. Имаш ли близки братовчеди или семейни приятели, с които се виждаш често? Ако имаш им се обади и ги покани на кино или ей, така да се видите. После се запиши на спорт или търси хора с твоите интереси.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
ако не беше момче щях да помогна с приятелство..или поне чат. колкото да съм странна мога да съм приятелкавсе пак следя ще темата
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
Първоначално написано от xxKiFlAxx
Ф.Е.М.И.Н.И.С.Т.К.А.!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Forever alone![]()
Oпазил Бог ти да си приятел с някого..Първоначално написано от xxKiFlAxx
+1Първоначално написано от bloodymirror
![]()
![]()
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
От къде си, пичАко си от Плодив ще се радвам да стонем приятели :P Аз не съм кат тая кифла и харесам и двата пола като приятели (и само мъжкия като гаджета)
![]()
Иначе преди имах едни, за коиито определението приятели беше доооооста силно ...Затова тях не ги броя (използваха ме и постоянно се карахме), затова според мен няма значение от приятели, ако не са истински.Сега откакто съм в музикалното такъв проблем нямам...![]()
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
Sing La-la-ta-ta <3
ГотЕните и скромните най-вече уе, как иначеПървоначално написано от ZeroPoint
![]()
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
Sing La-la-ta-ta <3
hus7l3r dota ?!Първоначално написано от InsertDumbNickHere
Трябва да спре да ти пука за общественото мнение и да се отпускаш в компания.
Животът е като карането на колело: трябва да се движим напред, за да не загубим равновесие...!
Благодаря за съветите, вие сте истински приятели, ще започна да излизам повече и да се запознавам с нови хора![]()
Gecata-foreveralone.jpg
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Някои хора яко се забавляват, ама не е никак смешно да се чувстваш самотен. И да имаш приятели, никога няма да са истински.
Намери човек с който можеш да си контактуваш на общи теми, започни да излизаш, да се запозваваш с нови хора и така.
Много сте зле . ако мислите че съм таква като в форума на вън сте зле. Никой не ме познава . Тоя тъп форум е да се подигравам- да дразня и да си пиша квото си искам като се ядосвам щото сте нищо за мен..Първоначално написано от IlovEmyPuffYToY
и може да нямам приятели но знам че някога ще имам.. и тогава и форума ще спра да посещавам
(.айде
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
Кифло, на никого от нас не му пука какво си мислиш, че си мислим. Тоя "тъп" форум не е за да се подиграваш или дразниш. Нормално е да сме нищо за теб, точно както е нормално и ти да си нищо за всички останали на тоя свят. Това, че нямаш приятели е добре, но не бъди сигурна, че някога ще имаш. А ако единствената причина да посещаваш този форум е защото нямаш приятели, толкова по-лошо за теб. Жал ми е за теб, Кифло. Дори арогантността ти е фалшива.Първоначално написано от xxKiFlAxx
По темата: Авторе просто следвай интересите си и няма начин се да не попаднеш на човек, с когото имате общи интереси. А това е и човекът, когото след това ще започнеш да наричаш "приятел".
Kроасан, не се косиПървоначално написано от xxKiFlAxx
Просто тва "Oпазил Бог ти да си приятел с някого.." кърти
А твоя комент цепи мрака
![]()
Всички тук сме виртуални приятели![]()
Виж само колко десетки хиляди потребителя има само в този сайт.Само скивни колко много приятели имаш :P
По-добре малко,но истински приятели,отколкото много-фалшиви и лицемерни .Като искаш повече приятели-запознай се с повече хора.![]()
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
здрастиаз съм ти приятел.....
проблемът ти е разрешенн
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun