.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Драги ми Холмс, изчела съм темата. Споко.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Е като я изчете не забеляза ли, че е казал, че не й е редовен, така че няма как да прецени 14 дена преди следващата менструация, по простата причина, че не се знае кога ще има такава?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от imamkrasivouho
    Е като я изчете не забеляза ли, че е казал, че не й е редовен, така че няма как да прецени 14 дена преди следващата менструация, по простата причина, че не се знае кога ще има такава?
    Ти не забеляза ли така случайно, че вече са препоръчали на предната страница тестове за овулация? Не забеляза ли, че съм уточнила, че методът със смятането работи само при редовна менструация? Не забеляза ли, че се завърза дискусия между мен и DeathRogue или умишлено търсиш внимание?!

П. П. Не ми отговаряй.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Цитирай Първоначално написано от imamkrasivouho
    Ти не забеляза ли така случайно, че вече са препоръчали на предната страница тестове за овулация? Не забеляза ли, че съм уточнила, че методът със смятането работи само при редовна менструация? Не забеляза ли, че се завърза дискусия между мен и DeathRogue или умишлено търсиш внимание?!

П. П. Не ми отговаряй.
    Не забеляза ли, че първия ми пост не е бил нищо свързано с тебе? И нямам намерения да следя никакви дискусии. Това, което съм казала нямаше никакъв смисъл да го оспорваш и сега да ми се измъкваш!
    И, да-тооочно внимание търся. Ходи си модераторствай някъде другаде и спри да ми оспорваш мненията.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си