- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За момичетата и противозачатъчните
Здравейте, исках да попитам момичетата, които пият противозачатъчни колко време след като започнахте да приемате хапчетата започнахте да правите секс без презерватив?
мерси![]()
Днес си мислех колко по-добър вариант ще е, щото с тия гуми винаги го има моментът на разсейване, докато го сложиш.
В момента обаче мисля, че презервативите са по-добър вариант за мен.
Абе, и аз напоследък си мисля да пробваме с булката този метод на контрацепция, ама леко ме притеснява, че ако стане някой гаф (все пак и противозачатъчните и презервативите са само 99% сигурни) човек няма как да се усети при противозачатъчните... поне не преди да е станало прекалено късно. А презервативите всеки път ги проверявам дали са здрави.![]()
...
Гаф няма как да стане, освен ако тя не изпусне хапче. Оттам идва това, че не е 100% - заради евентуално изпускане на хапчета. Попринцип идеята им е да подтискат овулацията => няма яйцеклетка = няма бебе.![]()
Стига да си настроите някоя аларма всяка сутрин и да й напомняш от време на време и ти, няма да имате проблем с това.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ама аз не искам да си я потискам! Супер много си обичам овулацията, някво разгонено ми е![]()
Момичета, противозачатъчните оказаха ли някакво влияние на теглото ви? А и един друг въпрос, приятелят ви св*ршва ли вътре или и с хапчета трябва отвън?
Това винаги съм се чудела.
1.На моята приятелка въобще не и се отразиха. Все тъй слабичка си еПървоначално написано от BikerGirl
![]()
2.Няма проблем да се свършва вътре, въпрос на избор на момичето е.
на една моя съученичка супер кофти й повлияха,започна силно окосмяване,самото темпо се забърза,наддаде на килограми..но след като ги спря драстично отслабна ..може при всеки да е различно ...
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
^То зависи от човека (организма) и до това дали са ти предписали правилните.
Що се тровите с лекарства бе?![]()
![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Уважавам решението на другите, но лично за себе си не бих пила. Първо, че това са хормони, а те се отразяват много зле на организма. Няма да изреждам 'вредите'.
Всеки месец на тръни дали ще ти дойде или не. А и никога не е 100% сигурно. Хубавото е, че другата година пускат в продажба противозачатъчни за мъже... нека малко се поблъскат и те... ама трябва да ги следим... че то като не е в тяхния корем... не се страхуват толкова!
Да бе, представям си.Първоначално написано от BikerGirl
"Мило, пи ли си противозачатъчните?"
"Даа, мило" (Всъщност "не помня, мило, ама ми се прави секс като на животно").
И след 9 месеца - изненада.![]()
Много зависи дали се отразяват зле на организма. На някои хора им се налага да ги пият , независимо дали искат или не. На мен например ми се наложи защото цикълът ми беше много нередовен. Представяш ли си да нямаш цикъл 6 месеца? Е така беше при мен и се наложи да ги пия и не ми се отразиха зле , нямах и един страничен ефект.Първоначално написано от BikerGirl
Не знам, но при мен има само положителни ефекти. Кожата ми стана още по-гладка, цикълът ми стана редовен, правим си уникален секс, килограмите ми са си същите, а либидото ми си хвърчи, както винаги.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()