- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ОМГ не иска да прави секс с мен защото ми е 18см
като чета тая тема,ако изключа че става дума за секс,ще си помисля,че все едно убиват някого ..иначе по темата и аз си мисля,че явно ви трябва повече любовна игра,да се отпуснете да забравите за всичко и лека полека нещата би трябвало да се оправят,за първи път чувам да се оплакват от това,че му е голям
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Първоначално написано от gabsit000
други големи искат оная се оплаква нали,кажи и мацко,че размера няма значение-опита му е майката![]()
![]()
Ще кажа само това... защото жалкия ти опит да се изфукаш с размера, не ме впечатлява.
Хахахаха и кво като ти е 18 сммоят е 23 и не съм имал чак такива откази имало е спиране поради болка ама да вкарваш 2/3 от 18 и да я боли Д: тва означава ,че от 12 см я боли еми коФтИ :Д
Моя е 18 сантиметра,но като го бодем на некоя не реве особено.Не щото не съм машина а щото е дълбока ДОСТА.
П.С Не се фукам,просто изказвам мнение![]()
Е тая тема стана ебати фукнята ... всеки втори се фука, че му бил 18 или повече ... Къде ли модераторката с ключето ....
може ли и аз да се похваля ? ;дд
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !