- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ПРОБЛЕМ С ЛИЦЕТО
По-добре дерматолог,ще ти каже най-добре.Аз от кофти козметика получих розови петна по цялото тяло,които търпях 2 месеца,заради собствена глупост.
Believe in yourself.
На мен за черни точки и на кака за пъпки ни помогнаха много ексолиантът на Рефан (предполагам всякакъв за лице/лице и тяло, за да не е много груб става) и 3 в 1-то на Балеа young. То се води за почистване + маска + ексфолиант, но аз го нанасям като маска след ексфолианта на Рефан.
Ако за в бъдеще ползваш пак ФДТ или пудра, най-добре си вземи минерални.
Първоначално написано от koshtramba
е разбира се че не се мажа всеки ден -цялото лицеее - а само когато има проблемно местенце хоп с тампончето,но под редовно имах предвид винаги когато усетя проблемче , в крайна сметка споделих своя успех и всички ме нападнаха еми купувайте си тогава няква шибана козметика дето на мойта приятелка и изгоря лицето и после ходеше 2седмици все 1 е изгоряла в фитнеса![]()
Аз също имах много проблеми с пъпките, но един лекар ми изписа Зинерит и много ми помогна.Може да пробваш, но трябва да знаеш,че е много индивидуално. Тук пишат,че от АкнеАут са много доволни,а аз получих страшни обриви от него. Затова се консултирай с дерматолог най-добре![]()
И koshtambra е права, трябва да сменяш продуктите, защото кожата привиква и действието изчезва. А с борбата с пъпките най-много помагат козметиците. Като имах много проблеми ходих по 1 път на две седмици и лицето ми за 2-3 месеца се оправи. Сега, да чукна на дърво, ходя 1 път на 1-2 месеца и всичко е наред![]()
Целта оправдава средствата !
Съвсем права си, при акне най - помага редовното ходене на козметик. Само че ние често се сещаме когато вече се е влошило положението.
По същият начин изглеждат и моите :{то сега разбирам,че това се води акне
понеже нямам финанси сега за козметичка,може ли някой да ми препоръча нещо ефикасно да ги изчисти?
Казах ти - пробвай с Ивостин.
90% от използвалите го са страшно доволни.
Ще си го купя,но кое по-точно в интернет има разни маски,лосиони.. ти кое си ползвала за пъпки?Първоначално написано от MegiBoOm
Трябват ти ето тези две неща:
http://www.kozmetika.bg/show/IWOSTIN...ив-акне/
http://www.kozmetika.bg/show/IWOSTIN...ив-акне/
![]()
Олелее бая парички ще трябва да оставя...дано си струва :\\\ а то излиза г/д колкото едно посещение при козметик,кое от двете ще си заслужава повече парите?Първоначално написано от MegiBoOm
![]()
Значии да ти кажа, аз в момента ползвам само нощният крем и съм супер доволна, но за разлика от теб имам горе-долу по-малко пъпчици, за това не ти гарантирам кой знае колко огромен резултат, ако и ти решиш да ползваш само крема.
Иначе според мен повече си заслужава да си ги вземеш тях, защото ще ги ползваш доса дълго време, а и ако отидеш на козметик, то от един път няма как да стане - ще трябва втори,трети, ако не й повече, за да се нормализира положението.Смисъл ти си решаваш.
Ами ще ги пробвам значиА да попитам само казаха ми,че много хора си купували при акне Зинерит,било много ефикасно,някакви мнения за него имате ли : ?
За мене Зинерита е най-доброто. Миналата година имах ужасни пъпки, направо на рани бяха станали и само с това се оправих.Първоначално написано от bloodymirror
Аз си мислех, че след като пъпките са ти се появили от фдт са някакви ситни, като обрив.
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Нали ти обясних,че моята форма на "акне" са просто дребни пъпчици и лично аз, когато отидох да скупувам (не знам от какъв зор беше) аптекарката ми каза,че това ще е твърде сило за кожата ми и има вероятност да ми я обели, при което не се отказах да си го взимам.
А дали има някакво вредно действие? Примерно като салициловия спирт да разрупава кожата,да я бели и т.нПървоначално написано от billytalent
![]()
При мен не съм забелязала подобни странични действия. След Зинерита винаги си нанасях кремче на Нивеа и не съм имала никакви проблеми. :>
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Не мисля че Акне аут е много добро решение много хора го хвалятно на мен от него ми излязоха пъпки. При всеки е различно все пак.Първоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
препоръчвам ти да спреш да използваш всякакъв вид фдт от него се получават много пъпки ако не използваш основа има един крем който изсушава пъпките за две седмици на немка фирма е но не си спомням как се казва на мен ми свърши доста работа а проблема със запушените пори които често наричаме черни точко след като излезнеш от банята ги цеди тогава порите стават по-широк![]()
![]()
bloodymirror, трябва ти антибиотик. Тук без рецепта можем да ти препоръчаме само Акне аут.
Медицинската козметика е поддържаша терапия, но не основна.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Остави малко кожата на мира.Пробвай на Garnier Exto Brusher.Той е добър и почиства кожата.Ако решиш да си го вземеш се ползва 2 пъти в седмицата.Най-добре е да не слагаш никакъв грим и т.н.Имах такива и се махат за 1-2 седмици.
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Наистина при проблем ФДТ не е най-доброто опитай с матиращ крем вместо него.