- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ПЕТНА ПО ТЯЛОТО.. ПОМООЩ
имам такива петна по цялото тяло някой може ли да помогне как да ги премахна http://www.foto.bg/showphoto.php?photo=117684&cat=4015 мазах с салицилов спирт, изчезнаха след 1-2 седмици после пак се появяват много гадно .. моля ви помогнете кажете с какво да ги мажа че да изчезнат от слънцето ми излизат и се виждат повече
По-добре отиди на лекар. Иначе спирт (ама май не беше салицилов) + Низорал (шампоан(миеш с него засегнатата област, а не косата :Д) или крем).
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Кожен лекар задължително...
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
ходих 3 пъти през тази година и ми казва все едно и също - използвай салицилов спирт .... ползвам ама ги маха за кратко време после пак излизат..
Оле боже! Човек, ти къде нямаш проблем???
Относно тези петна, майка ми имаше такива и си купи от аптеката едно мазило, но не му знам името и се амза в продължение на около година и й изчезнаха.
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
eми като виждаш, че не ти помага - спри и отиди на друг лекар.. Близко до ума..Първоначално написано от kinder
![]()
И аз преди съм ходила, изписаха ми шампоана, но това беше преди години. Сега пролетта пак ми се бяха появили няколко, мазах ги седмица със салицилов спирт и крема и се махнаха.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
И на мен. Имаш ли окосмение върху самите петна?Първоначално написано от Rebirthing
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
наистина може да стане лошо отиди на лекар![]()
Живота е рисуване без гума за триене... : )
По-добре отиди да те видо кожен лекар.Щом това,което ти предписва твоя не помага намери друг! Ако си от София дерматологията във Военномедицинска академия е добра!