- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какъв е предишния според аватара му?
някоя която се кефи на азиатската култура
харесва някакъв фънк/рок/метъл изпълнител![]()
харесва к-поп
Тц, не си падам по sci-fi.... Твърде нереалистични концепции създават, защото мислят, че неща, които сега ги има, но примерно преди 30 лета господни не е имало (GSM-ите са изобретени през 1981 във вариант за кола, а първите, които имат своя батерия, са от 1984) - мобилни телефони, лаптопи, таблети, смартфони, хибриди (става дума за онези милички таблетчета, които се продават с кийдок Асус, Ейсър, Сони)....
Например в "Одисея трета" на Артър Кларк, която е написана през 1986-1988, а действието се развива през 2063, корабите за транспорт до Юпитер са толкова неудобни, бавни и кофти, че имаш чувството, че действието се развива не след половин век, считано от днес (10.06.2013), а най-много да става през 1991-1993.....
Така че не ми се говори....
Снимката е художествена визия за панорама на Нептун, гледана от най-големия му спътник - Тритон.
Просто съм почитател на космическите хубости.....
За тебе считам, че си едно фино момиче, което си пада по разни работи по Далечния Изток (езотерични учения, философия, храна, изкуство....)
man with class idk
P.S. Iva x 498456458 I know, I know
Последно редактирано от SlowDown : 06-11-2013 на 18:57
Най-общо казано - човек, паднал от Нептун - буквално.... За да стигна до България, много здраво трябва да съм се чалдисал при падането. Но пък като прибавя и факта, че имам още дружки от тези места крайните, мога да кажа, че ако започнете да ни ровите, няма да излезете с нас наглава.....
по аватара не знам ама по мненията обичаш да разтягаш локуми, хаха![]()
стилен хД