.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Град
    Land of the End

Преса за коса

Пиша тук тъй като искам съвет.В момента разглеждам каталози с преси и маши за коса.Та искам да поптитам кое най.важно,за да може косата ми издържи поне един ден права и то идеално.Без части,които да са начупени.Така де кое е най-важното нещо,максималната температура на загряване,какви са плочите - турмалинови или керамични,дали е професионална самата преса?И това,дали други фактори освен времето влиаят на косата ми,например какъв шампоан,балсам или лак за коса използвам?

ми градусите са важни и да е керамична е по-добре според мен : )
    но все пак също има огромно значение как я изправяш .
    пък за шампоани и балсами има много за изправяне на коса,ама не са чак от такова значение..
    Love the live you life,live the life you love.
    Bob Marley <3

Град
    Land of the End
    Много благодаря.

За утайката от кафе:
    ...Слагаш я в Душ-Гела си и действаш с масаЖче или директно върху кожата... Wink

Супер фен
    по-добре си вземи керамична.
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Град
    Land of the End
    Да определено ще си взема с керамични плочи.Напарвих проучване.И сега като видях как изглеждат турмалиновите плочи,разбрах че тази преса която имам е с такива.Погледът ми беше О.о.Сега разбирам,защо не изправя хубаво,и не издържа.Максимум два часа издържа.Следователно,тая преса е боклук и за нищо друго освен да си гладя яката на ризата не става.

За утайката от кафе:
    ...Слагаш я в Душ-Гела си и действаш с масаЖче или директно върху кожата... Wink

Повече от фен Аватара на sugargirl94
    Моята е с турмалиново покритие и изправя ИДЕАЛНО !

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Преса с турмалинови плочи на моята коса НЕ ЛОВИ Затова си взех с керамични плочи и съм много доволна,пък и не само аз се оплаквам от обикновенните преси ^^

Град
    Land of the End
    Не е нужно да ми отговаряте,днес си взех нома преса,с керамични плочи и максимална температура на загряване 230 градуса.Изправих се и се получи много добре.Благодаря на всички за съветите.

За утайката от кафе:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си