обаче аз каквито и теми да пускам, колкото и да не са за тука си ги пускам тука

Та.. Преди малко бях с компанията от лятото, те са големи и не ходят на училище, обаче аз погълната от него.. абе както и да е от много време не се бяхме събирали.. т.е. аз с тях та нали има едно момче дето го харесвам.. и сега тъкмо го бях забравила заради един от училище.. и пак си се събрахме на старото място, само че този път беше по-уютно, всм топличко, навън е студено все пак.. и бяхме така на една маса, беше тесничко, но удобно.. и само на свещи.. и играхме карти.. и момчетата пушеха.. и ми беше много хубаво.. пф <3 апък тва беше само 2 часа.. и за тези 2 часа, момчето,което бях забравила ме накара отново да се влюбя в него, омг гледах го как прави кръгчета от цигарения дим, как следи дали останалите мамят на покер, как очите му отразяваха пламъка на свещта, как си играеше със запалката.. слушах го как се смее, как говори, как им се кара.. пф! Нали уж го бях забравила, кво е тва :/

апък докато бях с тях контролното по математика напълно го заебах просто като съм с тях даже ме е срам да си помисля за училище.. те са някви мега отворените и невъзпитани и не ходили на училище тревомани нвм, тва е друг въпрос.

аз само си говоря пак, не мисля, че има кво да пишете, апък отново не ми е до тролване, така че може и да си остане празна темичката.