- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какъв тип фигура имате?
Пясъчен часовник.Скелет съм.![]()
Аз съм круша.
Тайничко си мечтая за пясъчен часовник, нооо... какво да се прави.
Преди не си харесвах бедрата, не са големи, но са по - обли, сега се научих да харесвам това, което имам. Всеки път, в който не си харесвам нещо си спомням за една снимка, която бях видяла в интернет...
Имате заоблени и широки бедра? Вижте това и се успокойте...
Не е грозно момичето, но аз лично след като видях нейните бедра се успокоих...
![]()
Круша съм и аз.![]()
It is a thousand pities that experience is nothing else but just a string of wrecked mistakes...
Аз съм тип круша![]()
Понякога поставяш стени около себе си, не за да отблъснеш хората, а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие! ♥
Ама талията и е страхотна.Първоначално написано от BikerGirl
![]()
Everything changes, but beauty remains ...
ми мацка чети малко за кво съм я качилаПървоначално написано от Rebirthing
Тя май имаше предвид, че е ужасна... и че ханша и е широк
mom4e sam
Аз също имам фигура тип круша и не съм особено доволнане харесвам бедрата си .. никак даже,но се примирих с това,че може би така съм устроена
пробвах да подържам хранителен режим,но нямам волята .. винаги ми се дояжда нещо сладко или най-вече чипс!Понеже си попитала и за упражнения ще ти препоръчам някой много полезни,които лично на мен много ми допадат
![]()
http://zamunda.net/details.php?id=18417&hit=1
http://zamunda.net/details.php?id=110669&hit=1
аз съм ябълка![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Аз снощи гледах темата и мислех да пиша круша, ама милото вика че съм пясъчен часовник... нещо средно ще да съм![]()
Пясъчен часовник. Лепи ми се навсякъде. Като качвам тегло е равномерно и на бюст и на ръце и на крака, е може би най - много на крака и коремче, но като цяло не съм круша, защото не съм с толкова тесен гръб нагоре...
ами круша и доста се ядосвам
Живота е рисуване без гума за триене... : )
и аз съмм тип "круша" и супер много се дразня...![]()
I want to be strong but sometimes I`m not sure...
Определено круша.
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
а аз много се дразня, че съм тип круша.....
Живота е рисуване без гума за триене... : )
2.Тип Ябълка....
Круша......
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...