- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Пари в чипсовете на Chio
И аз.Първоначално написано от chelly
Изкуши ме първо вкуса- лютата чушка огромен пакет. Второто изкушаващо беше цената.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Купих си веднъж, нямаше нищо и се отказах да си взимам повече Чио. Лейс-ът е къде къде по-вкусен.![]()
Яде ми се Ръфълс, но сега си купувам само Чио с надеждата да спечеля, обаче за сега нищо не съм спечелила : ( : ( .
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Само веднъж и то 2 лева
Сега съм си купила чипс уасаби и ще видя дали ще спечеля нещо.![]()
![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Днес ми се паднаха 2 лева![]()
Печелила съм преди пари от Чио, но беше много отдавна. Сега не бих си взела, защото много им развалиха вкусовете, а не ми се дават пари за нещо, което няма да го ям.Вкъщи никой не яде чипсове, няма на кого да го пробутам.
![]()
На печелившите- Честитооо! :P В магазина пред нас с мама имаше едно дете, което си го отвори на касата и също имаше пари, но не видяхме колко.Първоначално написано от CupcakeKitty
![]()
Мда ... и то по няколко пъти и всеки път по 2,5 лв. :P
Трябва да знам, че с тебе, любов ще изтрием грима...и ще сложим нов.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Винаги има две мнения - грешното и моето.
мдамм ям вече около 20-тия чипс и НИЩОООа един приятел ми каза,че някой си съдил Чио Чипс че лъжат и това като си направите една малка сметка наистина е почти вярно ....
ако наистина сложат 70 000 банкноти дори да са само по 2 лева това са 140 000 лева за да си избият парите трябва да продадат минимум 200 000 пакетчета.... а какво остава да има по 50 20 10 лева тогава може би на 500 000 пакетчета има 1 банкнота от 50 лева![]()
![]()
как да е мое мнение![]()
I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!
А в моя днес нямаше даже и картичкаа си имаше лента
My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.
Уфф,толкова чипсове си купих и нищо,даже 2лв. не спечелих!!![]()
![]()
![]()
поправям се... един приятел удари жестоката сума от 2 ЛЕВА![]()
![]()
![]()
![]()
ЪЕАххххх видях го с очите си падат се пари но ако видя да падат 50-тачки от чипса ще съм много по-доволен хахах
![]()
![]()
![]()
I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!