- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Проучване
Имам нужда от вашата помощ за кратко соц. проучване относно мой проект. Ще бъда благодарен ако отделите минута от времето си да попълните анкетата. След приключването ще постна крайните резултати и малък коментар от мен.
Благодаря още веднъж : )
http://j.mp/tRu77G
Искаш ли да те накарам да се чувстваш жена?
Когато успея да събера поне 100 отговора. Надявам се максимум до краят на утрешният ден.
Готово.
П.С. Нямаше ли да е по-добра идея въпроса за причините за ревност да е с checkbox-ове, а не с радио бутон?
Не преправяй анкетата на този етап, де, сигурно вече си натрупал резултати, просто ми беше любопитно.![]()
...
Имаш и от мен една готова анкета![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Да, наистина това съм имал в предвид, грешката е моя![]()
Благодаря на включилите се, надявам се да има и още, понеже в момента съм под кривата круша както се казва : ))
И аз попълних.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Up : )
15 участвали до момента...
цъкнах и аз
_√.I.ק_ PиtъЪм Баsttуна Να Saкkatи ©®™
Хайде, и аз се записах![]()
Обичам те, когато идваш, когато сядаш тихичко до мен... Обичам те, когато си отиваш и те търся всеки ден след ден...Обичам те, когато се усмихваш и потъваш в моите сълзи... Обичам те, когато се смееш и когато ме мразиш дори!!!
Ето ме и мен - дано съм бил полезен и с интерес ще очаквам резултатите![]()
Live now, this is your time!
И аз попълних![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Колко попълнети анкети имаш до тук?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Точно 30 : )
Крайният ми срок е до Понеделник. Най-вероятно няма да успея и ще трябва да си измислям какво да пиша. Благодаря все пак на тези които се включиха![]()
Май съм позакъсняла малко ама се включих и аз.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
И аз се включих..Надявам се все пак да разберем резултатите и целта на анкетата :P
И аз я попълних (: кога излизат резултатите![]()
Няма резултати, което значи, че едва ли ще попълвам повече анкети :P
+Първоначално написано от Mi6inka
Everything happens for a reason
Не знам какъв ти е проектът, но въпроси от анкетата ти са мнооого слаби.
Ако е с научна цел, преди да правиш подобно нещо би било по-добре да прочетеш как се правят подобен род проучвания и да задълбаеш повече.
3-4 изключителни плоски въпроса, от които буквално НИЩО не може да се анализира.
Но пък, ако е с любителска насоченост и те е интересувало нещо друго, ок. Може теб да те удовлетворяват отговорите.
Но въпросите са малко, недостатъчно, опциите за отговор също, задълбоченост изобщо липсва.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
И от мен имаш отговор.
Welcome to the end of the thought process.