.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

От каква националност са приятелите ви (за тези в чужбина)

Искам да попитам тези който не живеят в Бг, какви са техните приятели защото знам, че българите в чужбина са много злобни и завиждат един да друг, а също така съществува и дискереминация спрямо чужденците. Та как е във страната в която сте, с какви хора дружите и какво ви допада в тях?

Град
    Лондон
    Защо си мислиш че българите в чужбина са злобни и завистливи ? Това че ти си попаднала на такива не значи че трябва да слагаш всички под общ знаменател

Имам приятели от много националностти - българи , португалци , гърци , англичани , поляци ..

В коя държава си ?
    Аз съм в Англия
    Нещо , което е невъзможно днес може да е възможно утре !

http://www.facebook.com/#/pages/-Bla...10647422318793 - помогнете на страничката да се развие :P

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    И аз съм в Англия и найстина е така - Българите са малко завистливи иии не знам, не всички .. но повечето (поне според мен). Има и доста свесни хора де, това не може да се отрече.

Приятелят ми е Българин. Имала съм и приятел - англичанин.

Други приятели ... и аз като SunnyBrown - Португалци, Поляци, Англичани.
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

Супер фен
    Град
    Germany
    В Германия съм.
    Най - добрата ми приятелка е от Португалия.
    иначе имам доста познати (като горе изброените) но не мога да ги нарека приятели..

В Дубай съм.
    Имам приятели от България, Индия, Англия, Франция, Белгия, Пакистан, Египет, Судан, Германия, Шотландия, САЩ, Канада, Австралия, Южна Африка... и от много други държави. Тук има хора от всички националности и всички се разбират много добре. Не съм забелязала Българите да са кой знае колко по злобни и завистливи от тези в България. Има много лекари, инжинери и хора със висше образование които наистина си разбират от работата които са се реализирали на много по добро място, защото какво бъдеще има един Българин в България с висше образование? Като гледам всички компентентни хора гледат да се изнесат. И тук е мястото.
    This is your life and it's ending one minute at a time!

Sticking feathers up your butt does not make you a chicken!

Fight Club <3

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Аз съм в Канада и имам приятели от Англия Полша Америка Сингапур Франция Сидни Токио Аржентина , Египет , Сащ , Белгия , Германия , но нямам от България което е много жалко защото понякога не се прибираме повече от 1 2 години и много ми липсва да си поговоря с някой на български
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Голям фен Аватара на Leticcia
    Аз съм в Италия.Имам приятели от там, българи, руснаци, поляци и т.н.
    По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...

Аз съм във Франция от съвсем скоро. Вече се сприятелих с хора от Англия,Молдова,Китай ,Египет и разбира се и оттук.

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Цитирай Първоначално написано от herassmant Виж мнението
    Аз съм във Франция от съвсем скоро. Вече се сприятелих с хора от Англия,Молдова,Китай ,Египет и разбира се и оттук.
    Къде във Франция си?
    Аз съм във северна Франция, тука няма почти никакви чужденци. Има няколко българи, но те са на възрастта на наще и наще успяха наистина да се сприятелят с някои от тях. Не съм забелязала да са някакви завистливи. Моите приятели са всичките французи, никаква дискриминация не съм усетила

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Аз съм в Чехия най-добрия ми приятел е от Босна,двамата тренирахме футбол в Спарта(той остана а аз се преместих в Острава).Псувахме ги на бг те нищо не разбират имаше и украйнци ама те са много тука и ходят на групички не се сприятеляват нито с чехите нито с другите чужденци

Аз съм в Италия. Сприятелих се с хора от Румъния, Албания, Англия, Босна и Аржентина. Leticcia, в кой регион на Италия си?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си