- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.57
По какъв учебник сте?
ей вчера се бъгна тийна нещоучебника е Deutsch ist in 1 първата част ;д
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Добро утро !
как сте ? ;*
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
здрастииисупер сме
ти наспа ли се ?
![]()
Хелоуу...как сте
?
Перфектно си прекарахме на Нова Година, а ти Бубе
?
стаята блестииииииииииииииииииии иииииииииииииииии![]()
Здравейте !
добре си прекарах ама не беше нещо особено ;D
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
ко прайте е младежи![]()
Здрастии..![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
пуша си цигарата и ще излизам : )
Ин три дейс, ив бийн ин сикс кънтрийс
ай хустла хард, дай енд найт, Кид Къди !
джиъ .. ю ноу уат .![]()
хайде аз излизам за мъничко ;д...
DaNGeRousLy за много години!
upppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp
Днес съм имала имен ден ;D
преди малко научих ;D
Какво правите ? ;*
яяя кажи името ;дд
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
пак ме игнорираш ;ссс
sapphire5![]()
казаха ми,че имам имен ден пък и във интернет така пише ;D
защо си мислиш,че те игнорирам ? ;D
не ми отговаряш ;с
sapphire5![]()
аз утре съм най-явен![]()
емммм ;D
ще го празнуваш ли ? :Д
дано стане чудото утре![]()
;sssssssss
sapphire5![]()