- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.57
Здравейтеее !
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
здрастииииикак е ?
![]()
zlee ;D
pri teb kak e ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
що е зле ?ми и при мен не е розово
след малко излизам с Анито
![]()
чувствам се зле цял ден и сутринта повръщах и ми е мързеливо ;xxx
сериозно ли ? ооо много се радвам ;D
защо при теб нещата не са розови ??
Последно редактирано от bubkaa93 : 12-26-2011 на 14:33
щото онова момиче продължава да ми се сърди... тва просто ме убива![]()
айде аз тръгвамдо после
![]()
of postoqno mi se pishka sega sym w bashta mi i ne moga i da pusha .....
da ne ti puka nali dnes shte izlizash s Anito misli za neq ;ddd
туккк.........![]()
Как мина ?
офф искам да изляза пък не мога ;ххх ;(
Последно редактирано от bubkaa93 : 12-26-2011 на 16:34
миии... чаках я половин час и най-накрая дойдедобре мина
е късно е вече за излизане... утре
![]()
дишахме, вървяхме, гледахме, говорихме... такива неща
da wee to sega e wremeto za izlizanee ... kak shte e kysno 8 bez 20 ;DD
е не е лято...сега са празници, трябва да сме със семействата си
pff тъпня ;d и аз искам вънка
храничка филмчета гаджето ей тва е щастие на пук на студа отвън
6б3З10
майка ми си седи в тях .. баща ми гледа тв,а аз боледувам страхотна семейна обстановка
единственото нещо,което бих искала е да изляза с приятели,но не мога за жалост![]()
чакам с нетърпение нова година... ще съм далеееееееееч от Бургас, без нащемии бубе покани някой ???
аз,ако искам мога да изляза ама ми е зле за,какво да излизам като ще седя само пък и неща да скапвам настроението на другите,а и нека си седя на топло,че за нова година да съм добре ;D
постоянно краката ми са студени колкото и чорапи да сменям все едно кръв до тях не стига да го еб*
6б3З10
то е по хубаво да са ти студени...
Здрастииии!...:Д
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
драстииииииииииииии
Какво правиш?
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)