.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

ОМГ не иска да прави секс с мен защото ми е 18см

Наскоро приятелката ми пусна за сефте,Възбуждах я сигурно половин час с близане бъркане и.т.н както казват че трябва, но като И го вкарах след тва (дори не целия) и И потекоха съзли от болка.Надявах се после като не го вкарвам целия и като се позаиграем да се възбуди и да се получи, но не нея я болеше адски много дори и след 15 минути вкарване на половината..И сега дори неще и да чува за секс..И трябва да се има в предвид че не беше девствена... Няма никаква болест на уная раута (или поне никви симптоми) и няма смисъл според мен да я пращам на генеколог...ама незнам кво трябва да направя.Аз наистина И стигам дъното дори и с 2/3 от оная ми раута но не изпитвам почти никакво удоволствие от тва.. Дайте някакви идеи какво да правя супер кофти ми е ся...

Голям фен Аватара на ZeroPoinT

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Е чак пък толкова да е плитка едва ли ... И аз съм била с момче с такъв размер на пениса и дори и до край като е бил не съм изпитвала дискомфорт или болка, само удоволствие.

Guest
    Оправи я отзад, а там с малко вазелин или мас(аз съм от село и не ползвам някви лубриканти) и разръчкай червата.

Повече от фен Аватара на svodnika
    Град
    Giannitsa
    не правете щото може да и ОТПОРИШ МИТРАТА

Трябва да се има предвид че момичето е на 16 години...

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Е и? Аз бях на 16 като ми беше за първи път, а на приятеля ми му беше по-голям от твоя, не виждам връзката с годините....
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Епа като пораствате се поразширявате... значително...

Голям фен Аватара на dami666
    Ох,разбирам го момичето..И аз и приятеля ми сме така,прекалено му е голям и боли адски много..няма какво да се направи,освен много лубрикант,супер много игра преди да започнете..но при мен не помага много,пак следващите 2-3 дни не можем да го правим пак,заради болката..
    Believe in yourself.

Какъв е извода - не е хубаво да ти е голям. Бай да уей, моя е малко над 18см. и досега не съм имал такъв проблем. Кофти е с тия тесни пичета...

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Като не е била девствена, ако не е правила секс отдавна, е нормално да я позаболи... Не знам де, поне при мен е така..

Guest
    С мен няма да те боли, но не, защото ще съм нежен и ще има дълга любовна игра.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Тая тема за чиста фукня ли я пусна?! Мое и да я боли,ако не го е правила от известно време!
    maDamn

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    Може и да лъже, че не е девствена..
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Е и? Аз бях на 16 като ми беше за първи път, а на приятеля ми му беше по-голям от твоя, не виждам връзката с годините....
    +1

Аз така бях първия път с приятеля ми. И той е доsta над 18см, и болеше адски много, в продължение на 2 дена сме се мачели, и аз почти съм плакала, но после ме по-отвори и сега секса е страхотен.

Отпуснете се, повече игра, целувки и т.н. и тогава пак опитайте. Успех.

Град
    Къдет' ми падне
    емм кво да ти кажа

anonymous708973
    Guest
    Масажно олио 2 в 1 на Дюрекс и пей, сърце

Много ми е интересно как знаете точния размер на приятелите си. Глупаво е според мен. Става ли - става. Усещам ли го - усещам го. За чий трябва да знам, че му е 15-16-17-18? За статистика или за да се фукам пред приятелки?

Повече от фен Аватара на svodnika
    Град
    Giannitsa
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Масажно олио 2 в 1 на Дюрекс и пей, сърце

Много ми е интересно как знаете точния размер на приятелите си. Глупаво е според мен. Става ли - става. Усещам ли го - усещам го. За чий трябва да знам, че му е 15-16-17-18? За статистика или за да се фукам пред приятелки?
    ЗА ОТПОРВАНЕ НА МИТРАТА

1: била е девствена
    2: просто не й се ебе.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    възглавничка под дупето и лубрикантче. (:
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    Одрежи го малко

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

ФУКЛЬОООООООО :д

Мега фен Аватара на fenkaaa
    На приятеля ми също е 18/19 см. и никога не съм изпитвала дискомфорт или болка по време на секс ( единствено,когато съм в цикъл и ми свърши,само тогава усещам лека болка при вкарването,поради причината,че не сме го правили с дни) .. иначе не.

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново

Re: ОМГ не иска да прави секс с мен защото ми е 18см

Цитирай Първоначално написано от Korlash
    Наскоро приятелката ми пусна за сефте,Възбуждах я сигурно половин час с близане бъркане и.т.н както казват че трябва, но като И го вкарах след тва (дори не целия) и И потекоха съзли от болка.Надявах се после като не го вкарвам целия и като се позаиграем да се възбуди и да се получи, но не нея я болеше адски много дори и след 15 минути вкарване на половината..И сега дори неще и да чува за секс..И трябва да се има в предвид че не беше девствена... Няма никаква болест на уная раута (или поне никви симптоми) и няма смисъл според мен да я пращам на генеколог...ама незнам кво трябва да направя.Аз наистина И стигам дъното дори и с 2/3 от оная ми раута но не изпитвам почти никакво удоволствие от тва.. Дайте някакви идеи какво да правя супер кофти ми е ся...
    Ко речи?

I'm inlove with a criminal...

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от whiteterror
    Какъв е извода - не е хубаво да ти е голям. Бай да уей, моя е малко над 18см. и досега не съм имал такъв проблем. Кофти е с тия тесни пичета...
    АВЕ ЕЙ
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си