Първоначално написано от solo_ От къде си ? Аз ще ти помогна Познавам едно много красиво момиче, голяма сладурана е и е много сладка, - вън и вътре На около 500-600 км от теб. Бих я споделил с теб стига да е такава както казваш.
Първоначално написано от АгентМура Коя част от тялото би предпочел за главното ястие? Може би ръцете или гръдния кош (разбира се ще ги поразфасовам ). Ти би ли опитал ?
Първоначално написано от fanton1 На около 500-600 км от теб. Бих я споделил с теб стига да е такава както казваш. Фейсбука и да ти го дам ли ?
Както искаш ти, аз ти вярвам, че не ме лъжеш за тази.
Първоначално написано от fanton1 Както искаш ти, аз ти вярвам, че не ме лъжеш за тази. https://www.facebook.com/aleksandra.gllosowa?fref=ts
Първоначално написано от solo_ https://www.facebook.com/aleksandra.gllosowa?fref=ts Ще успеем да се заситим от нея само за 2-3 дена .... Интересно колко ли ще пищи докато я удирам жива ...
Първоначално написано от fanton1 Ще успеем да се заситим от нея само за 2-3 дена .... Интересно колко ли ще пищи докато я удирам жива ... Не знам... Аз ще и измуча душата през устата и щ еостане безжизнено тяло Тогава ще я разчлиним и ще я изядем
Първоначално написано от solo_ Не знам... Аз ще и измуча душата през устата и щ еостане безжизнено тяло Тогава ще я разчлиним и ще я изядем Мили Боже! Много е зловещо и страховито.
Първоначално написано от solo_ Не знам... Аз ще и измуча душата през устата и щ еостане безжизнено тяло Тогава ще я разчлиним и ще я изядем Аз я удирам до някаква степен после ти се занимаваш с нея съгласен ? Няма да я убивам иначе няма да има удоволствие
Първоначално написано от _Toni_ Мили Боже! Много е зловещо и страховито. Кое е ? Какъв е тоя никнейм ?!?
Първоначално написано от fanton1 Кое е ? Какъв е тоя никнейм ?!? Как ще изядете живо момиче ?
Крещи: Ела ме погали
Не е Джинкс.
Първоначално написано от _Toni_ Как ще изядете живо момиче ? Няма да го ядем живо ти чуваш ли се ?! Аз просто ще го дера живо и ще си тананикам някоя песен докато тя пищи от болка след това, като се наситя на пърчетата месо ще я предам на соло той трябва да каже какво иска по-точно да прави с нея.
Гърди :д
Първоначално написано от nlucy Гърди :д Вандал.
Първоначално написано от Indistinct Не е Джинкс. Това jinx ли означава ?
Лол не с лошо по темата: остри зъби
Първоначално написано от solo_ Това jinx ли означава ? Ето не само аз я определях така !! Черно бяла.
Първоначално написано от fanton1 Ето не само аз я определях така !! Черно бяла.
Изчадие
Мн яка коса има
Първоначално написано от fanton1 Може би ръцете или гръдния кош (разбира се ще ги поразфасовам ). Ти би ли опитал ? Може би, само ако сме заедно.
Дълги пръсти Ъмммм
Може би лека
Правила