.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Приятелят ми има странни желания

С приятеля ми никога не сме го правили вкъщи. Винаги, когато сме у нас или у тях, гледаме филм, говорим си, гушкаме се, но винаги, когато започна игра или се преместя съвсем близо до него, той ме отблъсква-или отива до тоалетната, или до магазина, или някъде си. Първоначално си мислех, че не ме желае, или има някакви проблеми. Обаче бяхме на дискотека, и двамата леко подпийнали, когато той ме хвана за ръка, заведе ме в тоалетната и там го направихме. След този случай отново опитах вкъщи, но той ме отряза.. Правили сме го къде ли не-в кола, на плажа.. Има ли някакъв проблем с него !?
    Обичам.. гушната в тебе да заспя

Супер фен Аватара на leadyflame
    Трябва да е пил!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Явно има нужда да е на публично място, за да му става. Ддз. Странно...
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от leadyflame
    Трябва да е пил!
    Не е така, като бяхме на плажа една вечер изобщо не беше пил, а в нас примерно си пием понякога заедно.. Опитах се да го попитам защо прави така, но той само се усмихна и смени темата..
    Обичам.. гушната в тебе да заспя

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Може да се притеснява...да не нахълтат родителници и ддз... питай го,ама и да отклони темата ,продължавай!
    maDamn

Град
    Софийските потайности
    Ами човека може да обича екстремните неща, може да не обича да се затворите и на леглото и му е скучно. Отидете някъде на обществено място и секс
    !!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
    Like Jesus

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Поговори с него директно! Разбери причината поради, която толкова много иска да е само на места където има риск да ви хванат. Без разговор на тая тема, няма как да стане, да правите проблема.

Цитирай Първоначално написано от DragonLady
    Поговори с него директно! Разбери причината поради, която толкова много иска да е само на места където има риск да ви хванат. Без разговор на тая тема, няма как да стане, да правите проблема.

Съгласна. Поговорете си, защото сигурно има някаква причина за това негово поведение...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Това не е случайно . Причината вероятно е проста , но ти трябва да я разбереш , като го попиташ. Според мен има проблем с това , че сигурно не му става , ако не е на нестандартно място. Има такива хора , трябва им тръпка , за да станат нещата. Но все пак поговорете , защото може да е друго , това е само предположение. Успех

Супер фен Аватара на gabsit000
    явно не иска да е у вас или у тях... наистина идиотско от негова страна и доста нелогично,питай го направо за какво по дяволите е такъв...

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

От много време ли сте заедно? Ако да, не би трябвало просто да се усмихне и да смени темата. Не трябва да се притеснява от разговор на тази тема, обясни му го и поговорете.
    Можеш да имаш всичко в живота, ако жертваш всичко останало за него.

Повече от фен Аватара на Devil69
    Град
    Bankya
    Абе човека си се кефи на секса на нестандартни места ,какво лошо има в това???

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    най-вероятно се притеснява зарадите родителите... друго обяснение няма
    <N>

Супер фен Аватара на lubovvv
    И кво като има странни желания- важно да ви е кеф.
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Пробвайте на Орлов мост

Сбогом
    roki2011
    ban2011

TeenProblem СПАМ сайт № 1

Повече от фен
    Сигурно има нужда да се накваси момчето-когато му се прави-тогава.

Ами какво толко.Може би му е по-приятно навън...

"У тях" при родителите му ли е (т.е. с тях ли живее)?
    Същото важи и за "у вас".
    Познавам човек, който поради някаква причина (било то нещо от детството или просто така се е изградил като личност) не би правил секс в дома на родителите си или този на родителите на половинката му.

Отидете някъде на почивка заедно (особено ей сега като падне снега на някое курортче с много сняг ) и е много възможно пича да те уважи както си му е редно... много пъти...

Имам и по-добър съвет, който не е особено гениален, но като че ли 90% от двойките пропускат да го следват. Говорете си. Звучи клиширано, но докато не се научите да си говорите ще ви е по-трудно, когато има някакъв проблем. Този път и друго може да е решението, но комуникацията е от есенциална важност. Ако той е интроверт процеса ще е бавен, но ще се научите.
    Абе, както казаха по-нагоре - обясни му на момчето, питай го. Но нека това не важи само за сегашната ситуация или за настоящия приятел (ако на там те отвее вятъра) - обяснявайте си, питайте се.

П.С. Един въпрос - как стоят нещата с оралната любов в двете посоки?
    ...

Цитирай Първоначално написано от L31h4z
    "У тях" при родителите му ли е (т.е. с тях ли живее)?
    Същото важи и за "у вас".
    Познавам човек, който поради някаква причина (било то нещо от детството или просто така се е изградил като личност) не би правил секс в дома на родителите си или този на родителите на половинката му.

Отидете някъде на почивка заедно (особено ей сега като падне снега на някое курортче с много сняг ) и е много възможно пича да те уважи както си му е редно... много пъти...

Имам и по-добър съвет, който не е особено гениален, но като че ли 90% от двойките пропускат да го следват. Говорете си. Звучи клиширано, но докато не се научите да си говорите ще ви е по-трудно, когато има някакъв проблем. Този път и друго може да е решението, но комуникацията е от есенциална важност. Ако той е интроверт процеса ще е бавен, но ще се научите.
    Абе, както казаха по-нагоре - обясни му на момчето, питай го. Но нека това не важи само за сегашната ситуация или за настоящия приятел (ако на там те отвее вятъра) - обяснявайте си, питайте се.

П.С. Един въпрос - как стоят нещата с оралната любов в двете посоки?
    е това е най-добрият отговор и просто няма какво да се добави повече, освен да го попитам... Пич к'во общо имат свирките с проблема на мацката?

Това, че обича ( АКО е това), екстремните места, никак не му пречи да й сподели.
    Да ти кажа честно и на мен ми се е случвало, нямам си и на идея каква може да е причината, редно е да поговорите сериозно по тая тема, вместо да гадаеш най-добре той да си ти каже..
    [/b]
    "Никога не хващай ръката ми, ако възнамеряваш да разбиеш сърцето ми.. ! "

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    явно нещо го притеснява..

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Slynchiicee
    явно нещо го притеснява..

питай го..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

wtf просто го питай..

Цитирай Първоначално написано от icd
    Пич к'во общо имат свирките с проблема на мацката?
    Абе, имах някаква идея, когато го писах, но сега не мога да ти отговоря на въпроса.
    ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си