- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ОМГ не иска да прави секс с мен защото ми е 18см
Наскоро приятелката ми пусна за сефте,Възбуждах я сигурно половин час с близане бъркане и.т.н както казват че трябва, но като И го вкарах след тва (дори не целия) и И потекоха съзли от болка.Надявах се после като не го вкарвам целия и като се позаиграем да се възбуди и да се получи, но не нея я болеше адски много дори и след 15 минути вкарване на половината..И сега дори неще и да чува за секс..И трябва да се има в предвид че не беше девствена... Няма никаква болест на уная раута (или поне никви симптоми) и няма смисъл според мен да я пращам на генеколог...ама незнам кво трябва да направя.Аз наистина И стигам дъното дори и с 2/3 от оная ми раута но не изпитвам почти никакво удоволствие от тва.. Дайте някакви идеи какво да правя супер кофти ми е ся...
Е чак пък толкова да е плитка едва ли ... И аз съм била с момче с такъв размер на пениса и дори и до край като е бил не съм изпитвала дискомфорт или болка, само удоволствие.
Оправи я отзад, а там с малко вазелин или мас(аз съм от село и не ползвам някви лубриканти) и разръчкай червата.
не правете щото може да и ОТПОРИШ МИТРАТА![]()
![]()
![]()
Трябва да се има предвид че момичето е на 16 години...
Е и? Аз бях на 16 като ми беше за първи път, а на приятеля ми му беше по-голям от твоя, не виждам връзката с годините....
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Епа като пораствате се поразширявате... значително...
Ох,разбирам го момичето..И аз и приятеля ми сме така,прекалено му е голям и боли адски много..няма какво да се направи,освен много лубрикант,супер много игра преди да започнете..но при мен не помага много,пак следващите 2-3 дни не можем да го правим пак,заради болката..
Believe in yourself.
Какъв е извода - не е хубаво да ти е голям. Бай да уей, моя е малко над 18см. и досега не съм имал такъв проблем. Кофти е с тия тесни пичета...![]()
Като не е била девствена, ако не е правила секс отдавна, е нормално да я позаболи... Не знам де, поне при мен е така..
С мен няма да те боли, но не, защото ще съм нежен и ще има дълга любовна игра.
Тая тема за чиста фукня ли я пусна?!Мое и да я боли,ако не го е правила от известно време!
maDamn
Може и да лъже, че не е девствена..![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
+1Първоначално написано от Extremescream
Аз така бях първия път с приятеля ми. И той е доsta над 18см, и болеше адски много, в продължение на 2 дена сме се мачели, и аз почти съм плакала, но после ме по-отвори и сега секса е страхотен.
Отпуснете се, повече игра, целувки и т.н. и тогава пак опитайте. Успех.![]()
Масажно олио 2 в 1 на Дюрекс и пей, сърце
Много ми е интересно как знаете точния размер на приятелите си. Глупаво е според мен. Става ли - става. Усещам ли го - усещам го. За чий трябва да знам, че му е 15-16-17-18? За статистика или за да се фукам пред приятелки?
ЗА ОТПОРВАНЕ НА МИТРАТАПървоначално написано от PinkPan7her
1: била е девствена
2: просто не й се ебе.
Одрежи го малко![]()
I'm inlove with a criminal...
АВЕ ЕЙПървоначално написано от whiteterror
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN