- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Мъжки полов орган за Математиката
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
Някои да постне снимката с квадратния тричлен![]()
Защо тъй
минимумПървоначално написано от ParadOx
![]()
![]()
broken щото ми е много сложна да го ева..![]()
![]()
ходя на уроци ( нали ще кандидатствам и реших матура по математика да държа о,О ) таа докато госпожата обяснява кое как защо всичко и разбирам, хващам аз химикалката и тръгна да решавам и не знам какво да правя :\\\\\\ та за това кYр за нея
![]()
![]()
![]()
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
Изруси се!![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Математика в системата на средното образование е напълно достъпна и разбираема, дори и за хора с не толкова високи умствени възможности.
Respect my authoritah
Подкрепям!![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
ти си реално недобреПървоначално написано от go71n
![]()
пффф и аз имам същия проблемПървоначално написано от go71n
![]()
/no uПървоначално написано от Thrombocyte
мойте умствени възможности са много над средното ниво на човечествотоПървоначално написано от Thrombocyte
![]()
![]()
проблема идва от това, че след 7ми клас та до 12 не си седях на ушите в часовете, а направо си лежах на тях.. тоест пропуснал съм много и сега за 7 месеца трябва да науча нещата за 4 години назад + тия от тая година, а всички знаем, че математиката изпуснеш ли му началото е много трудна след това..![]()
![]()
![]()
Parad0x в УНСС изпита ще ми е БЕЛ + 20 задължителни по математика + 40 въпроса литература.. ходя и на уроци по БЕЛ + уроците по математика щеше да е абсурдно да готвя и 3ти предмет за 2ра матура... та за това 2рата ще е по математика![]()
![]()
women are people too
sometimes
това пък въобще не знам какво еПървоначално написано от EinGutesKind
![]()
![]()
![]()
women are people too
sometimes
Мненията ми са всеобхватни и рядко са насочени към определен субект.
Нямах предвид теб, или който и да е съфорумник.
Respect my authoritah
kkПървоначално написано от Thrombocyte
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
По тоя предмет не разбирам нищо от 6 клас насам![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
математиката в даскало според мен е елементарна, даже съм бил в профил математика и пак не ми е било трудно, никога съм нямал 5 за годината по математика, един от малкото предмети които съм оправял без да си давам зор
n00bs
и аз никога не съм имал 5 по математика :7