.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Слабителни..

Какво мислите за отслабването със слабителни или клизми? Някой пробвал ли е , има ли ефект?Питам ви понеже вече съм станала манячка на тема отслабване . Имам 5 килограма, даже ве4е 6 който сигурно от година-2 се опитвам да премахна. Ходих на фитнеси , правих джогинг по улиците, опитах да се храня по малко, или да ям само нискокалори4ни неща. Ефектите от свичко това бяха абсолютно минимални и твърде нетрайни.
    Ако имате предложение за нещо освн слабителни, моля споделете

(ще помоля предварително някои от вас да не се правят на идиоти и да отговорят като нормални хора!!!)

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Това е гавра с лигавицата на червото, отделно се дехидратираш и нарушаваш алкално-киселинното равновесие.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Знам че не е от най здравословните начини, но вече се отчаях и ми трябват по драстични мерки.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Бъркай си в гърлото и драйфай като анорексичките!Със сигурност ще ги свалиш,а и няма да даваш пари за хапчета ...

Аман от малоумни пубери,ей!!!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Ехх че си забавен , голям шегаджия !!!

Град
    ^ А ти си супер глупава щом не правиш разлика между мъжки и женски никнейм ... А темата ти само потвърждава думите ми
    Между другото сериозно ти говоря - бъркай дълбоко,само внимавай да не ти изтече и малкото мозък,който имаш,че тогава ще стане лошо

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Това е отпадъчно тегло и вода, които след време връщаш.

Спортувай по-усилено и не се занимавай с глупости.
    Which of us is happy in this world?Which of us has his desire?or,having it, is satisfied?

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Извинявай, обаче няма ли да ни светнеш колко си висока и колко тежиш за момента? Много момичета виждам и тук и около себе си , които са си с напълно нормално тегло, дори слабички, а пък се опитват да свалят. Имам чувството, че го правят просто защото е "модерно". Естествено, че ако се опитваш да свалиш 5 кг от едно изкокалевяло тяло, няма да ти е лесно, нито пък ще можеш да го направиш, без да застрашиш здравето си.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Град
    W O N D E R L A N D
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    ^ А ти си супер глупава щом не правиш разлика между мъжки и женски никнейм ... А темата ти само потвърждава думите ми
    Между другото сериозно ти говоря - бъркай дълбоко,само внимавай да не ти изтече и малкото мозък,който имаш,че тогава ще стане лошо
    Аха, а ти си тази, която не прави разлика между анорексия и булимия.

Град
    Цитирай Първоначално написано от LoveSick95
    Нямам нужда да правя разлика между двете поради простата причина,че за мен хората,които прибягват до подобни методи (било то повръщане,слабителни,клизм и и т.н.) без да имат основателна причина (мързела и 5кг. не са такава) са жалки и малоумни Ако някога ми дойде на главата (което няма как да стане) тогава ще уча разликата между двете заболявания

Повече от фен Аватара на sugargirl94
    И анорексичките драйфат

Град
    W O N D E R L A N D
    Нямам нужда да правя разлика между двете поради простата причина,че за мен хората,които прибягват до подобни методи (било то повръщане,слабителни,клизм и и т.н.) без да имат основателна причина (мързела и 5кг. не са такава) са жалки и малоумни Ако някога ми дойде на главата (което няма как да стане) тогава ще уча разликата между двете заболявания
    Ок.

Бту, по принцип анорексичките НЕ ядат, какво ще повръщат? Сокове? Булимичките се тъпчат при кризи и тогава повръщат.
    И няма нужда да минаваш през нещо такова, за да прочетеш нещо и да се образоваш. Ей така, просто за обща култура.
    Нищо лично. ;р

Повечето анорексички точно с драйфане са започнали В един момент организма свиква да изхвърля храната и повръщаш всичко, което приемеш.
    Обичам.. гушната в тебе да заспя

www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=121806 не е зле да прочетете, преди да говорите глупости.
    Обичам.. гушната в тебе да заспя

Мега фен Аватара на Infinity
    Уау , като човек минал през целия тоя ад мога да ти кажа, че звучиш ужасно ! Толкова много причини може да има, които да те доведат до това положение, осъзнаваш ли ги изобщо ?
    Въобще не става въпрос тук за мързел или някакви пет килограма, много ама много по-страшно е.
    И да , тук мнозинството наистина май не прави разлика бежду анорексия и булимия.
    To infinity and beyond.

Град
    W O N D E R L A N D
    Ама сериозно ли? Това, че са започнали като булимички и след това са стигнали до анорексия въобще не означава, че анорексичките си 'бъркат в гърлата постоянно'.

Повече от фен Аватара на xxKiFlAxx
    Град
    гр.Плевен
    Цитирай Първоначално написано от dalitooo
    Знам че не е от най здравословните начини, но вече се отчаях и ми трябват по драстични мерки.
    вземаш магнезиев сулфат хептахидрат в аптката английска сол реакциите са драстични в тоалетната може и извън нея
    На тъпото момиче с червеното не обръщай внимание :P

p.s при Следващо триене на мое мнение ще ви съсипя отново тъпия раздел гнусен !!!!!!! помня си всяко мнение !
    R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'

Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD
    -> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)

Малеее..
    Момиче ^^

Град
    in my house
    Цитирай Първоначално написано от PamelaIvanova
    www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=121806 не е зле да прочетете, преди да говорите глупости.
    ужас..
    I don't care if you're black, white, straight, bisexual, gay, lesbian, short, tall, fat, skinny, rich or poor. If you're nice to me, I'll be nice to you. Simple as that."
    — Eminem

Благодаря за мнанията въпреки че НЯКОИ хора не си напрайха да прочетат "(ще помоля предварително някои от вас да не се правят на идиоти и да отговорят като нормални хора!!!)" но...... Все пак целта на форума е да обменяме мнения и съвети , а не да се обиждаме. Ако бях си решила да вземам тия хапчета , най безотговорно щах да го направя без да се съобразявам с последиците и да пиша във форума. Исках просто да разбера ефекта и очевидно няма да се занимавам с тези химикали. Благодаря на всички които си дадоха съвета по нормалния начин

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Бъркай си в гърлото и драйфай като анорексичките!Със сигурност ще ги свалиш,а и няма да даваш пари за хапчета ...
    Аман от малоумни пубери,ей!!!
    Не знаеш колко малоумно същество си щом успя да изръсиш това... !
    Знаеш ли въобще какво е ... ? Преминавала ли си през него ? Ако си имаше поне някаква малка представа какво представлява .. от приятел или лично ... щеше да разбереш колко изключително тъпо е това нещо, което си написала.
    Идея някаква имаш ли си какво му е на един човек преминал през това, че говориш така ?
    Като един човек, който знае много, ама много добре какво представлява и е преминавал през това .. по-скоро ти си малоумен пубер..
    Направо нямам думи ...

А колкото до авторката .. не тръгвай по тоя път ... спортувай, храни се здравословно... но не причинявай това на организма си, после много ще съжаляваш.. казвам ти го от личен опит ...

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Хранителните разстройства, са по-скоро психически заболявания. Не мисля, че е редно да обиждаме болни хора. Има разлика между "тънка като клечка" и анорексичка. Тези момичета губят всякакъв контрол и са далеч от красивото.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си