- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- какво правите с ненужните дрехи?
Здравейте. Интересно ми е какво правите с дрехите, които не носите вече? Дали могат да се дават в някой дом за сираци или нещо такова?
Изхвърлям ги.
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
нося ги в най-близката църква. От там ги носят в различни сиропиталища.
Вече, поне при нас, отказват и искат само пари.![]()
От скоро ги оставям пред кофата за боклука и някой хамалин си прибира пакетите.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Правя си прашки от тях... Термопрашки, шушлякови прашки, прилепнали прашки... пется от пари за бельо.
Нося ги на едни по-малки дечица на село.
ако имате дрехи, които не носите моля пишете ЛС. Аз ги давам тук на едни бедни момичета. Пет деца са, три от които момичета, а майка им е починала, баща им безработен. Абе много зле са. А пък са добри момичета едното даже записа в университет на кредит, и аз гледам с каквото мога да им помагам. моля ви ако имате пишете.
Първоначално написано от ZeroPoinT
![]()
![]()
![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Много ти е забавно, а?Първоначално написано от IWannaBeSedated
![]()
Когато започнат да се изхабяват започвам да си ги нося само в нас, след това някои влизат в употребата на парцали, други се "разфасоват" на парчета, от които се шият, дошиват или изработват някакви нещица. Ако човек има достатъчно въображение, дори от една кърпа може да направи чудо.
И спря да се върти за миг земята..
Първоначално написано от ADMIRALKA14
awerw♥
Ненужните дрехи (умалели) ги давам на децата на едни приятелки на мама.Избелелите ги събираме в чувал.
седят в чували в стенния гардероб .... сиг сестра ми ще ги износва
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Или в гардероба или навънка пред казана...
Раздавам на приятелки или ги качвам в таванската стая...
Тези,които не стават се хвърлят на боклука,а тези които стават ги подарявам на по-малки деца...
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Оставям ги в плик до контейнера. Има доста хора ровичкащи из тях търсейки храна или нещо с което да се стоплят..![]()
Давам ги на някоя приятелка , в църквата , хвърлям ги .
Обикновено стоят в гардероба,а като ги открия ги давам на братовчед ми
>>DjBelev<<
раздавам ги![]()
Аз също, ако нещо е ново и запазено, просто малко.. го подарявам на братовчеди или ги слагам в един чувал и стоят за сестра ми.Първоначално написано от xxxbrokenhearthxxx